Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 767recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 6,7
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

Noor od Singapur
Grupa
Suite s pogledom na rijeku
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Pleasant and comfy stay!
Location is strategic, staff is very helpful, kind and friendly and the room was spacious!
We feel very much welcome and safe being in the hotel!
Recenzirano 20 ožujka 2015

Jason od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Superior pogled na grad
Boravili ste 2 noći u veljača, 2015
Average
location,
Broken shower and has none of the facilities advertised such as sauna. Good location
Recenzirano 05 ožujka 2015

Seah od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Suite s pogledom na rijeku
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2014
Good location! Staff really friendly!
Location; staff can speak good English & friendly; hotel room is big .
Recenzirano 13 siječnja 2015

Kathryn od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa starijom djecom
Superior pogled na grad
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2015
Beautiful room, very attentive staff
Tau was helpful in telling us about tour options, clean, nice views
Staying at Gia Bao felt luxurious - the bed was comfortable, the staff was very attentive. The shower would be perfect for a man under 5'3" who could fit under the nozzle and didn't mind the cough-inducing cologne smell of the toiletries. If they are aiming to be a 4-star hotel, they could provide heat in the rooms, higher-quality breads and changing options at breakfast, and consider 4-star amenities like a fitness center or sauna. We were happy to stay there and would definitely recommend it!
Recenzirano 11 siječnja 2015

Alexandra od Rusija
Solo putnik
Superior pogled na grad
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2014
nice hotel
staff, location
Very friendly staff, good location, nice room
Recenzirano 30 prosinca 2014

Vo od Vijetnam
Par
Deluxe pogled na grad
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2014
Nice hotel and friendly staff
Good location, friendly staff and nice decoration
Recenzirano 23 prosinca 2014

esam od Australija
Solo putnik
Superior pogled na grad
Boravili ste 4 noći u listopad, 2014
nice good hotel
clean and good location
very good hotel with great location and great staff ...
Recenzirano 21 studenog 2014

Anthony od Indija
Par
Superior pogled na grad
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2014
Decent stay at this hotel, friendly staff
Friendly staff, good breakfast, location
The stay was comfortable. Our room was indicated to be a city view when we booked in agoda, but the view was actually an extremely close building wall. :-) We didn't mind that since were out touring the entire day. But hopefully this is corrected in the room descriptions for the benefit of other travellers. Staff were friendly. Breakfast was good. Location was close to attractions. A decent hotel overall.
Recenzirano 11 studenog 2014

siew-ming od Malezija
Poslovni putnik
Boravili ste 3 noći u listopad, 2014
Value for money
Staff Freindly, Location, Food
Recenzirano 31 listopada 2014

Richard od Australija
Par
Suite s pogledom na rijeku
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
Good location with average amenities.
Location. Walking distance to the Kiem Lake and Puppets show. Staff generally helpful and attentive.
We booked the presidential suite following our return trip from Sapa. The hotel was kind enough to allow early check-in. The room was large with good size bathroom. The breakfast was average with limited offerings, an area which would be improved. We had better breakfast for similar room price. Generally good hotel for short stay. The tidines of the hallway and stairways between floors would be improved as this affected the perception of the hotel beyond the room.
Recenzirano 27 listopada 2014


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: