Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 767recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 6,7
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

CHENWEI od Kina
Par
Deluxe pogled na grad
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
very friendly staffs, but deluxe room is small
staff, location, service
it's great to be back to this hotel after we left for Halong for 3 days. but the deluxe room is much much smaller than the executive room. nevertheless, i like the experience here.
Recenzirano 29 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CHENWEI od Kina
Par
Deluxe pogled na grad
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014
really good location with friendly staffs
staff, location, room
it was such a pleasant experience staying in this hotel. the staffs were really friendly and solved all the issues/enquiries/problems we had. highly recommended!
Recenzirano 25 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Bing od Malezija
Poslovni putnik
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
value for money hotel in strategic location
location, cleanliness, friendly staff
Recenzirano 19 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ong od Singapur
Par
Executive suite s pogledom na grad
Boravili ste 5 noći u rujan, 2014
It's a Good Stay
Customer Service is fast, location it's good to me, feel comfortable
Good
Recenzirano 16 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CHONG od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe pogled na grad
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2014
clean Hotel
clean,quiet,comfortable.
good staff,good food.nice location.
Recenzirano 14 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Farant od Singapur
Poslovni putnik
Deluxe pogled na grad
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2013
Comfortable & Clean
Comfortable & Clean
Comfortable & Clean
Recenzirano 22 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

HA od Vijetnam
Poslovni putnik
Superior pogled na grad
Boravili ste 2 noći u rujan, 2013
Convenient location; value for money
Location; friendly staff; clean room
I was quite happy with my stay at this hotel. Even though there were not many facilities however I enjoyed staying there.
Recenzirano 13 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

yvette od Francuska
Par
Deluxe pogled na grad
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
hotel Hanoi
Location clean price
Very good it was our 3rd stay in this hotel
Recenzirano 09 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kiung od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior pogled na grad
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
Strategic location, value for money...
It's location is strategic, near to downtown shopping. Friendly staff and helpful! Enjoy staying and thank you.
Recenzirano 01 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Phillip od Australija
Par
Superior pogled na grad
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2014
effectivement management
the manager, the location and the price of the rooms
Great to see a manager who takes his responsibilities seriously and who listens carefully to returning customers' constructive criticism. Staff is young and not yet well qualified and manager is working seriously to improve standards. It is a place where your ideas will be take into consideration and where customers can receive individual attention. Manager has the skills to solve issues and this is important.
Recenzirano 21 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: