Rezerviraj sada: Golden Lake Garden Hotel

Golden Lake Garden Hotel recenzija

Vrlo dobro
Temeljeno na 137 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,2
85% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (137)
7,2
Vrlo dobro
Temeljeno na 137 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:7,2
Objekti6,3
Lokacija7,2
Usluga7,4
Vrijednost za novac8,0
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
简体中文
Bahasa Indonesia
Vrsta sobe
Standard
Super Standard
Superior
Deluxe
Sortirano prema
Prikazuje se 40 komentara potvrđenih gostiju
8,0
Odlično
NOR od Malezija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Cheap Room for two with strategic location”
Hotel overall experience is good. Only the room smell not very good.
Recenzirano 17 prosinca 2017
9,2
Izvanredno
Sim od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Izvanredno”
Air con filter need to wash regularly.
Recenzirano 30 studenog 2017
9,6
Izvanredno
Izuan od Malezija
Solo putnik
Super Standard
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Value for money”
Good budget hotel if you're just looking for a comfortable place to sleep. The only problem is the public parking as there is no need to pay for them on Fridays but you have to put parking coupons on other days or else you will get a ticket for not doing so. I was given a ticket since I checked out at 11.30 am on Saturday but at least the hotel took the responsibility and paid for it (RM10).
Recenzirano 12 studenog 2017
6,8
Dobro
Muhammad
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Smoking Shouldn't Be Allowed In A Windowless Room”
I understand that the hotel allows smoking. Even though I don't agree with it, but I respect the hotel's right to allow it. However, there is a level of common sense that needs to be exercised here. If you want to allow smoking, fine but don't allow it in rooms with no windows. That's just make matters exponentially worse. It's a shame, because I think the hotel is a great place to stay the night. It's clean (apart from the smoking) and the facilities are well maintained. But the smell of smoke lingers around and it is disturbing.
Recenzirano 07 studenog 2017
6,8
Dobro
Wai od Malezija
Par
Super Standard
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
valuable ”
just for rest is ok
Recenzirano 29 listopada 2017
2,0
Ahmad od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Super Standard
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Worth for money”
Everything is ok to me
Recenzirano 23 listopada 2017
7,2
Vrlo dobro
ALVIN od Malezija
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
OKAY.”
It said that the room comes with complementary drinking water and coffee maker, but turned out nothing inside. Overall the room is good to stay.
Recenzirano 17 listopada 2017
7,2
Vrlo dobro
LOW od Malezija
Par
Super Standard
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Good for a Budget Stay”
The room was clean and comfortable. Staff was friendly and help us put on the car the parking coupon in the early morning.
Recenzirano 09 listopada 2017
6,8
Dobro
jeff od Malezija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Not Bad”
Normally your staff will put parking coupons for guest. This time never put and make me get Saman. Please advise that to your staff. Thanks
Recenzirano 27 srpnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Baiduri od Malezija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Clean, new hotel”
Awesome stay
Recenzirano 27 srpnja 2017
8,4
Odlično
mohd od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Odlično”
good
Recenzirano 09 srpnja 2017
4,4
Nor od Malezija
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Hmmmm...”
Upon my arrival, theres no receptionist at the counter. Only one HK staff, inform me that I cannot check in since no staff around.. i was like, pffftttt 😑 need to wait around half an hour until the HK staff just ask me to check in to any room.. Please.. never let your front desk all empty.. I am also an hotelier person.. i assume that u knew the rule.. Tq
Recenzirano 26 lipnja 2017
7,2
Vrlo dobro
jeff od Malezija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Suitable for Sales Representative”
Room Not Bad Wifi Function Not Really Good overall Not bad stay
Recenzirano 20 svibnja 2017
10,0
Izvanredno
Sarrafian od Malezija
Par
Super Standard
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Suitable for who always travelling”
No comment
Recenzirano 14 svibnja 2017
7,6
Vrlo dobro
THEN od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Vrlo dobro”
房间很干净,但是没热水。
Recenzirano 05 prosinca 2017
7,6
Vrlo dobro
Faudziah od Malezija
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Golden Lake Garden Hotel berbaloi”
Murah. Bersih. Friendly staff. Saya tukar bilik 2x staff layan jer dengan senyuman. Dekat dgn taman. Pagi-pagi boleh jogging, jalan-jalan ambil fresh air, join kumpulan taichi. Pengunjung taman ramai yang peramah dan murah senyuman. Komuniti Segamat terbaik !
Recenzirano 27 ožujka 2018
9,6
Izvanredno
syafiq od Malezija
Solo putnik
Super Standard
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
THE BEST HOTEL IN SEGAMAT”
Harga murah, bilik sangat bersih. Cuma tiada kemudahan lif, iron, dan kettle. Yg lain semua tip top. Pemandangan tingkat 2 sangat cantik
Recenzirano 17 prosinca 2017
9,6
Izvanredno
MOHD
Grupa
Super Standard
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
terbaikkkkk dan sangat berbaloi dengan harga”
Dengan harga RM49 untuk bilik super standard tetapi seperti duduk di bilik berharga RM80, apa lagi yang perlu diperkatakan?Kemudahan semua lengkap, proses check in tak sampai 5 minit. Walaupun bilik tak berapa besar tapi cukup selesa untuk 2 orang. landskap yang agak menarik di tepi hotel. Lokasi ke hotel amat mudah, kedai makan untuk sarapan juga ada berdekatan. pasti akan memilih hotel ini lagi jika datang ke segamat. Rakan-rakan yang lain pun sangat berpuas hati dengan hotel ini. superb berbaloi-baloi dengan harga yang dibayar. Tidur nyenyak hati senang.
Recenzirano 09 listopada 2017
6,8
Dobro
NAZHAR od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Fasiliti & Kemudahan”
Ada masalah aircond kerana tidak berfungsi, terpaksa berpindah bilik, dari Triple sharing kepada Twin sharing, guna tilam tambahan dalam bilik yang kecil serta sempit... Tiada kemudahan Lif... amat bermasalah bagi saya yang mengalami sakit lutut.
Recenzirano 11 lipnja 2017
9,6
Izvanredno
Muhammad od Malezija
Poslovni putnik
Standard
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
selesa”
walaupun bilik yang standard (1 bedroom) yang kecil itu memang sangat selesa.
Recenzirano 12 listopada 2017