Izvrsno 9,1
na temelju 266 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Izvrsno



od 266recenzija
  • Čistoća: 9,2
  • Objekti 8,5
  • Lokacija 9,2
  • Udobnost/standard sobe: 9,0
  • Uslužnost osoblja: 9,4
  • Vrijednost za novac 9,2
  • Hrana/objedi: 8,3
Sortirano prema

Sara od Sjedinjene Američke Države
Grupe
Deluxe Soba s Bračnim Krevetom tipa "King" ili s Odvojenim Krevetima
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Wonderful welcoming reception! Great breakfast!
Wanting to satisfy the guest, breakfast, bathroom
It was my daughter's birthday the day we arrived and she was greeted with a beautiful bouquet of flowers. We were shown several rooms, and allowed to pick which one best fit our needs. The staff was as helpful as could be and the doorman quick to always help us with packages, etc. Breakfast was outstanding with fruit, cheese! Omelets, bacon, etc. Great location to lake and sights around the old quarters. It was the most expensive place we stayed on our 5 week journey and by far the best.
Recenzirano 10 lipnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Cassandra od Australija
Parovi
Superior king krevet
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2015
Great location but slightly underwhelming
The breakfast was great, along with the location and the attentiveness of staff.
It was slightly underwhelming. We got woken up in the middle of the night our first because staff wanted to check the air conditioner. Obviously a mistake had been made and it really disturbed. Also, a lot of building work was going on so there was a lot of noise in the room. However, breakfast and location was great. It's a nice hotel but I think you can find better for the same price.
Recenzirano 21 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Celestina od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Superior king krevet
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Great service, great price
Price, friendly, location
Such a great stay while at the golden sun palace! It is a 5-10 min walk to the lake and you can't beat the price! Very friendly staff- we had to catch an early bus to sapa at 6am and they arranged a take away breakfast for us! Highly, highly recommend a stay here!
Recenzirano 13 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Michael od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Superior king krevet
Boravili ste 3 noći u veljača, 2015
Friendly staff
The staff, bathrooms, wifi worked well
Very nice, would stay again
Recenzirano 07 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Eileen od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Superior king krevet
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Great stay!
Location, Service, Breakfast
We had a really wonderful stay. Firstly, location was excellent. We could walk to anywhere that we wanted to get to in Old Quarter. Secondly, staff was friendly and helpful. Good service. When we came back from Sapa, we had a free extra room to wash up and rest before heading out even though it was only 6am, no where near check in time. Lastly, breakfast served was great. The stay was really value for money.
Recenzirano 03 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Eileen od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Superior king krevet
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Great stay!
Location, Service, Breakfast
We had a really wonderful stay. Firstly, location was excellent. We could walk to anywhere that we wanted to get to in Old Quarter. Secondly, staff was friendly and helpful. Good service. Lastly, breakfast served was great. The stay was really value for money.
Recenzirano 03 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

JOHN od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnici
Superior king krevet
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
A real gem in old Hanoi
Service, Friendly staff, Location
Room upgrade, fresh roses in the room and rose petals on the bed! Very helpful staff who could not do enough for me. WiFi and hot water work every time. Firm mattress and clean sheets with complimentary water and hot drinks. 10 mninutes walk from the lake. And all for c. £30 a night. This place is seriously underrated.
Recenzirano 16 prosinca 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lauren od Australija
Parovi
Deluxe Soba s Bračnim Krevetom tipa "King" ili s Odvojenim Krevetima
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2014
Great staff and good room
Location, beds, staff
It was fine. The location and staff were amazing however the room smelled of toilet every time we walked in
Recenzirano 08 prosinca 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

TaeShik od Južna Koreja
Poslovni putnici
Superior king krevet
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
good
kindly service
Recenzirano 22 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kin od Malezija
Poslovni putnici
Superior king krevet
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Good location
Good location, clean room, friendly staff
It was a pleasant stay. Services were provided in an efficient and friendly manner.
Recenzirano 17 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: