Fantastično 8,5
na temelju 593 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 593recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Uslužnost osoblja: 8,7
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

Francisco od Španjolska
Par
Deluxe pogled na grad
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2014
Excelente!!!
Situation, staff, breakfast
Very nice
Recenzirano 01 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Heather od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa malom djecom
Deluxe pogled na grad
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Excellent value in a central location
Friendly staff, great location, large bathroom
Our stay here was excellent. The rooms were large with a spacious ensuite bathroom. A crib was provided free of charge for my 4-month-old daughter. This was our second stay in Hanoi, we had been gravely disappointed with our stay at Golden Lake View hotel, but our stay here made me want to visit Hanoi again. The staff were extremely helpful and spoken English fluently. Definitely recommend Gondola Hotel Hanoi! Shopping tip: The shop next door has very cute and high quality clothes and other products.
Recenzirano 31 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Durit od Tajland
Solo putnik
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2014
Gondola Hotel Hanoi
Great Location / Helpful Staffs
The location is perfect for shopping and sight seeing. From the hotel, you can walk to many attractions. The staffs are nice and helpful. Highly recommend.
Recenzirano 29 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

CHIEN od Tajvan
Par
Superior twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Good location
Good staff, Good location and comfortable room
Recenzirano 29 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kieatiphon od Tajland
Poslovni putnik
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
Affordable convenience stay in the middle of Hanoi
Convenience, affordable and comfort.
Generally is good value, very convenience and comfortable.
Recenzirano 27 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

David od Australija
Par
Apartman sa balkonom
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2014
Very good hotel
Staff, location, room
From the minute we walked in til the time we checked out we were made to feel welcome. The best service I've encountered in many overseas trips, can't recommend highly enough
Recenzirano 24 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

gavin od Australija
Par
Executive s pogledom na grad
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2014
Deserves it review score
Staff position position
Stay here was great.. Very helpful staff. Good rooms.. Tucked away but close to everything. Make sure your taxi can call the hotel as the agoda app doesn't pinpoint it in maps. Again.. Staff were excellent.. Would definately recommend.
Recenzirano 22 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SHERMAN od Filipini
Grupa
Deluxe pogled na grad
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2013
Perfect
staff, hotel & location
Lovely and perfect. Will stay here again
Recenzirano 10 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SHERMAN od Filipini
Grupa
Deluxe pogled na grad
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
Very nice
Convenient, comfort and Cool
Great staff great room great location
Recenzirano 10 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Shelvi od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2014
Good locationa and great breakfast
Good Location, good breakfast and good service
The hotel is located in old quarter, near the lake. The room is clean and comfortable. Family room is very spacious, sufficient for 3. However the standard room is rather small. Breakfast spread is good and yummy. Service is very good.
Recenzirano 10 kolovoza 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: