Fantastično 8,5
na temelju 593 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 593recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Uslužnost osoblja: 8,7
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

Nur od Singapur
Grupa
Superior twin
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2014
Spacious room, a few minutes to Hoan Kiem Lake
location, staff, room
The staff are all friendly and very welcoming. The room that was assigned to my friend and I was VERY spacious. The other rooms were not so lucky. Overall, we had a good stay at Gondola.
Recenzirano 16 lipnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

JONATHAN od Singapur
Solo putnik
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
Great location. Value for money. Will return again
Location. Nice ambience. Comfortable and clean. Although room aircon was not working properly...overall stay was enjoyable.
Near excellent. Great for shopping nearby and food
Recenzirano 24 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Florence od Malezija
Grupa
Superior twin
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
Great location , effective & friendly staffs
The staffs were very friendly & nice especially annie.the location was great.
Great location with effective staffs.our cruise was recommended by annie;Oriental sails & it was great. The tour guide, Mr.Tom was very friendly & take care of us throughout the trip.
Recenzirano 23 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sanggam od Indonezija
Grupa
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
Great location & clean hotel
Clean, nice design, value for money
Short time of stay but quite impressed by this hotel. Friendly staff with very good service. Clean & nice interior.
Recenzirano 16 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wilson od Filipini
Par
Deluxe pogled na grad
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
Cheap price for quality hotel
location, price, staff
Same as my other review. Nothing bad to say about this hotel except maybe for the lackluster breakfast.
Recenzirano 02 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wilson od Filipini
Par
Deluxe pogled na grad
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
Best 3 star hotel in Hanoi
Location, price, cleanliness
Located near the lake and the old quarter. The staff speak good English and very accommodating to our requests. Rooms are spacious for their price and very clean.
Recenzirano 02 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

sue od Australija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
good central hotet with very good staff
shopping,locality,staff
Very good
Recenzirano 02 svibnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SOON od Malezija
Poslovni putnik
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 2 noći u travanj, 2014
Far exceeded my expectations.
Confortable decor, Room size near shopping area.
Very satisfactorily comfortable.
Recenzirano 26 travnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ron od Novi Zeland
Par
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 3 noći u travanj, 2014
Great location, excellent staff.
The staff, proximity to the lake and very good restaurants.
Excellent. Would highly recommend it.
Recenzirano 26 travnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

binh od Švedska
Solo putnik
Superior twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
A excellent place to stay in Hanoi
it is close to HoanKiem lake where Hanoians gather to do all sorts of interesting acxtivities; it is in the middle of the old town; it is great value for money.
I thororughly enjoyed my stay at Gondola. I have been here several times before and strongly recommend it to other travellers.
Recenzirano 23 travnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: