Fantastično 8,5
na temelju 595 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 595recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 6,7
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Uslužnost osoblja: 8,7
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

Felicia od Novi Zeland
Par
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
but just breakfast could be a lot better
licstion, staff & cleanliness
Recenzirano 22 srpnja 2015

Maria od Filipini
Solo putnik
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 2 noći u travanj, 2015
I'm back!
Good location, friendly staffs and clean room!
Came back to this hotel because the hotel is clean, friendly staffs and located at the center. The area is quiet and can comfortable rest.
Recenzirano 21 srpnja 2015

Maria od Filipini
Solo putnik
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
Good hotel
Nice and clean hotel, good location, friendly staffs
Wonderful stay! The staffs welcome me warmly, they are friendly. The room is nice and clean.
Recenzirano 21 srpnja 2015

MAI od Vijetnam
Par
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
Great for foreign travellers
City Centre, Clean, Friendly Staffs
Recenzirano 20 srpnja 2015

Mai od Vijetnam
Par
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Comfortable stay
Convenient location, new and modern design, great food
This was my second time staying in this hotel. The room is well decorated and nicely maintained with cleanliness. We had room service at quite reasonable price and the food was well prepared. The only thing made us not so pleased was the way the receptionist ask us "what are you going to do tomorrow morning?". It seems like we have to report our plan to her but it's not something we need to answer.
Recenzirano 13 srpnja 2015

Tam od Sjedinjene Američke Države
Par
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Great service.
Service, spoke English, air conditioning, location
Very accommodating. I had to book it last minute and they picked me up from the airport at 11:30pm.
Recenzirano 11 srpnja 2015

BRYAN od Australija
Solo putnik
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
Great Location and Service
Central Location near Hoan Kiem Lake and Cathedral, fantastic service by all staff and reasonable prices for food and drinks especially in the rooftop bar, Cielo.
I can't say enough about how accommodating the staff were from the minute I checked in to the moment I got in the car to leave. Great job, guys!
Recenzirano 30 lipnja 2015

Stein od Norveška
Par
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Great hotel - Good service
1) Cleaniness in room and hotel in general. 2) location of htel in the old part and the pulsing restaurant / bar are of Hanoi - ok for us. 3) The staff service was good.
This was a good experience and we enjoyed this short stay in an old and pulsing part of Hanoi. Good service and fine attitude from staff. Clean hotel and location was good for us.
Recenzirano 27 lipnja 2015

Bee od Singapur
Poslovni putnik
Executive s pogledom na grad
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
nice and value for money stay. amazing front desk
friendly staff and clean room.
Nice and pleasant. Except for the inadequate air- conditioning system in the room that was the major issue that keeps me up at night.
Recenzirano 24 lipnja 2015

Abdullah od Malezija
Solo putnik
Superior Dvokrevetna sa Pogledom na Jezero ili Prozor
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
Nice and helpfull staff.. Good location
The location, easy landmark
Recenzirano 22 lipnja 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: