Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 944recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 7,0
  • Lokacija 8,3
  • Udobnost/standard sobe: 7,6
  • Uslužnost osoblja: 7,5
  • Vrijednost za novac 7,2
  • Hrana/objedi: 7,0
Sortirano prema

Nelly od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Obiteljski apartman
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
nice hotel
Near night market
Recenzirano 13 srpnja 2016

Way od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Superior
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Good location & within walking distance to eatery places
Location is superb, nearby is all wholesale market & many value for $$ seafood & Chinese Resturant are within walking distance to hotel. Will book again to stay.
Recenzirano 09 lipnja 2016

Way od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Obiteljski apartman
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Good location. Staff are polite & helpful
Location is superb, nearby is all wholesale market & many value for $$ seafood & Chinese Resturant are within walking distance to hotel. Will book again to stay.
Recenzirano 09 lipnja 2016

fu od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Superior
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Great location
Great location to hawker stall at yawarat street
Recenzirano 08 lipnja 2016

Peter od Australija
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Bangkok Stay
Excellent stay great location friendly staff including the hard working cleaning people. I will be back.Thanks Agonda Peter Australia
Recenzirano 03 lipnja 2016

SIOKHAR od Malezija
Grupe
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Good location
Worth for what you pay, location is good for food hunt during night time.
Recenzirano 25 svibnja 2016

Peter od Australija
Solo putnici
Superior
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2016
Great Stay in Bangkok 7 days.
Grand China Hotel ticks all my boxes for location in China Town the breakfast is just great ,all the staff I had dealings with go out of the way to be helpful and at times I needed it,large room great night view, just a tip for the beginners watch the tot tot parked up drivers at the location better to take a metered air-con taxi,Train station is close with bike taxi $60 Baht Lastly booking with Agoda has saved my $$$$$$$$$$$$ and are very trust worthy Peter Australia.
Recenzirano 19 svibnja 2016

robert od Australija
Solo putnici
Superior
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Miserable staff
Perfect location for sampling China Town Street food, but that is all this hotel has going for it.
Recenzirano 22 travnja 2016

Syndiana od Malezija
Grupe
Superior
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Good
Clean n comfortable
Recenzirano 21 travnja 2016

SUNHA od Južna Koreja
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
good place for shopping.
If you go to buy wholesale product, that is good choice. You can save your time. Around Hotel is big market. : ) Hotel is not very good but clean and kind.
Recenzirano 21 ožujka 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: