2015
Vrlo dobro 7,7
na temelju 8000 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 8000recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 6,9
  • Lokacija 8,9
  • Udobnost/standard sobe: 7,5
  • Uslužnost osoblja: 7,5
  • Vrijednost za novac 7,5
  • Hrana/objedi: 7,3
Sortirano prema

Shimhaz od Maldivi
Obitelj sa malom djecom
Suite Junior s 1 spavaćom sobom
Boravili ste 7 noći u rujan, 2016
Good location for shopping
-Reception staff helpful, -Restaurant staff not friendly, always rushing, 10am they already start preparing table setup for lunch and they also remove buffet most of the days without informing. -halal food available in the hotel -location is good, platinum and pantip mall just next door, walking distance to Central World and other Malls next to it.
Recenzirano 21 rujna 2016

ZHUANGLI od Singapur
Solo putnik
Jednosobni apartman
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Centre of Shopping Hub
Good hotel pricing for the location. Good place to stay if you wish to save on taxi fare. The only downside is the hotel might wish to consider renovating some of the older rooms. 3rd stay with the hotel but didn't get the same nice room every time
Recenzirano 21 rujna 2016

jupita od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Jednosobni apartman
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
good
good
Recenzirano 20 rujna 2016

Soh od Singapur
Grupa
Jednosobni apartman
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Superb location. Bell Porter very hardworking. Help us to call for taxi.
Breakfast is good but everyday the same. Location good. We paid so much but were given 1 king size bed and 1 extra foldable bed for 3 persons in a room. Not value for money. Everyday not enough toilet paper for us especially 3 sharing a room.
Recenzirano 19 rujna 2016

Chow od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
2 sobni apartman Deluxe
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
location
near to malls
Recenzirano 19 rujna 2016

Wilson od Indonezija
Par
Jednosobni apartman
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Rude staff
Prime location, but extremely rude staff. I arrived in a chartered minivan as I was carrying a lot of luggage, and they kept asking me how many people were in my party. I answered 2, which was the truth, but they kept peeking into my vehicle to make sure I wasn't hiding anyone to illegaly sneak into the room. Unbelievably poor hospitality management skills. They even questioned my driver in Thai. Presumably asking how many people were in my party. Never stay here.
Recenzirano 19 rujna 2016

CLEMENT od Malezija
Grupa
Jednosobni apartman
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
location
near to malls
Recenzirano 19 rujna 2016

CLEMENT od Malezija
Grupa
2 sobni apartman Deluxe
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
location
near to malls
Recenzirano 19 rujna 2016

CLEMENT od Malezija
Grupa
Jednosobni apartman
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
location
near to malls
Recenzirano 19 rujna 2016

Hwee od Malezija
Solo putnik
Jednosobni apartman
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Next to Platinum Mall only
Able to check in early before 2pm, possibly on midweek. Very run down junior suite room , kitchenette and electrical items looked dirty, whole room badly in needs of a major overhaul . Carpet was badly stained with red stuffs quite a worrying welcome for us. Felt itchy the moment i step in, sofa looked dirty. Only 1 concierge staff showed hospitality, others were mostly snobbish front office that dont even acknowledge guests every passing days. Will not consider staying again for the price unless a major overhaul on furniture and room done.
Recenzirano 18 rujna 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: