Vrlo dobro 7,7
na temelju 3423 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 3423recenzija
  • Čistoća: 7,8
  • Objekti 7,2
  • Lokacija 7,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,8
  • Usluga 8,0
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

debbie od Australija
Parovi
Deluxe pogled na bazen
Boravili ste 7 noći u kolovoz, 2016
great value hotel
the hotel is great, big rooms, great bathroom, loved the buffet breakfast every day, local mini marts next door and across the road...galleria shopping and movies almost across the road.....would defiantly stay again !
Recenzirano 05 rujna 2016

sulyono od Indonezija
Poslovni putnici
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Nice
Nice hote
Recenzirano 30 kolovoza 2016

Haitange od Namibija
Parovi
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good place
Friendly stuff and good atmosphere
Recenzirano 17 kolovoza 2016

Bartasan od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
EXCELLENT BREAKFAST
ANOTHER FOUR STAR HOTEL WITH GOOD PRICE IN BALI.. EXCELLENT2 BREAKFAST! HIGHLY RECOMMENDED..
Recenzirano 17 kolovoza 2016

sulyono od Indonezija
Poslovni putnici
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Nice hotel
Nice hotel and nice location
Recenzirano 15 kolovoza 2016

Mario od Njemačka
Poslovni putnici
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Good terrace
After complain a lot, finally they fix the shower water, from salty and a bit better. Staff need training more. Many staff that doesn't know what to do. I seen many guests took spoon or knife by them self. My self, have to wait long time until someone bring my tea.
Recenzirano 03 kolovoza 2016

Mario od Njemačka
Poslovni putnici
Deluxe pogled na bazen
Boravili ste 13 noći u svibanj, 2016
Water for shower salty
Room smell old. Zircon leaking to the floor. Non smoking room smell same like smoking room.
Recenzirano 03 kolovoza 2016

Joerg od Njemačka
Solo putnici
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
clean nice room
internet fast, staff helpful and friendly, breakfast average...
Recenzirano 31 srpnja 2016

Shirley od Malezija
Solo putnici
Deluxe soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Nothing special
A bit fat from the city
Recenzirano 21 srpnja 2016

Jeremiah od Kanada
Obitelji sa malom djecom
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
50-50 Helpful Staffs
The staffs are moody. So sometimes they're friendly and helpful, and sometimes they don't care about their customers. Another thing is that this hotel has local taxi in its parking lot, which means that we CANNOT use UBER.
Recenzirano 20 srpnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: