Dobro 7,1
na temelju 747 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 747recenzija
  • Čistoća: 6,9
  • Lokacija 7,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,1
  • Usluga 7,1
  • Vrijednost za novac 7,2
  • Hrana/objedi: 6,6
Sortirano prema

SUNNY od Australija
Parovi
Superior
Boravili ste 4 noći u siječanj, 2013
Grande Ville Hotel stay
great location for me , easy to access public transport & good customer service
It's heart of China town as well as near to the public transport, good to communicate with the team.They provided great service to the customer, it was great time in the hotel. I'd like to be there again if I'll go back to bangkok again.
Recenzirano 20 ožujka 2013

SUNNY od Australija
Parovi
Standard sa doručkom
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2013
Grande Ville Hotel stay
easy to access public transport , near to the shopping centre & good customer service.
It's heart of China town as well as near to the public transport, good to communicate with the team.They provided great service to the customer, it was great time in the hotel. I'd like to be there again if I'll go back to bangkok.
Recenzirano 20 ožujka 2013

SUNNY od Australija
Parovi
Standard sa doručkom
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2013
GrandeVille Hotel stays
great locaiton, near to the shopping , easy to access public transport.
It's near to China town as well as near to the public transport, good to communicate with the team.They provided great service to the customer, it was great time in the hotel. I'd like to be there again if I'll go back to bangkok.
Recenzirano 20 ožujka 2013

SUMET od Tajland
Parovi
Standard
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2013
Good feeling
ืnear shopping market, convenience to transportation, have a parking area
Recenzirano 16 ožujka 2013

David od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Superior
Boravili ste 4 noći u veljača, 2013
Met expectations. Not great. Not bad.
Roof garden diner/bar. Handy for Grand Palace, river etc. Great views over city-spectacular at night.
We were happy for the price we paid. Decor and rooms look rather "tired" but staff compensate for that with their friendliness and attentiveness.
Recenzirano 16 ožujka 2013

Karl od Kanada
Parovi
Superior sa doručkom
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2013
enjoyed the location and generaly friendly staff
location, location,location
Recenzirano 15 ožujka 2013

Ma. od Filipini
Grupe
Superior
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2013
very good
accessible, great staff, comfortable
Recenzirano 13 ožujka 2013

RAJARSHI od Indija
Obitelji sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2013
Comfortable stay but good for business
close to some Buddhist wats, close to river and close to some wholesale markets
Recenzirano 12 ožujka 2013

Lee od Malezija
Grupe
Standard
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2013
Big room
Sky lounge
Overall service is good and clean. The door man is helpful. But no free access to wifi.
Recenzirano 11 ožujka 2013

Jason od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Superior
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2013
Great location but not much else
Location, rooftop
The only good things about the hotel were the location to the old city and the hotel's rooftop. While the location is good for the old city, there are not really any restaurants (just KFC) within a 10 minute walk. It's about a 15 minute walk to Chinatown's restaurants. As for the bad, the room was not in good shape, the carpet smelled old, and the shower has a very low shower head.
Recenzirano 10 ožujka 2013


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: