Vrlo dobro 7,7
na temelju 2362 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 2362recenzija
  • Čistoća: 7,7
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 7,5
  • Uslužnost osoblja: 7,6
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,8
Sortirano prema

Khor od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Excutive Apartman
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Strategic Location
It's close to greenhill free market good for family on any activities within same building.
Recenzirano 18 rujna 2016

Rafael od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Internet
Love the location and price of this hotel but the internet frequently has problems. Normally you can use your phone, however, depending on the location of your room you cannot get a very good signal. Booo.
Recenzirano 17 rujna 2016

Diana od Filipini
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Old and needs an upgrade
This was the same ac unit that we saw back in 2003, I think it's time for an upgrade. Took us an hour checking in even when we had a reservation and it took us even longer checking out. It's crazy!
Recenzirano 16 rujna 2016

Julieta od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Ms. Patrice was an exceptional hostess.
I took advantage of the promotion which includes use of the pool and pool area with karaoke machine for 3 hours for 5000 pesos spent towards food for 20 people. It was an excellent deal. There were more than 20 people in my group so we had to spend more money on food and drinks. But it was definitely worth it.
Recenzirano 16 rujna 2016

Minerva od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa starijom djecom
Superior Deluxe
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
It was better before
We stayed here for 3 nights and the free wifi is only good for 2 users. Every night we come in to our room we cannot open the door-the key does not work and we were on the 37th floor. We always have to call front desk so they can change our key.
Recenzirano 15 rujna 2016

Kian od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Value for money
Did not travel much, but cannot find any thing special around this hotel location
Recenzirano 13 rujna 2016

Sally od Filipini
Par
Deluxe twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
good location
love this hotel. big room, nice toilet with bidet, big bed. PERFECT!
Recenzirano 07 rujna 2016

Jonathan od Filipini
Poslovni putnik
Deluxe twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
It was a good stay. Booked this hotel because I had to attend a seminar that is just near the area
Room is good, clean and adequate. The toilet is is also clean and spotless. The hotel lobby has a certain smell though. Similar to that of unwashed dishes. Their breakfast offer is somewhat not so good. Choices are limited and food is bland to the taste.
Recenzirano 06 rujna 2016

Fernando od Filipini
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Relax Mode
More establish internet
Recenzirano 05 rujna 2016

MYRNA od Filipini
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Nice and great location
Very accommodating staff and great location
Recenzirano 04 rujna 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: