Fantastično 8,5
na temelju 704 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 704recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 8,4
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Uslužnost osoblja: 8,9
  • Vrijednost za novac 8,6
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

Bala od Kanada
Parovi
Superior soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Very good quality, great location
This hotel is great location and big in heart .The staff are exemplary in every way. The rooms are big with lounge area , king size beds and bath as well as shower. The rooms are well appointed with mini bar, TV ... But it has to be said these people go more than the extra mile to please. Well done Legacy for being such a great hotel with exceptional service and breakfasts
Recenzirano 30 svibnja 2016

KING od Hong Kong
Solo putnici
Superior soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Good in genetal
Nil
Recenzirano 29 svibnja 2016

Xuzeng od Kina
Parovi
Superior soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Beautiful hotel
Hotel is in excellent location. Rooms are neat and clean. Staff is also very helpful. Breakfast spread also is good. Toilets are also modern and adequate size. Room sizes are also okay. Hotel being in old quarters means you are in happening place and no issue of finding anything outside.Thank you!!!!!!!
Recenzirano 27 svibnja 2016

Clow od Danska
Parovi
Superior soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Nice hotel nice holiday
Awesome service when I checked in, fast and efficient. Room is clean and there is bath tub. Location is great in Old Quarter area,staff is friendly and helpful. We book a tour in Halong bay with the hotel travel desk and really enjoyed it. The staff are very friendly and helpful. I would love to stay here again if i come back to Hanoi.
Recenzirano 27 svibnja 2016

NGUYEN od Vijetnam
Obitelji sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
all perfect
all perfect
Recenzirano 10 svibnja 2016

trung od Australija
Grupe
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Very good
Good location, friendly staff, value for money. Highly recommend
Recenzirano 28 travnja 2016

Xiaomin od Kina
Parovi
Superior soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Cheap and so so
A small boutique hotel...breakfast is OK.
Recenzirano 05 travnja 2016

Eileen od Singapur
Poslovni putnici
Deluxe double ili twin soba
Boravili ste 8 noći u ožujak, 2016
Its way above what you expect for the price paid.
Extremely friendly, helpful and accommodating staff. Very clean room. Very convenient location, a short walk to almost anything and literally 1 minute from the weekend night market, yet not noisy. Shower has good water pressure. Only one thing to know - rooms are on the small side. Sufficient but a little more space would have been nicer.
Recenzirano 31 ožujka 2016

Helen od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnici
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
A night in the Old Quarter
The staff were very friendly and proactively tried to help me - offering to point out where I was on the map etc. The room was spacious but seemed a little grotty and also smelt of smoke. I also had the sounds of some man coughing up flem all night - not sure if it was an adjoining room or what (I was on 6th floor) but it felt very close by and was quite a distraction. Arguably not the hotel's fault though! This is a great location for exploring the Old Quarter and getting to my favourite restaurants in Hanoi.
Recenzirano 29 ožujka 2016

Irene od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Superior soba
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Staffs
Staffs are friendly and helpful, approachable.
Recenzirano 20 ožujka 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: