Fantastično 8,5
na temelju 704 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 704recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 8,4
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Uslužnost osoblja: 8,9
  • Vrijednost za novac 8,6
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

Nakamura od Japan
Solo putnik
Superior soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Great Location, staff , shopping
Location,staff,breakfast
I moved to Hanoi Legacy Hotel from another hotel which was noisy and grubby. I was delighted with how clean, quiet and friendly Legacy was. Breakfast and coffee are a great bonus and the bedrooms have everything you need. Staff are all great. I would definitely recommend to a friend.
Recenzirano 22 veljače 2016

Anh od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe soba
Boravili ste 6 noći u veljača, 2016
Perfect location
Pretty new hotel(3 year old). Very convenient in center of Phố Bạc,walking distance to just about everything. Staff are so helpful and friendly, I traveled with my 83 yr old mother and hotel staff are very caring and super helpful. Room is very clean and tasteful furnished...deluxe room was a bit small for me, I will make sure to book a bigger room next time.
Recenzirano 20 veljače 2016

Wai od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Great room,cleanliness and friendly staff
Great room,cleanliness and friendly staff
Recenzirano 06 veljače 2016

Wai od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Location, cleanliness and friendly staff
Location, cleanliness and friendly staff
Booked family room but transferred us to nearby their sister hotel a bit far form old district.
Recenzirano 06 veljače 2016

Chonnavee od Tajland
Solo putnik
Executive apartman
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Very Good
Service
Very Good
Recenzirano 31 siječnja 2016

sven od Švedska
Solo putnik
Superior soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
nice hotel
breakfast, staff, location
It was good but it is not so cheap. Nice clean rooms but nothing special. There was noise nighttime with doors slammed etc. You can hear everything from the corridor. The hotel has a nice atmosphere with good friendly staff.
Recenzirano 25 siječnja 2016

Albert od Španjolska
Par
Superior soba
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
good location, nice staff
location, staff, comfort
good, would come back
Recenzirano 11 siječnja 2016

Mariko od Japan
Par
Superior soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Cannot fault
location, staff, breakfast
Pleasant staff, were greated well. Great choice of breakfast. Room was excellent. View from the room was also amazing. Perfect Location. Highly recommended!
Recenzirano 06 siječnja 2016

Ivan od Singapur
Grupa
Obiteljska
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2015
A nice boutique hotel with friendly staff
Location, Friendly Staff, Clean Rooms
The rooms are clean and big. Near to the Hoan Kiem Lake and all the shops. Staff friendly and breakfast was good
Recenzirano 05 siječnja 2016

Ivan od Singapur
Par
Obiteljska
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2015
A nice boutique hotel with friendly staff
Location, Friendly Staff, Clean Rooms
It was lovely. The staff ensured that we were comfortable. Airport transfer was very smooth as well
Recenzirano 05 siječnja 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: