Fantastično 8,5
na temelju 703 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 703recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 8,4
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Usluga 8,9
  • Vrijednost za novac 8,6
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

Ivan od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2015
A nice boutique hotel with friendly staff
The staff, the location, the room size
We enjoyed our stay in Hanoi Legacy Hotel- Hang Bac. The staff are warm and friendly and very attentive to our requests The location, while a little queer as it is on a street full of jewelers, is fantastic as it is a short walk from all the restaurants, shops and places of interest in the old quarters The rooms are a good size. Clean and the beds are huge.
Recenzirano 05 siječnja 2016

Herik od Novi Zeland
Par
Superior soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Very pleasant stay at Leagcy
Tour, location, staff
Extremely friendly staff. We could use a shower even after check-out. Ms My was incredibly helpful and arranged our trips to Sapa and Halong Bay. The hotel is in a great location for exploring Hanoi and the rooms were spotlessly clean. Will come back!
Recenzirano 04 siječnja 2016

Kobuchi od Japan
Par
Superior soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Wonderful Legacy
staff, tour, location
Love this hotel, nice decor. Picked me up and returned me to airport, organised my HaLong Bay trip, absolutely excellent hotel. Great room, great breakfast, staff wonderful. Can't fault it :-)
Recenzirano 04 siječnja 2016

padew od Singapur
Par
Superior soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Very happy family stay
location, staff, service
Ms My and her staff were very friendly and helpful. The hotel was in a great location, clean and catered for our exact needs. The staff recommended places to go and visit and also helped provide taxis and excursions at a good price. Would highly recommend staying at this hotel.
Recenzirano 04 siječnja 2016

Vangok od Njemačka
Par
Superior soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Amazing service
service, location, tour
Amazing service and great location! Staff helped with anything we needed and very accommodating. Beautiful Sapa booking tour from Ms My.
Recenzirano 04 siječnja 2016

Dam od Vijetnam
Poslovni putnik
Superior soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Professional staff
Right centre of old city; Luxury stuff in the hotel; charming design
I felt good when I was stay there. I had back to this hotel two times. Generally is good!
Recenzirano 04 siječnja 2016

Brian od Australija
Par
Superior soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Great central hotel
Location, Front Desk Staff, Very Nice Rooms
Great Central Location, Front Desk Staff were extremely helpful, Very Nice Rooms
Recenzirano 27 prosinca 2015

Handojo od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Superior soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
interesting hotel
near shopping area
good
Recenzirano 26 prosinca 2015

Handojo od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Okay lah
handy, near shopping area, clean
good
Recenzirano 26 prosinca 2015

Anh od Vijetnam
Solo putnik
Superior soba
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
Wonderful hotel and service
Cleanliness, staffs, location
Recenzirano 23 prosinca 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: