Fantastično 8,5
na temelju 702 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 702recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 8,4
  • Lokacija 9,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Usluga 9,0
  • Vrijednost za novac 8,6
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

My od Vijetnam
Par
Superior soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Okay as 3 star
Very basic and not much foods like other 3 star hotels
Recenzirano 23 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kuo od Tajvan
Solo putnik
Superior soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Good Hotel.
it's very nice position, near lake and old street, service good, Foods Good,
Recenzirano 12 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kuo od Tajvan
Solo putnik
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
GOOD HOTEL
it's very nice position, near lake and old street, service good, Foods Good,
Recenzirano 12 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

nichakarn od Tajland
Poslovni putnik
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Hotel is good.
Staff are friendly
Recenzirano 18 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ngoc od Vijetnam
Poslovni putnik
Superior soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Valuable, Good location
Good location. Staffs are friendly and helpful, approachable.
Recenzirano 15 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Cong od Vijetnam
Poslovni putnik
Superior soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Excellent service and value for money
The hotel is clean. Staffs are extremely friendly and helpful. They gave you advices like a friend. All the staff are very polite.
Recenzirano 06 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Graham od Australija
Solo putnik
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Great place
Hanoi Legacy is a great place to stay when in Hanoi as it is close to most things. It is also right near beer sreet, the must see place to visit gor cheap food and beer. Stahh are very friendly and the hotel is very clean. Also does good breakfast.
Recenzirano 05 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Paolo od Sjedinjene Američke Države
Par
Superior soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
The best hotel in Hanoi
We were on a 5 day trips in Hanoi and out first place we stayed at the Legacy . We were very surprised at how pleasant, helpful and nice the staff was. The bedding and room was wonderful and comfortable. Every time we entered the lobby the staff stood up and greeted us. Buffet breakfast was amazing and again the staff extremely helpful. The room was just as shown in the photographs, very comfortable.. Highly recommended.
Recenzirano 30 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mata od Hong Kong
Grupa
Superior soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Fantastic hotel in great location
We were making the booking via Agoda. Friendly and responsive staff ,We had quite a few questions to book tours from the hotel room, and the hotel staff whom we were liaising with responded very quickly to all our queries via emails. Service throughout our stay there was good too - they even reminded us to order our breakfast earlier as we needed to check out early in the morning the day after. Room is nicely done.Buffet breakfast (included in our room rate) was good. Location - the hotel is located at the quieter part of the Old Quarter.We will be back this hotel again.
Recenzirano 30 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Bala od Kanada
Par
Superior soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Very good quality, great location
This hotel is great location and big in heart .The staff are exemplary in every way. The rooms are big with lounge area , king size beds and bath as well as shower. The rooms are well appointed with mini bar, TV ... But it has to be said these people go more than the extra mile to please. Well done Legacy for being such a great hotel with exceptional service and breakfasts
Recenzirano 30 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: