Fantastično 8,5
na temelju 484 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 484recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,6
  • Lokacija 8,9
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Usluga 8,6
  • Vrijednost za novac 8,7
  • Hrana/objedi: 7,4
Sortirano prema

thi od Australija
Grupe
Superior
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Excellent hotel with amazing staff
I cannot praise this hotel highly enough. When we arrived, they gave us a double bed room when I thought I had requested for a twin room. The staff fixed the issue and gave us a twin room. They looked after our bags when we went to sapa for 2 nights. They even offered us a room to shower and breakfast when we arrived back from our night bus from sapa. This would have to be one of my favourite hotel in Vietnam. Love love love the staff, especially Sally, Linh and Loi, those guys are amazing
Recenzirano 01 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Katherine od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Adequate, not a top choice
For the money Hanoi Romance is a fine place to spend a night and a decent value, but the little details that set other guest houses apart in the same price range are lacking here. That being said, staff was great and made the stay as pleasant as it could be. The property itself is just a little beat up.
Recenzirano 28 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Thanh od Vijetnam
Obitelji sa malom djecom
Superior
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Recommended hotel
Create
Recenzirano 26 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

RITTIRONG od Tajland
Poslovni putnici
Superior double ili twin soba
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Good Location , Good Staff
Value of money, Good Location , Good Staff.
Recenzirano 24 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Susan od Australija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe pogled na grad
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2016
Not bad for location
Good location close to the lake, friendly staffs, clean rooms except our fridge did not work.
Recenzirano 20 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Matt od Australija
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Clean rooms and friendly helpful staff
This hotel is slap bang in the middle of the Hanoi Old Town. Like all hotels most rooms have no windows except for the premium front suites, however the Romance Hotel cleverly puts a false window with bamboo bushes behind them in each room giving the illusion of a window. Plus rooms are a good size. Special mention goes to the very helpful Sally, who can get cheap train tickets and tours - it's worth comparing the prices before booking yourself. Breakfast is hit and miss. Most western food is catered for apart from cereal though. All in all, for the price, this hotel is a bargain and great value.
Recenzirano 09 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

YuanHui od Tajvan
Solo putnici
Deluxe pogled na grad
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Perfect location & staff
The location is perfect and easy to eat in old quarter. Friendly and helpful staffs My first choice of hotel to stay in hn
Recenzirano 29 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Shirley od Singapur
Grupe
Superior
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Great location in Old Quarter and very friendly staff
The hotel initiated an email to me via Agoda to ask for my flight details. Very thoughtful of them to take this initiative. Staff are very friendly and greeted us whenever they see us. Room is clean and tidy with everything we need for a short stay at Hanoi.
Recenzirano 07 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Arthur od Australija
Parovi
Deluxe pogled na grad
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Great Location
Room was clean & tidy. The location is walking distance to main attractions. Close to shopping streets and restaurants.
Enjoyed our stay. Nice value for money hotel.
Recenzirano 09 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

WON od Južna Koreja
Solo putnici
Superior
Boravili ste 4 noći u veljača, 2016
1. Kindly Staff
KIND, CLEAN, POSITION
Recenzirano 01 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: