Vrlo dobro 7,9
na temelju 776 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 776recenzija
  • Čistoća: 7,9
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 8,9
  • Udobnost/standard sobe: 8,2
  • Uslužnost osoblja: 8,0
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema

Tan od Malezija
Par
Superior Soba Quiet
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013
Friendly and helpful staff
Centrally located to tourist attraction area, friendly and flexible staff, satisfactory with the breakfast
Recenzirano 22 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Vanity od Filipini
Solo putnik
Superior Soba Quiet
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
It was a comfortable stay.
Fast internet connection. Close to shopping areas. Friendly staff.
Recenzirano 22 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jian od Singapur
Poslovni putnik
Suite s pogledom na grad
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013
A decent budget hotel
Except the location of the hotel, nothing much to shout about
Recenzirano 17 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Vicki od Australija
Par
Superior Soba Quiet
Boravili ste 6 noći u svibanj, 2013
Great location, friendly staff, clean comfortable
location shopping comfort
Very enjoyable, staff were very friendly and helpful. Clean at a reasonable price.
Recenzirano 14 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

attapong od Tajland
Solo putnik
Deluxe Mirna Soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013
Hanoi Royal View Hotel
The hotel was very nice, great location, was able
Recenzirano 14 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Deborah od Nizozemska
Grupa
Deluxe Mirna Soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013
Very friendly staff, big and comfortable room
When we checked in there was a problem with the room we booked, so they gave us an upgrade to a suite.
Recenzirano 12 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Martina od Češka Republika
Solo putnik
Superior Soba Quiet
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2013
standard hotel for friendly budget
location,location, location
Recenzirano 08 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Brian od Sjedinjene Američke Države
Par
Superior Soba Quiet
Boravili ste jednu noć u travanj, 2013
Staff eager to help
Location, staff, cleanliness
Recenzirano 02 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Peter od Australija
Par
Suite s pogledom na grad
Boravili ste jednu noć u travanj, 2013
spacious comfortable room
Very friendly accomodating staff, spacious comfortable room and huge lounge area.
We found the staff very helpful with sight seeing and places to eat. Initial reaction was WOW as there was a large plush 3 seater and 2x 2seater lounge chairs in the lounge area. They do a private pick up and drop off to the airport which saved us money. Wished we had of known about it when we arrived.
Recenzirano 24 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Due od Vijetnam
Poslovni putnik
Superior Soba Quiet
Boravili ste jednu noć u travanj, 2013
good hotel
good location, good service and clean
Very good, but they wont accept to issue invoice for customer. To them, invoice should be issued by Agoda.
Recenzirano 21 travnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: