Rezerviraj sada: Home Sweet Home

Ocjena
Temeljeno na 28 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
4,1

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (28)
4,1
Ocjena
Temeljeno na 28 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:3,5
Objekti3,3
Lokacija5,6
Udobnost sobe i kvaliteta3,8
Usluga4,1
Vrijednost za novac4,1
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
한국어
Français
više
Vrsta sobe
Spavaonica s ventilatorom
Dvokrevetna s Ventilatorom - Zajednička Kupaonica
Dvokrevetna sa Spojenom Kupaonicom i Ventilatorom
Dvokrevetna s Klima Uređajem i Zajedničkom Kupaonicom
više
Sortirano prema
Prikazuje se 24 komentara potvrđenih gostiju
4,4
AHMAD od Malezija
Grupa
Dvokrevetna s Ventilatorom - Zajednička Kupaonica
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Service Sangat2 teruk”
Sampai di guesthouse jam 2ptg tp tiada siapa disana then bila call suruh datang 3.30 sebab dia keluar lunch. jam 4 datang semula untuk chek in. . dia kata bilik penuh suruh datang jam 7mlm. . . jam 7pm sy call dia nak masuk dia mintak sy datang jam 8 sebab bilik tak siap kemas. . . macam2 alasan saya terima. last2 sy direct call agoda n bercakap dengan cik.izza. . sy pergi juga di sana lebih kurang jam 9.20pm baru boleh masuk bilik. sangat2 kecewa dengan service dia. masa checkout pula jam 3 sy call dia banyak kali utk dapatkan deposit sebanyak rm30. reception tiada orang jaga , so saya terpaksa tunggu dia sehingga jam 7mlm baru dapat checkout. deposit dipulangkan dengan cara transfer ke akaun but until now sy xdapat sebarang payment dari pihak Home Sweet Home. . . kecewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sangattttttt dengan service dia.
Recenzirano 31 siječnja 2017
3,0
Norlokman od Malezija
Solo putnik
Dvokrevetna s Klima Uređajem i Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Jangan book tempat ni, teruk”
Dekat
Book di agoda, sampai situ diberitahu overbook, bilik ditukar, bersih xpe la, bilik kotor, berbau, dlm agoda bukan main hebat, masa tu terdesak sebab semua hotel fully book. Betul kata pengguna lain tempat ni mmg teruk, staff pun tdo je kerja, cakap kasar kita pulak yang kena deal dengan agoda setelkan problem dia. Cari tempat lain la melainkan anda tak kisah kejutan demi kejutan yang bakal tiba. Bagusnya dekat dgn bandar
Recenzirano 31 prosinca 2015
2,0
ISMAIL od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljski s Klima Uređajem
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
kecewa”
Mengecewakan... sangat mengecewakan.. Mereka membatalkan booking saya di saat akhir, Maka kami terpaksa mencari penginapan lain.
Recenzirano 03 prosinca 2015
6,0
HERY od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
Hotel dgn biaya murah,”
Biaya murah, dekat dgn rmh sakit mahkota, byk tempat makan di sekitar hotel
Acara kita ke Malaka adalah untuk medical chek up. Di mahkota hospital.
Recenzirano 07 srpnja 2013