Rezerviraj sada: Hotel Amigo

Vrlo dobro
Temeljeno na 238 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,4
/
10
89% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (238)Booking.com recenzije (182)
7,4
/
10
Vrlo dobro
Temeljeno na 238 recenzijama
Čistoća:7,4
Objekti6,7
Lokacija7,7
Udobnost sobe i kvaliteta5,7
Usluga7,7
Vrijednost za novac7,9
Omogućili provjereni gosti Agoda
Svi jezici
Sve vrste putnika (238)
Svi tipovi soba
Prikazuje se 89 komentara potvrđenih gostiju
9,2
Izvanredno
Linda od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Recommended!”
Good budget hotel and very near to shopping mall
Recenzirano 27 ožujka 2018
6,4
Dobro
nurul od Malezija
Solo putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Awesome stay”
But the staff was not helpful / friendly, cut me off mid-sentence. Rude
Recenzirano 24 ožujka 2018
9,2
Izvanredno
Linda od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Recommended!”
Good value of money & excellent customer service..
Recenzirano 23 ožujka 2018
7,6
Vrlo dobro
AIZAH od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Value for money for budget stay”
Need additional mirror instead of using mirror in toilet.
Recenzirano 04 ožujka 2018
8,0
Odlično
Nadira od Malezija
Poslovni putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Vrlo dobro”
The windows are not sound proof as there is a restaurant just next to the room and you can hear the noisy and loudness of crowd in the restaurant watching movies with big screen till midnight. The internet line is good. Overall is ok, good location with affordable price.
Recenzirano 26 veljače 2018
6,4
Dobro
md. od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Dobro”
bed and room got ants
Recenzirano 11 veljače 2018
Thank you for your comments. I apologize for the problems that you encountered during your last stay. This is not the type of review that we like to see, and I assure you that I will be looking into each point that you have made. If it is convenient, I would like to discuss your experience further, so that I might learn more about how to improve our property and service for you and our other guests. Please feel free to call me at the office number below. Thank you for staying with us, and we look forward to another chance to serve you.
Show more
Hotel Amigo
8,8
Odlično
Fatin
Grupa
Deluxe soba
Boravili ste 5 noći u veljača, 2018
Cheap value with Agoda's discount”
Great stay for a small place. Comfy enough for a good night stay. Facilities are great. Restaurants are just downstairs and within walking distance, even to the nearest mall and cinema. Not a fan of those who actually smokes in the hotel, as the smoke seeps into other rooms. I hope the hotel staffs are more aware of it, it was really uncomfortable to breathe. The rooms are not really soundproof, best to avoid connected rooms and those with family next door. You can even hear what is playing on tv next door. If you are sensitive type, hmm, all the best. But it was doable for me.
Recenzirano 10 veljače 2018
7,2
Vrlo dobro
razlan od Malezija
Poslovni putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Vrlo dobro”
Prefer to have a bar of soap not the liquid type.
Recenzirano 23 siječnja 2018
7,6
Vrlo dobro
MARHAINI od Malezija
Grupa
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Value for money”
unable to connect to wifi hotel at all. the rest is ok.
Recenzirano 16 siječnja 2018
6,8
Dobro
Fikri od Malezija
Solo putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Improve toilet door”
There is a little gap at the door that you can see inside the bathroom.
Recenzirano 14 siječnja 2018
6,4
Dobro
Joannemarie od Malezija
Grupa
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Dobro”
Pros: lots of parking space and room is comfortable enough for a few nights'stay with basic amenities provided. Cons: it gets a little noisy at night because there is a restaurant directly next to the hotel, sometimes cigarette smoke wafts into the room as well. Cleanliness definitely can be improved, especially the bedsheets.
Recenzirano 09 siječnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Abdulaziz od Malezija
Solo putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
just went for a night sleep”
pretty comfortable..has fast Internet of around 30Mbps.. there's an small cabin at the entrance area where u can heat water and drink tea or coffee..there's ironing table for use..friendly staff
Recenzirano 21 prosinca 2017
8,0
Odlično
Abdulaziz od Malezija
Solo putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
really good”
I stayed there for a night..aircond was good, bathroom was nice..windows (facing a restaurant, no sight seeing though) .. was good for me to stay and sleep
Recenzirano 20 prosinca 2017
5,6
rohaizad od Malezija
Par
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Iznadprosječno”
THERE ARE CHARGES FOR EXTRA PILLOW
Recenzirano 04 prosinca 2017
8,4
Odlično
kamarul od Malezija
Solo putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Reasonable Price”
Very good and comfortable with the promotion price of RM43. Suggested for short term trip as I only check-in for sleeping. Helpful staff eventhough I'm arrived at 1.30 am.
Recenzirano 30 listopada 2017
8,8
Odlično
francis od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
A good hotel. Staff are friendly and helpful.”
Quiet and clean
Recenzirano 19 listopada 2017
2,0
Mustafa od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Prihvatljivo”
I didn’t use this service but it deduct my account bank money.
Recenzirano 12 listopada 2017
7,6
Vrlo dobro
Etiesha od Malezija
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Near cafe”
Worth for money. Near cafe. Recommended.
Recenzirano 24 rujna 2017
9,2
Izvanredno
Nadiah od Malezija
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Izvanredno”
The staffs are all good. The facilities are good but there's no hair dryer and kettle in the room. Maybe we should request first. The room is not soundproof as the door has a little gap at the bottom. so whatever you are saying in the room and the sound from outside the room could be heard really clearly. Overall, this place is nice and clean. I really love the shower, the bed and the airconditioner. But on the next morning we could see water dripping from the aircond and the water wet my make up bag and accessories. Hope the hotel fix this! Overall it was a pleasant stay. Thank you :)
Recenzirano 20 rujna 2017
9,2
Izvanredno
HAIRULAZAM od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Izvanredno”
overall its ok but next time can u please provide soap, toothpaste, shampoo,kettle and iron in the room just like others..tq
Recenzirano 11 rujna 2017
8,4
Odlično
Jenn od Malezija
Solo putnik
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2017
Odlično”
the aircond got problem ,but still okay because I just stay there to sleep . good
Recenzirano 09 kolovoza 2017
Thank you for your comments. I apologize for the problems that you encountered during your last stay. This is not the type of review that we like to see, and I assure you that I will be looking into each point that you have made. If it is convenient, I would like to discuss your experience further, so that I might learn more about how to improve our property and service for you and our other guests. Please feel free to call me at the office number below. Thank you for staying with us, and we look forward to another chance to serve you.
Show more
Hotel Amigo
6,4
Dobro
Tuan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
Small room”
the room too small with no windows. the bathroom is separated just by a 'foggy' glass wall so not very suitable for family with children obviously. and nothing to cover up except we have to switch off the light so it is no so 'see-through' (but the vent will be switched off too). cleanliness is ok.
Recenzirano 21 srpnja 2017
8,0
Odlično
Thiagaraj od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Vrlo dobro”
It was pleasant staying here
Recenzirano 19 lipnja 2017
THANK YOU FOR YOUR COMMENT ....
Odgovoreno 25 kolovoza 2017
Hotel Amigo
4,4
lydia od Malezija
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Prihvatljivo”
The price per night was quite expensive for a budget hotel that had a very small room and the wash room table top was placed at an inconvinient place near the door...that each time i open the door to walk in or out the washroom only to knock my knee at the side of the table top...really frustrating
Recenzirano 31 svibnja 2017
Thank you for your comments. I apologize for the problems that you encountered during your last stay. This is not the type of review that we like to see, and I assure you that I will be looking into each point that you have made. If it is convenient, I would like to discuss your experience further, so that I might learn more about how to improve our property and service for you and our other guests. Please feel free to call me at the office number below. Thank you for staying with us, and we look forward to another chance to serve you.
Show more
Hotel Amigo
9,2
Izvanredno
Mohamad od Malezija
Solo putnik
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Good service and friendly staff”
I would recommend this hotel. Cosy, large bed, the pillow are fluffy and the mood in the room resembles a luxury hotel but at affordable price. The staff spoke a very good English and very friendly
Recenzirano 18 svibnja 2017
THANK .
Odgovoreno 25 kolovoza 2017
Hotel Amigo
6,4
Dobro
Abbas od Malezija
Solo putnik
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u veljača, 2017
Great value for money”
Great value for money. On the other hand, no room service provided during my 2 nights stay.
Recenzirano 08 ožujka 2017
THANK YOU FOR YOUR COMMENT , WE WILL IMPROVE OUR SERVICES ..
Odgovoreno 25 kolovoza 2017
Hotel Amigo
6,0
Soon od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Budget hotel with reasonable price”
We booked 2 rooms - family and standard room. Standard room is a very small room with queen bed and no window. The soap dispenser @ toilet got problem. As for family room, it was dusty especially in the toilet as if it has been vacant for some time. They should ensure the room is cleaned properly before our check-in. Would recommend to others provided there is improvement on the above condition.
Recenzirano 08 veljače 2017
4,8
David od Kanada
Solo putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Budget hotel in one horse town”
Counterintuitivly I'd recommend getting a room with no window, because otherwise you're not going to sleep until the neighboring restaurants shut down. They blast their TV's and put tables out under some of the room windows. I was a cycling tourist and needed to stop there. There's not much around but it serves the purpose. It's a cheap place, what do you expect.
Recenzirano 30 siječnja 2017
10,0
Izvanredno
Serhan od Malezija
Poslovni putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Ok”
Ok
Recenzirano 26 siječnja 2017
THANK
Odgovoreno 25 kolovoza 2017
Hotel Amigo
8,4
Odlično
M od Malezija
Poslovni putnik
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2017
The price was reasonable through Agoda, the room was surprisingly comfortable with queen bed ”
The staff was very helpful when I urgently need to use the printer to print out some documents.
Recenzirano 25 siječnja 2017
8,4
Odlično
Ruhaidah od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Nice but...”
This hotel even the room is small, but it is nice..even the staff is nice too. However, i'm just dissapointed with the toilet. They're using glass door n glass wall where people can see u taking bath from outside. This is soooo not comfortable.
Recenzirano 23 siječnja 2017
9,2
Izvanredno
ahmad od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Cheaper than walk in”
Room was clean and near to go to restaurant
Recenzirano 16 siječnja 2017
7,6
Vrlo dobro
NADZARITH od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
OK”
XX
Recenzirano 29 prosinca 2016
7,6
Vrlo dobro
Wan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Best Budget Hotel”
Nice location,nice staff,clean and cheap.
Recenzirano 27 prosinca 2016
7,6
Vrlo dobro
Wan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Good Budget Hotel”
Good location,clean,nice staff,cheap
Recenzirano 27 prosinca 2016
8,4
Odlično
HARWATI od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Good Ocassions”
Success my journey.. Master Grill the Best
Recenzirano 24 prosinca 2016
8,0
Odlično
Gaeia od Malezija
Par
Standard Soba
Boravili ste 4 noći u studeni, 2016
..”
....
Recenzirano 05 prosinca 2016
7,2
Vrlo dobro
Nur od Malezija
Grupa
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
The room”
the standard room is too small.
Recenzirano 15 studenog 2016
8,0
Odlično
Ahmad od Malezija
Solo putnik
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
New and clean”
The hotel, a queen-bed, is comfortable and clean.
Recenzirano 30 listopada 2016
7,6
Vrlo dobro
Mohd od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
good.”
to improve wifi connection
Recenzirano 25 listopada 2016
7,6
Vrlo dobro
Mohd od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Twin krevet
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
Nice place to stay”
Most of facilities are good . To improve WiFi connection service.
Recenzirano 25 listopada 2016
8,0
Odlično
Tan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
The toilet where place the tissue paper can be more cleaner ”
The price is suitable for me. It's a good memory
Recenzirano 26 rujna 2016
8,4
Odlično
Nur od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Room condition”
Need to expand the size of bedroom for deluxe room..too small for deluxe room
Recenzirano 25 rujna 2016
8,8
Odlično
lee od Malezija
Grupa
Twin krevet
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
with friends going there for some events”
staff is friendly and helpful
Recenzirano 18 travnja 2016
6,0
mohd od Malezija
Poslovni putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
good”
clean,coxy,simple
nice
Recenzirano 16 ožujka 2016
7,6
Vrlo dobro
Zariman od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Twin krevet
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Overall ok”
Yes fir next trip
Recenzirano 24 siječnja 2016
7,3
Vrlo dobro
Maimunah od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Convenient and practical”
Good location; Plus point : adjoining room - convenience for family
So far : comfortable - hope owner continue to maintain the hotel
Recenzirano 22 siječnja 2016
5,0
Seh od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Bad”
Cheap, cheap and cheap
The smell from the restaurant below enters the room.
Recenzirano 21 studenog 2015
4,7
Mohamad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
small room”
location
room is very small suitable for short stay. hotel location very near to restaurant and shop
Recenzirano 05 rujna 2015
6,0
ching od Malezija
Poslovni putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Good”
All is good
Very good
Recenzirano 22 srpnja 2015