Odlično 8,2
na temelju 1054 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

od 1055recenzija
  • Čistoća: 8,8
  • Objekti 8,4
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Usluga 8,6
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Wong od Singapur
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Wonderful room with great service
The room was great, high ceiling and amazing comfort :)
Recenzirano 09 listopada 2016

Shefali od Indija
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
Excellent stay
It's a beautiful property right in the heart of the city yet, away from the noise of a busy city like Singapore. Just surrounded by the lush greenery of Fort Canning park - made this a perfect choice for a stay-cation.
Recenzirano 06 listopada 2016

HENDRY od Indonezija
Solo putnik
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
Great Hotel, Great Room
I enjoyed my room very much, but cleanliness and staff friendliness could be better. And there was always only 1 staff at the Reception which is not ideal. One of the elevators to the room was also very very very slow.
Recenzirano 04 listopada 2016

Vaaniepriiya od Singapur
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Beautiful hotel
I love this place! Can't wait to be back soon
Recenzirano 04 listopada 2016

WONG od Singapur
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
good stayvacation
love this hotel ! relaxing and quiet.
Recenzirano 04 listopada 2016

Colin od Australija
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Peaceful location
This hotel is situated in the Fort Canning Park with lovely green vista from windows. Our room and bathroom were huge with big windows. Breakfast and dinning room and wait staff were all good. While we enjoyed the location there is a convoluted walk to closest subway station - Dhoby Ghaut.
Recenzirano 28 rujna 2016

jaslyn od Singapur
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Amazing place for couple
A beautiful place, with efficient service and approachable staff. Enjoyed myself during this stay. Everything was good! :) will definitely be back again!
Recenzirano 26 rujna 2016

Lim od Singapur
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Quiet sanctuary away from bustling
Hotel is pretty near dhoby ghaut MRT station and plaza singapura. Room was comfortable, facilities were good. Hotel staff were helpful. Nothing to pick on. Good hotel.
Recenzirano 23 rujna 2016

Chia od Malezija
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good staycation
Good break from the daily hustle and bustle. Good service
Recenzirano 22 rujna 2016

Peter od Australija
Deluxe vrt
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Hotel on the Hill
Hard to fault this hotel. A little oasis on the hill were you can go for a morning walk in the serenity of the Fort Canning Park. OK, it is a walk or taxi ride to most sights or Orchard Road but that is the trade off for the peaceful location. Lovely rooms, great breakfast and excellent staff who were most helpful who followed up on every inquiry to make sure the results meet your expectations. Will stay again.
Recenzirano 19 rujna 2016


Odaberite loyalty program

Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.


Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.


Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: