Fantastično 8,2
na temelju 1040 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1040recenzija
  • Čistoća: 8,8
  • Objekti 8,3
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Uslužnost osoblja: 8,6
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Yu od Singapur
Par
Premium
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
away from the hustle
lovely place on fort canning away from the hustle, awesome bathtub!
Recenzirano 13 rujna 2016

Amira od Singapur
Par
Premium
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Amazing!!!
staffs there are great, showed me the way up to my room, polite and friendly. Also the room is amazing, had an amazing stay.
Recenzirano 12 rujna 2016

Patricia od Singapur
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Excellent
We loved our suite, the pool and the gym and how it felt secluded although it's just minutes from Orchard Road on foot. The only minus would be the tiny portions (we ordered ala carte) served at the restaurant.
Recenzirano 12 rujna 2016

HUI od Singapur
Par
Premium
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Anni Staycation
The hotel room is clean and spacious. Overall we enjoyed our stay at HFC.
Recenzirano 12 rujna 2016

HERKKI od Estonija
Poslovni putnik
Premium
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Very bad place to stay
There's nothing good to add. Used to be a very good hotel while ago.
Recenzirano 08 rujna 2016

Wee od Singapur
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Staycation
Birthday staycation. Friendly staff. Surprise complimentary birthday cake with candle. Clean.
Recenzirano 03 rujna 2016

Sandy od Singapur
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
One of the best hotel in Singaopore for Staycation
Been trying out different hotels in singapore for staycation and i would highly recommend to try out Hotel Fort Canning. The environment was good, room was special as well. Its less than 10 minutes walk to Plaza Singapura. Front desk Staff was friendly and willing to help.
Recenzirano 30 kolovoza 2016

XIUZHENG od Singapur
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Great getaway staycation
Beautiful clean place to celebrate anniversaries
Recenzirano 23 kolovoza 2016

Zainee od Bruneji Darussalam
Poslovni putnik
Deluxe vrt
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Garden attached to room is best place to unwind and relax
Garden attached to room is best place to unwind and relax
Recenzirano 22 kolovoza 2016

Martin od Njemačka
Par
Premium
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Great for couples that want to relax
Loved the bed. It was super comfy and huge (king sized bed). Having the toilet with an open view was a beautiful experience, soaking in the tub with a view. Staff were very friendly, helpful and polite.
Recenzirano 20 kolovoza 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: