Dobro 7,5
na temelju 2616 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 2616recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 8,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,5
  • Usluga 7,6
  • Vrijednost za novac 7,2
  • Hrana/objedi: 6,6
Sortirano prema

KYAW od Mjanmar
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Great hotel
Everything was great.
Recenzirano 26 rujna 2016

Nicola od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Deluxe
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Very helpful staff and so friendly.
The staff at the hotel grand Pacific were very helpful and really went out of their way to answer questions despite being very busy. Nizam at reception was particularly kind and patient. Certainly an excellent start to our far eastern holiday. Would certainly recommend the hotel as it was also in a fabulous location.
Recenzirano 25 rujna 2016

ayuni od Bruneji Darussalam
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2015
Nice
The best
Recenzirano 25 rujna 2016

Veronica od Filipini
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Perfect Hotel for F1
I can't stop raving about my hotel. Near everything else and perfect for F1. Thanks so much for accommodating me!!
Recenzirano 24 rujna 2016

Gabriel od Filipini
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Worth the money but bad internet service
First time to stay in Hotel Grand Pacific in Singapore. It was definitely a good stay.. everything was good except the very poor internet service. Knowing that Singapore has one of the best internet services, I am not sure why the hotel's is acting up. I literally had to stay behind the door to get a signal. I asked help from the reception but no use. The tv channels needs to be updated as well. All local channels. Good thing I downloaded my own movies in my computer to be amused. I must also commend Velu, the doorman I think he is the nicest and most helpful in the hotel. breakfast buffet everyday is always something to look forward too. I would definitely go back but I hope they culd update the internet and TV.
Recenzirano 23 rujna 2016

perng od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
More like two star hotel.
room is small and if next door eating durian, the whole corridor also can smell it.
Recenzirano 23 rujna 2016

Treenuch od Tajland
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Great location
Great location, next to MRT. Overall is great.
Recenzirano 23 rujna 2016

jonathan od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
old hotel
smells
Recenzirano 23 rujna 2016

Joseph od Singapur
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Brief Business Trip
Very conveniently located hotel in the heart of the busy city centre. Walking distance to nearest subway station.
Recenzirano 22 rujna 2016

Willie od Filipini
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Great hotel for F1 weekend but...
Refrigerator doesn't get cold No toothbrush and toothpaste Dated fixtures and furnishing
Recenzirano 21 rujna 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: