Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 2820recenzija
  • Čistoća: 9,5
  • Objekti 9,4
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 9,2
  • Usluga 9,3
  • Vrijednost za novac 8,6
  • Hrana/objedi: 8,5
Sortirano prema

BUN od Malezija
Poslovni putnici
Soba Club 36 s king size krevetom ili 2 odvojena kreveta, pogledom na grad i pristupom salonu Club
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2016
club room
Club lounge staff were rude and disrespectful. Totally an above and beyond experience to the bottom pit.
Recenzirano 01 rujna 2016

Arttu od Finska
Parovi
Soba ICON 36 s king size krevetom ili 2 odvojena kreveta i pogledom na luku
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2016
Fantastic
Great hotel, great service, great restaurants, awesome views, pool and gym are top notch. Really friendly staff and everything works. Only downside is the distance to the nearest metro station. Hotel offers complimentary bus transport to the nearest station, so it's really worth learning to use it as much as possible as it will save time and legs. Also grabbing a cab is a good option from the hotel.
Recenzirano 30 kolovoza 2016

Yuen od Hong Kong
Obitelji sa malom djecom
Soba ICON 36 s king size krevetom ili 2 odvojena kreveta i pogledom na grad
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
OK
OK
Recenzirano 30 kolovoza 2016

Raimund od Njemačka
Parovi
Club 80 Suite with Smartphone
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Great Suit Room
The suit room and the club service was too good :-) My wife and I had difficulties leaving the hotel - we just enjoyed staying in ICON, enjoying the labour view, the club atmosphere - and the good room service . . we had great 3 days . .
Recenzirano 18 kolovoza 2016

Mark od Australija
Poslovni putnici
Soba ICON 36 s king size krevetom ili 2 odvojena kreveta i pogledom na grad
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Excellent Overnight Stay
I had a delayed flight and Icon made my unexpected stay in HK very enjoyable. 100% recommend this hotel.
Recenzirano 18 kolovoza 2016

Sojin od Južna Koreja
Solo putnici
Soba ICON 36 s king size krevetom ili 2 odvojena kreveta i pogledom na grad
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Good
Godd hotel
Recenzirano 15 kolovoza 2016

Simon od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnici
Soba ICON 36 s king size krevetom ili 2 odvojena kreveta i pogledom na grad
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Good hotel
Enjoyed my stay. Staff and facilities are excellent. One suggestion for improvement is to remove the heavy wooden front doors. They are hard to open and also enclose the lobby somewhat for the outside and you cannot see if someone is behind them when you push them open. Some glass door options would really improve the lobby area.
Recenzirano 09 kolovoza 2016

Peter od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Soba ICON 36 s king size krevetom ili 2 odvojena kreveta i pogledom na grad
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Good Job!!
MTR is quite far from the hotel. Approximately 15-20mins walk with young kids. If you are going to HK island, you need approximately 5-10mins walk in the MTR to the HK island platform/line. Apart from that, very good.
Recenzirano 01 kolovoza 2016

jeayong od Južna Koreja
Parovi
ICON 36 King or Twin Room with City View and Smartphone
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good
The staff were very friendly
Recenzirano 29 srpnja 2016

Jorge od Filipini
Parovi
Soba ICON 36 s king size krevetom ili 2 odvojena kreveta i pogledom na luku
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Modern
Get that modern vibe with a beautiful view
Recenzirano 29 srpnja 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: