2015
Fantastično 8,1
na temelju 4846 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 4846recenzija
  • Čistoća: 8,0
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Usluga 8,0
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 7,7
Sortirano prema

sophia od Malezija
Poslovni putnik
Posebna ponuda - Deluxe dvokrevetna soba s bračnim krevetom ili s 2 odvojena kreveta
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Comfy
Big room n comfotable
Recenzirano 11 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Gary od Singapur
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Na
NA
Recenzirano 11 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Michael od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Club soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
A first rate hotel
We stayed in a Club room. It was excellent value for money. The hotel has an excellent gym,sauna and steam room. Staff were all helpful and friendly. The breakfast buffet was amazing. Would thoroughly recommend this hotel
Recenzirano 08 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kenneth od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Overall the experience was good
It is no doubt an aging hotel but things are still well maintained. The rooms could've been cleaner but nonetheless it was overall acceptable. I have stayed in this hotel several times and always find their services to be very good.
Recenzirano 06 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mohomed od Šri Lanka
Par
Deluxe
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
not as expected from a 5 star
hotel is too old not worth for what i paid. i paid for 4 nights in advace so i had to stay otherwise not a single day i stay in this hotel. except for the staff and the location nothing was good for me.
Recenzirano 02 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Phil od Australija
Par
Club soba
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Best Club Room
We have stayed many times and this time was no exception. The staff are particularly great in serving all your requests at all times. The breakfast is above average and caters for all cultures. Above all, the Club room is outstanding with Dad and Audrey taking care of you, ( all the staff are great) too many to mention. Give it a shot you won't be disappointed.
Recenzirano 01 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jason od Australija
Poslovni putnik
Posebna ponuda - Deluxe dvokrevetna soba s bračnim krevetom ili s 2 odvojena kreveta
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Nice traditional place to stay with very good food.
I stayed for a conference and the hotel was very good.
Recenzirano 01 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Niloofar od Australija
Par
Club soba
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Ok but not the best
Afternoon tea at club was poor and Internet connection patchy
Recenzirano 28 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Zorkafli od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
3 points out of 5
Average
Recenzirano 28 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

kyongchul od Južna Koreja
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Commented on staying this hotel
Hi, As soon as you get out of the taxi, you willl be welcomed by hotel staff. what i first looked around some place, i don't think it seemed to be old. Anyway, i was pleased to stay here. Thank you.
Recenzirano 27 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: