Fantastično 8,2
na temelju 156 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 156recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 8,1
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Usluga 8,4
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,8
Sortirano prema

Geok od Singapur
Solo putnik
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Clean and comfortable. Near metro station.
Clean. Good location
Recenzirano 12 listopada 2015

SHI od Kina
Par
Double soba
Boravili ste 4 noći u rujan, 2015
Convenient, good service, yet room is too small
Convenient, good service, yet room is too small. The staff is very helpful.
Recenzirano 04 listopada 2015

DIONY od Filipini
Solo putnik
Double soba
Boravili ste 3 noći u rujan, 2015
Fantastic
Staff Very Helpful and nice. Spacious Bathroom & Nice room
As a solo traveler, I feel safe and comfortable with this hotel. Staff are very friendly and helpful, I highly recommend this hotel to other travelers. Thank you Metropolis for your good service.
Recenzirano 17 rujna 2015

Francois od Južna Afrika
Par
Double soba
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2015
very central, staff helpful and friendly
Love the roof area and location
Recenzirano 07 rujna 2015

Jui od Tajvan
Obitelj sa starijom djecom
Double soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
Great staff
Great staff , good breakfast, good location
Very good!
Recenzirano 10 kolovoza 2015

Marilyn od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Double soba
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2015
nice, but not 4 star
The staff!!! The staff was exceptional for certain!!!! The food was delicious and bountiful, and the location was quite good.
well, I had wanted to stay there for a five days, but found I could only stay one night, as the rooms were far too small, under-furnished, and a bit shabby in places to deserve a 4 star rating, and therefore also the 4 star expense...The overall design was unique, but the actual necessary accommodations just weren't there...
Recenzirano 18 lipnja 2015

JAMES od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Double soba
Boravili ste 3 noći u veljača, 2015
clean rooms reception location
Clean rooms Staff and location
Recenzirano 10 veljače 2015

Zhen od Singapur
Par
Double soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
Nice hotel, but no wifi in the rooms
Good restaurant, great staff and good location for visiting Vatican
The staff were very helpful with recommendations for restaurants. THey introduced us to a little trattoria that is lovely and very typically Italian.
Recenzirano 12 siječnja 2015

Sook od Malezija
Solo putnik
Double soba
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2014
Easy access to attraction
Location, clean & cheap room
Nothing impressed just a typical hotel to sleep
Recenzirano 01 siječnja 2015

Zuzana od Slovačka
Par
Double soba
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2014
Beautiful hotel, great location
Location, room comfort, friendly staff
Hotel is very lovely and beautiful. Staff is very friendly. I can only recommend
Recenzirano 24 prosinca 2014


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: