Vrlo dobro 7,8
na temelju 431 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 431recenzija
  • Čistoća: 8,1
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 7,9
  • Udobnost/standard sobe: 7,9
  • Usluga 8,2
  • Vrijednost za novac 8,3
  • Hrana/objedi: 6,5
Sortirano prema

Eric od Indonezija
Poslovni putnici
Standard soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Quiet standard hotel
Good for short stay especially for budget travellers
Recenzirano 31 srpnja 2016

maya od Indonezija
Grupe
Standard soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
2nd time with group in NEO still good service
Great room rates with good location not to far, just walk away not far from the crowds of Legian street so not disturbed by the noise of the pub the night when a night's rest, room was good, indoor rooms are not too small for standard size, with daily room service, only one lacking a swimming pool too small, breakfast menu almost the same daily & not much choice, 2nd stay with group was still good and feeling at home.
Recenzirano 26 srpnja 2016

Alessandro od Italija
Parovi
Superior soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
second time there but maybe the last
It was our second time there, but we didn't like it. The superior room and the bathroom were very small and in need of renovation. There were a lot of ineducated people screaming in corridor during the night. Breakfast is more oriented to local people, orange juice was undrinkable except one morning. Staff, though efficient, was not so friendly as the previous time. Location was very good.
Recenzirano 26 srpnja 2016

jason od Novi Zeland
Solo putnici
Standard soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Nice
Great rooms for the price small but clean...for the price and location great and I've been to spot of hotels in Bali...berry bliss is comparable...no pool there...in both but it's good
Recenzirano 25 srpnja 2016

serena od Australija
Poslovni putnici
Apartman soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
great compact hotel
well setup rooms, but they dont have firm pillows. thats 2 hotels now that dont have firm pillows. would stay there again though. close to all things in legian.
Recenzirano 06 srpnja 2016

serena od Australija
Poslovni putnici
Standard soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
cute hotel with cute receptionist in wig
stayed here just to catch up with someone nearby. Hotel was new, clean, very small but well equipped and put together. the rooms were gorgeous, well designed, packed neatly and efficiently for the area but felt open and spaceaous. pool was tiny but half the time you dont have time to swim.
Recenzirano 06 srpnja 2016

JEFFERY od Indonezija
Solo putnici
Superior soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Review
The price is a bit high because the bathroom size is very small and hard to use
Recenzirano 30 lipnja 2016

Esther od Indonezija
Grupe
Standard soba
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
All great
Awesome
Recenzirano 21 lipnja 2016

Esther od Indonezija
Grupe
Standard soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Everythings is good
I just want to say WELLDONE for all.. I like to stay here for 5 nights.. Here is so awesome!!! Four thumbs!!! I hope i will get discount for my next trip. Thank you
Recenzirano 19 lipnja 2016

Sonya od Australija
Parovi
Standard soba
Boravili ste 8 noći u lipanj, 2016
Great place for all ages
Walk to every thing
Recenzirano 18 lipnja 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: