Dobro 7,5
na temelju 890 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 890recenzija
  • Čistoća: 7,6
  • Objekti 6,7
  • Lokacija 8,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,6
  • Usluga 7,5
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 6,5
Sortirano prema

Rochelle od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Executive sa wifi
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good
It's wonderful employees are nice and very accomodating. The place is near to mrt and malls😀
Recenzirano 16 srpnja 2016

Anhar od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Executive sa wifi
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
One night in queen
Not full satisfy
Recenzirano 15 srpnja 2016

Neville od Australija
Par
Executive sa wifi
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Singapore Stopover
Convenient location and reasonable value for money. Have rebooked for 2 nights on way back home to Australia
Recenzirano 28 lipnja 2016

Audrey od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Executive sa wifi
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
It's s good hotel and comfortable
It's really near to the mrt station and Singapore Art Museum. The hotel was located at the nice place. The room is not too wide. But will come again someday...
Recenzirano 25 lipnja 2016

Aidan od Singapur
Par
Executive sa wifi
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2016
Good
Room service is great!
Recenzirano 08 lipnja 2016

Justina od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Executive sa wifi
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2016
Good location
Central to both the Bras Basah MRT & Bugis MRT which brings us easy access to all parts of Singapore. Could do with complimentary bottles of water as with most hotels.
Recenzirano 23 svibnja 2016

Peter od Švicarska
Par
Executive sa wifi
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2016
Brekfast not really as it should be
Breakfast not very good. According the hotels promises breakfast up to 10.30. At 9.45 Omlette-stand closed, coffee machine cleaned and no more juices available! No refills, if there is no more there, there is no more!
Recenzirano 17 svibnja 2016

Barry od Australija
Par
Executive sa wifi
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Location is best feature
Looking a bit tired but clean and spacious. Very close to MRT. Front desk staff need to focus more on communication which was average at times
Recenzirano 13 svibnja 2016

Ernest od Filipini
Par
Executive sa wifi
Boravili ste 5 noći u travanj, 2016
Excellent Location but . . .
We booked for two single beds but was given a Queen size bed. I told front desk that that I would keep bothering them till they change my room to two single beds. Finally that night on my first day stay I got the change. It seems that this hotel is a tourist destination,. I see chinese from the mainland, Japanese and Koreans too. They all came in groups. If you are a single or couple, you will find the hotel frequently busy, crowded and noisy. Breakfast was terrible and can be either bland or too salty. Shower water not hot enough. In fairness, location to MRT is excellent, about 100 meters away. Would prefer a hotel that caters to single, couples, business travelers or a family but not a bus load of noisy travelers.
Recenzirano 07 svibnja 2016

Renee od Malezija
Grupa
Executive sa wifi
Boravili ste 4 noći u travanj, 2016
Good location
The location of the hotel was good but the room services were wanting.
Recenzirano 26 travnja 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: