Rezerviraj sada: Hotel Sri Permaisuri Cheras

Dobro
Temeljeno na 277 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
6,9
/
10

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (277)Booking.com recenzije (299)
6,9
/
10
Dobro
Temeljeno na 277 recenzijama
Čistoća:6,7
Objekti6,4
Lokacija7,4
Usluga7,0
Vrijednost za novac7,2
Omogućili provjereni gosti Agoda
Svi jezici
Sve vrste putnika (277)
Svi tipovi soba
Prikazuje se 125 komentara potvrđenih gostiju
8,4
Odlično
SOON od Malezija
Poslovni putnik
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Odlično”
Wifi slow & sometimes doesn't work... need to improve
Recenzirano 04 veljače 2018
6,4
Dobro
Samantha od Malezija
Poslovni putnik
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
Dobro”
the only complaint that i have is that the daily housekeeping didn't do their job. we went out in the morning and came back late evening but our beds were not made up nor our used towels were replaced with new ones. we're sure it wasn't our fault as we are aware that at some hotels, they will provide a door handle sign that you can hang outside your room door to inform the housekeeping that you would need them to make your room, but they did not have any. please improve on this service. i hope this helps you.
Recenzirano 31 siječnja 2018
8,4
Odlično
ahmad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
good location”
nice price & best location
Recenzirano 25 siječnja 2018
7,2
Vrlo dobro
CP od Malezija
Par
Queen Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Vrlo dobro”
Good location. Friendly staff.
Recenzirano 24 siječnja 2018
7,2
Vrlo dobro
Shaharil od Malezija
Par
Queen Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
good”
not bad
Recenzirano 16 siječnja 2018
3,6
PREMNA od Malezija
Solo putnik
Queen Deluxe
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
Poor room”
Tv not functioning , light bulb in room absent , small room and not as advertised
Recenzirano 07 siječnja 2018
3,2
Weng od Malezija
Grupa
Trokrevetna Soba bez Prozora
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Prihvatljivo”
Room is very dirty . And it is very different with the pictures. I had book one room it coast rm178 I don't think it is worth.
Recenzirano 02 siječnja 2018
4,4
Anita od Malezija
Poslovni putnik
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
-”
-
Recenzirano 01 siječnja 2018
4,8
sethu od Malezija
Par
Queen Deluxe
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2017
Worse”
Worse cleanliness and housekeeping staff no manase. Bad behaviour..
Recenzirano 31 prosinca 2017
5,6
faizatul od Malezija
Solo putnik
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
-”
-
Recenzirano 26 prosinca 2017
8,4
Odlično
Goh od Malezija
Poslovni putnik
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
I booked a wrong date, but eventually efficiently managed by Agoda and hotel staffs !! ”
Excellent services and considerations were given by the hotel and Agoda team in handling my issues. I only realize that the reservation was made on the wrong date upon my arrival at the hotel lobby. Thankfully, Agoda and this hotel able to make the amendments and provided me with this comfort stay without additional cost. Unfortunately, the toilet seat was broken and there is room for improvement with regards to the cleanliness of the room.
Recenzirano 16 prosinca 2017
8,4
Odlično
Stefanus od Indonezija
Par
Queen Deluxe
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2017
Quite good & comfy but a little bit dirty”
There are some spot in bed linen, and there is cigarette powder in the room. But the staff is nice and friendly. The toilet is clean.
Recenzirano 12 prosinca 2017
9,6
Izvanredno
dayana od Malezija
Par
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Good”
Room ok and clean. Got mamak infront of hotel and 7e. Worth it
Recenzirano 07 prosinca 2017
7,6
Vrlo dobro
shahrul od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Value for money hotel”
Hotel very near and convenient to HUKM. Appreciate if the check out time extended specially for customer having appointment at HUKM.
Recenzirano 03 prosinca 2017
8,8
Odlično
Yani od Malezija
Par
Queen Deluxe
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Worth it”
Me & husband went there for a few times. Worth it room for that rate. So far all the rooms we get cozy & clean. Only last time, we get a room with damaged door lock (toilet). But overall, we like it and no issue for us to come again.
Recenzirano 27 studenog 2017
5,2
Ady
Poslovni putnik
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
No parking spot at all.”
Very clean
Recenzirano 20 studenog 2017
7,2
Vrlo dobro
GARY od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Trokrevetna Soba bez Prozora
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Good location”
Good location but need to improve cleanliness&facility
Recenzirano 13 studenog 2017
9,2
Izvanredno
Nur
Par
Twin deluxe
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Beautiful Hotel”
Worth every single money spent here.
Recenzirano 05 studenog 2017
3,2
Jasmine
Grupa
Twin deluxe
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
DESPERATELY”
We were feel desperation on this place deeply. When we check in at the hotel, the staff tool us that the room is not cleanning yet... Then, we just put our luggage at the cloak room and go out for shopping... After we return, get the room key, and open the door of the room... OH MY DEITIES... The room was in a hideous mess entirely... We were require to change a new room...The staff kindly get us a new room key, but the new room still not the desirable... In the room, floor was shiny and smooth...desk too small...the space of wardrobe just enough for one traveler...Space of the room not match.. When we were require for a hair dryer, every times we call reception, they will say "no hair dryer available"... Looking to improve the situation quickly
Recenzirano 31 listopada 2017
6,0
Shaharil od Malezija
Par
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
just ok”
not bad
Recenzirano 30 listopada 2017
7,6
Vrlo dobro
MAHFUDZ od Malezija
Solo putnik
Queen Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Acceptable budget hotel”
I get what I paid for. It is a reasonably good budget hotel.
Recenzirano 16 rujna 2017
8,0
Odlično
Suraya od Malezija
Par
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
1st time I came,staff was very welcome my partner and i. Check in process pretty fast. ”
No parking provided for the guest. Despite of that, more facilities and shop nearby.
Recenzirano 29 lipnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Mohd od Malezija
Poslovni putnik
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Vrlo dobro”
Simple n nice
Recenzirano 30 svibnja 2017
3,2
POOI od Malezija
Par
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Could be better ”
The room is small and no shower cap and no complimentary toothbrush and toothpaste provided.
Recenzirano 22 svibnja 2017
9,2
Izvanredno
Muhamad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Queen Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
good location”
centre of everything. easy to find food, groceries etc
Recenzirano 13 travnja 2017
8,4
Odlično
They od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Queen Deluxe
Boravili ste 2 noći u studeni, 2016
Value for money , location is near LRT”
The room is definitely value for money. It have several design of the room and definitely a good place for selfies. The staff is excellent. I am Travelling with my family to attend my Sister convocation. Location near LRT station
Recenzirano 03 travnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Muhamad od Malezija
Poslovni putnik
Boravili ste 2 noći u veljača, 2017
Services”
Good
Recenzirano 08 ožujka 2017
8,4
Odlično
Huong od Malezija
Poslovni putnik
Queen Deluxe
Boravili ste 2 noći u veljača, 2017
Odlično”
friendly staff. nice decoration.
Recenzirano 08 ožujka 2017
8,0
Odlično
NUR od Malezija
Grupa
Trokrevetna Soba bez Prozora
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
Value for money”
Beautiful hotel..just like in the picture.Near to bus terminal,lots of shop nearby and safe area.I checked in ard 3am and everythg was smooth.The staff is nice.Good for budjet hotel.
Recenzirano 24 veljače 2017
5,6
AINUN od Malezija
Poslovni putnik
Boravili ste 2 noći u veljača, 2017
Service is too bad”
Dirty, WiFi problem, arrogant staff, nit secure at all
Recenzirano 20 veljače 2017
8,0
Odlično
MOHD od Malezija
Poslovni putnik
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
Good for short stay”
Nice accommodation
Recenzirano 14 veljače 2017
6,4
Dobro
Eyee od Malezija
Poslovni putnik
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Clean, Staff friendly”
Staff very friendly, we was too busy to inform the staff that we would late check in until 10pm at the night we just went for check in, their still reserve the room for us. And explain nicely the term and condition.
Recenzirano 08 veljače 2017
9,6
Izvanredno
Ms od Malezija
Solo putnik
Queen Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Value for money”
Good choice for short stay
Recenzirano 01 veljače 2017
6,0
Chai od Malezija
Poslovni putnik
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Do not have carpark ”
Do not have carpark.
Recenzirano 29 siječnja 2017
2,8
Lin od Malezija
Grupa
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
No Soundproof ”
Easily heard other room knocked and talking.
Recenzirano 17 siječnja 2017
6,8
Dobro
mun od Malezija
Par
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Comfortable, value of money”
Very comfortable seem like staying own house
Recenzirano 12 siječnja 2017
10,0
Izvanredno
CHOK od Malezija
Par
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Excellent As always”
Excellent in every aspect. perfect location. Comfort room. Cleanliness at tip top.
Recenzirano 12 siječnja 2017
7,2
Vrlo dobro
hafizul od Malezija
Solo putnik
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
good clean hotel”
good .nice clean but parking for car on your own
Recenzirano 10 siječnja 2017
6,0
nur od Malezija
Par
Queen Deluxe
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Great”
great
Recenzirano 03 siječnja 2017
10,0
Izvanredno
hafizul od Malezija
Solo putnik
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2016
nice hotel ”
nice hotel but parking on your own
Recenzirano 31 prosinca 2016
7,2
Vrlo dobro
Regina od Singapur
Par
Queen Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Shower was horrible as there wasn't hot water”
At first when we visited, they said that they didn't catch our booking and had to book again. The staff was helpful and assisted us throughout. Upon checking in, we tried the shower and there was minimal hotwater. Also, the tap for the sink was very loose and its doubtful if it will even break. But the room was fine and cozy. The design was nice enough too. Window is too small and there wasn't any nice views. Overall, it was an okay experience.
Recenzirano 11 prosinca 2016
8,8
Odlično
Ms od Malezija
Solo putnik
Queen Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Worth for price, nice short stay”
Nice improvement on the decoration and upgrading, comfortable for short stay
Recenzirano 11 prosinca 2016
10,0
Izvanredno
mohamad od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Queen Deluxe
Boravili ste 3 noći u studeni, 2016
Perfect stay”
Friendly and helpfull staffs, good location, good facilities, nice room
Recenzirano 29 studenog 2016
7,2
Vrlo dobro
YOU od Malezija
Grupa
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Good”
Value for money
Recenzirano 29 studenog 2016
8,0
Odlično
Sarah od Malezija
Solo putnik
Queen Deluxe
Boravili ste 3 noći u studeni, 2016
new hotel, helpful and friendly staff”
as expected from a new hotel, the room is clean with modern interior. i love the wallpaper, our room is a queen-size bed room with forest wallpaper and the size is decent enough for the price. room has small window facing the alley, can get noisy late at night and i have big trouble with this. bathroom only has large showerhead over the ceiling, might prefer to have normal showerhead as well. water heater is not too hot, have to put on maximum temperature to get lukewarm shower. big plus on the hbo channel though. location is good with plenty of shops and restaurants and less than 5 minutes drive to HUKM.
Recenzirano 11 studenog 2016
8,0
Odlično
Pui od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Trokrevetna Soba bez Prozora
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
room space is smaller than we expected.”
room space is smaller than what we can see from the picture. others are just good.
Recenzirano 03 studenog 2016
6,4
Dobro
Kok od Malezija
Par
Queen Deluxe
Boravili ste 2 noći u listopad, 2016
Just OK”
The location is good, room size ok. Wish the bed and sheets are cleaner though, leftover hairs and stains are still there..
Recenzirano 15 listopada 2016
8,0
Odlično
Siti od Malezija
Par
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
Ok”
Ok
Recenzirano 10 listopada 2016
4,0
MOHD od Malezija
Par
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Just ok”
Value for money
Recenzirano 08 listopada 2016
8,0
Odlično
Desmond od Malezija
Poslovni putnik
Queen Deluxe
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
Good for Value, Room is clean & confortable.”
Good for Value, Room is clean & confortable.
Recenzirano 06 listopada 2016