Rezerviraj sada: Hotel Super Cowboy

Dobro
Temeljeno na 263 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
6,5

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (263)Booking.com recenzije (623)
6,5
Dobro
Temeljeno na 263 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:6,2
Objekti6,5
Lokacija7,0
Udobnost sobe i kvaliteta5,9
Usluga6,4
Vrijednost za novac6,8
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
简体中文
Bahasa Indonesia
više
Vrsta sobe
Dodatak -Deluxe Dvosobna (Nova Zgrada)
Cheng Ho s Pogledom na Grad
Obiteljska - s 2 Bračna Kreveta Tipa "King"
Cheng Ho s pogledom na bazen
više
Sortirano prema
Prikazuje se 164 komentara potvrđenih gostiju
5,2
Joshua od Malezija
Par
Dodatak -Deluxe Dvosobna (Nova Zgrada)
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Wat u paid wat u get”
Breakfast not much variety to choose & all food served with cold
Recenzirano 19 prosinca 2017
9,6
Izvanredno
Lanni od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Dodatak -Deluxe Dvosobna (Nova Zgrada)
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Spacious room and good location”
1. Location : Main Road and 4km to City Centre. Near Masjid Al Azim, Tesco, Melaka Sentral, Aeon Mall. Walking distance to groceries. 2. Food : A lot of halal restaurant. Near Dominos. 3. Shopping 4km to A Famosa Fort, Dataran Pahlawan and Jonker Walk..4. Facilities : Internet was good. Shampoo, soap, toothbrush, towel, tv, referigerator, sofa, dining table and also stove for cooking provided. Two airconds each cover room and hall. Clean room and very big. Variety of breakfast. Pools are big. My kid enjoy swimming at pool. Pool also open to outsiders. A lot of parking space inside and in front of hotel area for cars. 5. Staff : Helpful 6. Value for money : For RM 140 per night, very worth for money.
Recenzirano 19 prosinca 2017
8,4
Odlično
May od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Cheng Ho s pogledom na bazen
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Nice comfy bed, with teo king size. Overall room flooring and toilet condition is average.”
Big pool!
Recenzirano 18 prosinca 2017
3,6
Nabihah od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Dodatak -Deluxe Dvosobna (Nova Zgrada)
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Lives up to it's name.”
Checked in at 9pm. Got a room without towel, soap and shampoo & a boiler. Imagine if I checked in at 2pm ? 🙄🤔😔 Bedsheets and linens wasn't change. Man by Bangladeshis all in all (when i checked in). At night all of them are having a gala time at the pool with clad only in towel.
Recenzirano 17 prosinca 2017
8,4
Odlično
Bukhari od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Jednosobni suite
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
big swimming pool”
second time check in.. highly recommended, near food court.
Recenzirano 14 prosinca 2017
5,2
TONG od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Cheng Ho s pogledom na bazen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
HOTEL ROOM NEED RENOVATION”
Hotel room quiet old, shower in the bathroom not function well. Corridor floor make by wood, very noisy during night when people walk around.
Recenzirano 06 prosinca 2017
9,6
Izvanredno
MOHD od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Dodatak -Deluxe Dvosobna (Nova Zgrada)
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
ok”
clean, simple breakfast, a swimming pool, if booked through agoda, the price is cheap but u will be placed at the annexed building
Recenzirano 07 studenog 2017
7,6
Vrlo dobro
Selvam od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Dodatak -Deluxe Dvosobna (Nova Zgrada)
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
Awsome cowboy ”
very nice location. not crowded area. all the facilities are super. easy to get food. surrounding area is quiet. rooms are very clean. staffs are very friendly. nice swimming pool. good location.
Recenzirano 23 listopada 2017
8,8
Odlično
Janna od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Jednosobni suite
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
best ever”
highly recommended ..spacious room and pool ..this is my second time stay here..value for money
Recenzirano 23 listopada 2017
8,0
Odlično
MUHAMMAD od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Jednosobni suite
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Value for money, nice location”
Stay in Dagama suite. Value for money. Spacious room. Nice pool. Nice location as not situated in the city centre (no traffic jam). Need for improvement in term of safety. The door doesn't have safety lock. No safety box to keep valuable things. The best roti john i've ever tasted,just outside the hotel. Very nice. Recommended for those who want peaceful night stay and to avoid traffic jam.
Recenzirano 22 listopada 2017
7,6
Vrlo dobro
Bukhari od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Dodatak -Deluxe Dvosobna (Nova Zgrada)
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Not Bad”
The location is a bit far from nearby shopping mall and food court
Recenzirano 16 listopada 2017
6,0
Ahmad od Malezija
Poslovni putnik
Cheng Ho s Pogledom na Grad
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Iznadprosječno”
Under renovation
Recenzirano 29 rujna 2017
7,6
Vrlo dobro
huda od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Diamond Apartman
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
A hidden gem ”
Worth every penny spent. First the room. Very spacious. 2nd the pool. Surprisingly big and clean. 3rd the breakfast. Not so much of choices available. But what do you expect if Breakfast is only RM10 per pax. But the food taste is definitely worth remembering. Will return to the hotel for sure.
Recenzirano 25 rujna 2017
7,6
Vrlo dobro
Wan od Malezija
Grupa
Cheng Ho s Pogledom na Grad
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Vrlo dobro”
All are OK :) it just that some times the lift is wet due to people go to the swimming pool and not dry themselves first.
Recenzirano 20 rujna 2017
8,4
Odlično
ZULKIFLI od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska - s 2 Bračna Kreveta Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Value for money”
The hotel is located nearby of nice and cheap eateries. Don't forget to try the best "roti john" varieties
Recenzirano 20 siječnja 2017
7,6
Vrlo dobro
MAZLAN od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Diamond Apartman
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
my children enjoyed the pool”
easy to find place for diner as food stalls and kiosks were very near by.
Recenzirano 05 siječnja 2017
7,2
Vrlo dobro
FADZLAN od Malezija
Par
Diamond Apartman
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Hotel vgood, but very noise at night due to motorsylist and car race at night.”
Pls keep tight window so that noise from outside cannot be hear
Recenzirano 21 prosinca 2016
7,6
Vrlo dobro
Haslinda od Malezija
Poslovni putnik
Diamond Apartman
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
Just OK”
Value for money, nearest to town.
Recenzirano 20 prosinca 2016
5,2
Kaliamma
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
I rent 2 bedroom apartment. .Went there with parents in law n 2 kids..the room is spacoius..”
The swimming pool is big..my kids enjoyed.. The room is worth for the money. . Location is good...free car parking available. .
Recenzirano 19 prosinca 2016
2,8
Syazwan od Malezija
Par
Dodatak -Deluxe Dvosobna (Nova Zgrada)
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
The room is not clean , not worth for money , the staff not friendly they didnt treat you properly”
Pls take action when your customers complaint , attend quickly and solve the problem . This will be the first and the last stay for us in your hotel
Recenzirano 13 prosinca 2016
9,2
Izvanredno
AZLI od Malezija
Par
Dodatak -Deluxe Dvosobna (Nova Zgrada)
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
SMALL HOTEL WITH BIG HEART”
Newly renovated rooms are well designed and look cosy. Very comfortable. But, please improve the Wi-Fi service. Quite slow and at times no signal at all.
Recenzirano 06 prosinca 2016
2,0
Akmal od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Cheng Ho s pogledom na bazen
Boravili ste 2 noći u studeni, 2016
The worst hotel i ever stay”
Leaking toilet and dirty, u can hear clearly whats next door were doing( not sound proof), room arrangement are the worst.. gloomy room.The distance from room to lobby is very far. not suitable for elderly people). No bell boy. This would be my first n my last stay here.. worst experience ever.. such a waste.
Recenzirano 11 studenog 2016
4,4
satira od Malezija
Solo putnik
Cheng Ho s pogledom na bazen
Boravili ste 6 noći u listopad, 2016
Just ok”
Walking distance to general hospital and mosque.
Recenzirano 10 studenog 2016
8,8
Odlično
nea od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Jednosobni suite
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
Fast and Simple”
Really value for money plus facilty well maintained eventhough not up to date design..
Recenzirano 04 studenog 2016
8,0
Odlično
Ean od Malezija
Poslovni putnik
Obiteljska - s 2 Bračna Kreveta Tipa "King"
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Clean”
Clean
Recenzirano 10 listopada 2016
6,0
Ean od Malezija
Poslovni putnik
Dodatak -Deluxe Dvosobna (Nova Zgrada)
Boravili ste 5 noći u rujan, 2016
clean”
clean
Recenzirano 04 listopada 2016
6,0
joereimi od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Dodatak -Deluxe Dvosobna (Nova Zgrada)
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
average”
average
Recenzirano 20 rujna 2016
5,6
Hazleny od Malezija
Par
Dodatak -Deluxe Dvosobna (Nova Zgrada)
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Swimming pool is large, staff not friendly, it's not really worth for couple to spend the night here. The cleanliness is ok ”
I won't recommend for couple to spend their honeymoon time here. Ok for family that having small kids as the swimming pool is big
Recenzirano 06 lipnja 2016
6,4
Dobro
TECK od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Dodatak -Deluxe Dvosobna (Nova Zgrada)
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Swimming pool hotel, value for money, good facilities”
toilet shower is best, i like it very much. just location abit not happening.
Recenzirano 20 svibnja 2016
2,8
noor od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Cheng Ho s Pogledom na Grad
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
never choose again”
first and last
Recenzirano 12 svibnja 2016
8,0
Odlično
Zuliana od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Jednosobni suite
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Trip to Malacca”
Hotel nampak cowboy, tapi bilik selesa....
Recenzirano 05 svibnja 2016
6,7
Dobro
SHAHIR od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Cheng Ho s Pogledom na Grad
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
The hotel to old must make over the hotel”
The location
Ok but the hotel must to make over to painting the room and the have smiles
Recenzirano 02 veljače 2016
8,0
Odlično
SHAHIR od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Dodatak -Deluxe Dvosobna (Nova Zgrada)
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
mr”
the parking
only the door lock not nice
Recenzirano 30 prosinca 2015
2,3
TEO od Singapur
Par
Dodatak -Deluxe Dvosobna (Nova Zgrada)
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
horrible rundown room and standard”
Horrible stay, worst hotel stay in Malacca. No hotwater in shower. smelly blanket. Hotel admit that they forgotten to reserve the room, and demanded $$ for a new room, which we insist firmly that we will not pay an additional cent for their mistake. Travellers beware of this hotel and go for other better hotels.
Recenzirano 28 prosinca 2015
3,7
Navin od Malezija
Par
Dodatak -Deluxe Dvosobna (Nova Zgrada)
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Very poor service”
Bad dirty and waste time
Recenzirano 28 prosinca 2015
6,7
Dobro
khairul od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Cheng Ho s pogledom na bazen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Ok”
Near to town
Ok
Recenzirano 13 prosinca 2015
6,3
Dobro
Giko od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Cheng Ho s pogledom na bazen
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Unswept Room”
Just one - location
The room floor was unswept and dusty!
Recenzirano 14 rujna 2015
8,0
Odlično
Giko od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Cheng Ho s pogledom na bazen
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Value for money”
1. Location
Recenzirano 20 kolovoza 2015
6,3
Dobro
MOHAMAD od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Cheng Ho s Pogledom na Grad
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
old hotel with basic need”
location price and simple
tv channel was very owfull, only basic channel with a lot of noise in the picture (not clear due to signal).
Recenzirano 11 kolovoza 2015
8,3
Odlično
harfiza od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Cheng Ho s pogledom na bazen
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Good”
Good cleaness tidy
Good
Recenzirano 23 srpnja 2015
8,0
Odlično
SETIJAWAN od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Cheng Ho s pogledom na bazen
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
traveler wan”
good location
oke
Recenzirano 23 srpnja 2015
6,7
Dobro
Aaron od Singapur
Par
Dodatak -Deluxe Dvosobna (Nova Zgrada)
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
Cowboy themed hotel in the middle of nowhere”
Price, service
Recenzirano 06 srpnja 2015
7,0
Vrlo dobro
Azman od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Cheng Ho s Pogledom na Grad
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
Near to Masjid Al Azim”
location, swimming pool and near to mosque
Ok
Recenzirano 02 srpnja 2015
2,7
Fish od Malezija
Par
Obiteljska - s 2 Bračna Kreveta Tipa "King"
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Not a good experience ”
Dirty smelly room. Without water heater. Lobby or corridor always have water on floor. Unfriendly staff. Limited of breakfast. Toilet not clean and comfortable. Bed not really comfortable.
Recenzirano 06 lipnja 2015
3,7
Lok od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska - s 2 Bračna Kreveta Tipa "King"
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2015
Hotel service very poor”
Online booking recommend poor hotel
Recenzirano 04 svibnja 2015
3,3
mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Dodatak -Deluxe Dvosobna (Nova Zgrada)
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
hotel look nice from web but the reality is bad. ”
breakfast is ok. location is strategic and room is tidy
feeling awkward and strangers when arrived at the hotel!! the room is really bad. the price is not reasonable and expensive compare to the quality offered.the staff also not friendly and welcome. last time my room has malfunction air cond and need to change to other room. the staff need to check before guest coming in. feeling dissapointed
Recenzirano 31 ožujka 2015
9,0
Izvanredno
DI od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Cheng Ho s pogledom na bazen
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2015
Classy, Affordable, A distance from city”
Classy, Comfortable bed, Clean
Love the staircase to the bed level, classy. Clean. Comfortable. Its suitable for family who prefer to stay a distance from the city.
Recenzirano 26 ožujka 2015
6,0
Khairul od Malezija
Poslovni putnik
Cheng Ho s Pogledom na Grad
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Value for money. TV services can improve.”
Value, pool, food.
Good and money worth.
Recenzirano 23 ožujka 2015
6,7
Dobro
Rozlan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Dodatak -Deluxe Dvosobna (Nova Zgrada)
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Good ”
child swimming pool
Recenzirano 21 ožujka 2015
6,7
Dobro
zulkefli od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Farmosa Apartman
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Spacious 2 bedrooms hotel”
Spacious rooms, quality mattress, near to town
I've booked Farmosa Room with 2 bedrooms and spacious dining/living room. It can accommodate the whole families members. It has kitchen if you were to cook. The mattress is high quality standard. I will book for Farmosa Room if going to stay here again.
Recenzirano 19 ožujka 2015