Rezerviraj sada: Hotel Tourist

Vrlo dobro
Temeljeno na 314 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,2
85% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (314)Booking.com recenzije (141)
7,2
Vrlo dobro
Temeljeno na 314 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:6,9
Objekti6,5
Lokacija8,7
Udobnost sobe i kvaliteta6,5
Usluga7,2
Vrijednost za novac7,7
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
简体中文
한국어
Bahasa Malaysia
više
Vrsta sobe
Deluxe Double soba
Deluxe Double soba bez prozora
Deluxe Twin Soba
Deluxe obiteljska soba
Sortirano prema
Prikazuje se 232 komentara potvrđenih gostiju
9,2
Izvanredno
Lukasz od Poljska
Solo putnik
Deluxe Double soba
Boravili ste 3 noći u veljača, 2018
Nice hotel ”
Nice place, especially room with window, comfortable bed, nice staff, next to the hotel Chinese restaurant with tasty noodles with duck and pork.
Recenzirano 20 veljače 2018
8,8
Odlično
Lukasz od Poljska
Solo putnik
Deluxe Double soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Nice simple hotel ”
Nice place, especially room with window, comfortable bed, nice staff, next to the hotel Chinese restaurant with tasty noodles with duck and pork.
Recenzirano 20 veljače 2018
3,2
Eric od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Double soba bez prozora
Boravili ste 6 noći u siječanj, 2018
Bad room service. Come only complained after 2 nights. 3 flight of stairs to room. Door not secure.”
This is not what been advertised by Agoda. Stayed 6 nights and it was nightmare. Room was not clean. Only after complains does a quick job. Next few nights totally no room service again. Room need to walk 3 flights of stairs. No toiletries and door cannot be secured properly. Do not feel safe at all with some worker / vagrant sleeping on broken down sofa nearby nightly. This is the worst hotel at Gaya Street after trying out numerous in past 4 months on business trips. Glad I made it thru the entire week.
Recenzirano 30 siječnja 2018
5,2
fatin od Malezija
Par
Deluxe Twin Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Just ok”
Lambat bersih kan Bilik kami utk check in. So agak myusahkan cause last minute tpaksa tukar plan mau ke mana after that. Kiri kanan pintu hotel restaurant bak kut teh. Not really comfortable for us bila melalui kawasan tu bila pagi and siang. But bila ok sbb dh tutup time kami nak check in lewat mlm. Parking mudah dapat bila mlm.
Recenzirano 22 siječnja 2018
6,4
Dobro
Po od Hong Kong
Par
Deluxe obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Room size quite ok, toilet too small”
Price quite nice. We only stayed for a few hours waiting for our flight so it's ok. The good things are: Room quite big, with one double bed and one single. The beds are quite comfortable. The downsides are: Can hardly turn around in toilet of Deluxe Family Room. Toilet (also bathroom) window was covered by a curtain slightly smaller than the window size, quite insecure. We can find switches for every electronic but cannot find the one for the main light! As we did not bath and just laid on the bed for 3 hours, these are not big trouble for us. Just saying what we see.
Recenzirano 27 prosinca 2017
6,4
Dobro
Hiroumi od Australija
Par
Deluxe Double soba bez prozora
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2017
It was just okay. ”
We stayed in different places in Malaysia. Most of where we stayed werwee more than expected and this place was just what we would expect for the value. Very simple. The internet there was super slow.lol For those who do not have mobile data with you, you will be frustrated. Overall, it was just okay. Do not expect anything and you'll be happy to stay there. haha
Recenzirano 19 prosinca 2017
6,8
Dobro
LOO od Malezija
Par
Deluxe Double soba bez prozora
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2017
Perfect Location”
very good location, a lot eatery food stores & restaurants around.
Recenzirano 07 prosinca 2017
7,2
Vrlo dobro
FARANISAH od Malezija
Solo putnik
Deluxe Double soba bez prozora
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
affordable”
friendly staffs, let me keep my luggage at their counter even after i checked out without any charges, affordable room with worth for value services
Recenzirano 30 studenog 2017
8,4
Odlično
Alariece od Malezija
Solo putnik
Deluxe Double soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Good stay”
Worth the price. Strategic location. Clean room and bed.
Recenzirano 26 studenog 2017
7,2
Vrlo dobro
Edward od Malezija
Solo putnik
Deluxe Double soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Good”
Overall are good
Recenzirano 19 studenog 2017
9,6
Izvanredno
Cheng od Malezija
Par
Deluxe Double soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Cheap and clean value for money”
Cheap and clean value for money.
Recenzirano 24 listopada 2017
8,4
Odlično
Kian od Malezija
Grupa
Deluxe obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Odlično”
Good place to stay in. Affordable price
Recenzirano 21 listopada 2017
7,2
Vrlo dobro
LOO od Malezija
Par
Deluxe Double soba bez prozora
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
perfect location”
near to a few shopping malls, very easy to get foods nearby. Friendly staff, everything fine except no lift.
Recenzirano 10 listopada 2017
9,2
Izvanredno
Kristine od Filipini
Par
Deluxe Double soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Great!”
We stayed for 3 days 2 nights, room 302 with private bathroom, the room is good, heater is working, aircon is cold. The staffs were nice, they even lent us charger adapters. Location is great too! Pros: No lift and poor wifi connection. Overall, we're satisfied in our stay. :)
Recenzirano 29 rujna 2017
8,0
Odlično
Yin od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Good location and value for money”
Booked a family room of this property three months ago before our trip, but was not given room of our booking choice and instead given a twin sharing room with a mattress on the floor making the already small room even smaller! We made do with the arrangement then but i don't think its right at all for the hotel to forget my booking! and room type not available during our stay! Location is one of the best we have stayed in KK so far though and eating and shopping areas are all nearby. Make sure if you book this property send a reminder of your room type booked otherwise you might just face the same problem which we faced!
Recenzirano 25 rujna 2017
6,4
Dobro
Chang od Malezija
Par
Deluxe Double soba bez prozora
Boravili ste 3 noći u rujan, 2017
Good Location with Affordable Price”
Not much can be expected for budget hotel.
Recenzirano 24 rujna 2017
8,4
Odlično
Yuvarajah od Malezija
Solo putnik
Deluxe obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
SABAH HEART”
Pro's - Just on top of Bah Kut Teh shop - 24/7 outlet - Everything is super near. - Aircond is cold - Hot shower works fine - Towel is clean - Hotel no free water bottle. - WiFi is poor AF - No Lift - If you need a quiet place, this place is not for u Overall, stayed for 3 days. Good staff and easy to move around.
Recenzirano 12 rujna 2017
7,6
Vrlo dobro
Jenny od Njemačka
Par
Deluxe Double soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2017
Vrlo dobro”
Paid £5 a night, brilliant value, still worth it for 10. Great location, don't think you can find better value for en-suite double room in kk.
Recenzirano 12 kolovoza 2017
9,6
Izvanredno
Timmy od Malezija
Solo putnik
Deluxe Double soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Great budget hotel”
Room is clean and air cold very cold. Bed is firm and clean. Location is absolutely fantastic at The heart of city. Foodie heaven and plenty of variety to choose from. Nothing to complain about.
Recenzirano 27 srpnja 2017
8,0
Odlično
SITI od Malezija
Solo putnik
Deluxe Double soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Vrlo dobro”
Cheap and affordable for solo traveler.
Recenzirano 25 srpnja 2017
10,0
Izvanredno
friszuanie od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Double soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2017
Recomended”
Kind and helpful staff.affordable n strategic.
Recenzirano 23 srpnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Oon od Malezija
Par
Deluxe Double soba bez prozora
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2017
Overall good”
The room and toilet was slightly small. The room was clean. Not recommended for those who rent car because hard to find a parking lot.
Recenzirano 20 lipnja 2017
6,8
Dobro
Randy od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Double soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Strategically situated”
Room a bit run down. Not very clean with damp smell.
Recenzirano 15 svibnja 2017
6,0
Edward od Malezija
Par
Deluxe Double soba bez prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Good”
Good hotel with location at centre of town & clean. Toilet/washroom a bit narrow & no lift facility but overall fine for me.
Recenzirano 11 svibnja 2017
8,4
Odlično
Randy od Malezija
Solo putnik
Deluxe Double soba bez prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Pleasant stay”
Value for money. No complaint. Room is clean.
Recenzirano 09 svibnja 2017
9,2
Izvanredno
Tys od Nizozemska
Par
Deluxe Double soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Cheap and clean”
We had a pleasant stay at hotel tourist, it was cheaper than most hostels in the area, the beds were really comfy and everything was clean. Would definitely stay again!
Recenzirano 28 travnja 2017
4,8
Lisa od Malezija
Grupa
Deluxe obiteljska soba
Boravili ste 3 noći u veljača, 2017
Strategic location but lacking of facilities ”
Pros: location is strategic Cons: hopefully you can provide electric kettle and cup. Not suitable for long stay. The cleaning services was very terrible. We were very surprised to found out that our floor still have water at the corner and most terrible part was our bag got wet. Our shirt inside the bag(non-waterproof)were all wet and very smelly. Ends up we need to send our shirts to laundry. Luckyly we brought extra clothes and it was inside the luggage. Told the staff next morning but he didn't respond. Hopefully the hotel management can monitor your cleaner. For those who wants the cleaning services while you away, please make sure to put your bag the bed
Recenzirano 28 veljače 2017
8,4
Odlično
Nadhirah od Malezija
Grupa
Deluxe obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
The location is superb!”
It is close to the seafood stalls and took only minutes to get there . Plus there is 'Orange' mini mart(kinda like 7e) near the hotel so for backpackers the place is very nice
Recenzirano 17 veljače 2017
6,8
Dobro
Fui od Malezija
Grupa
Deluxe obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
Good”
Near gaya street and shopping malls, lots of food shop nearby
Recenzirano 04 veljače 2017
9,2
Izvanredno
WONG od Malezija
Solo putnik
Deluxe Double soba bez prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Great Services ”
Great services with kind staff services and comfortable environment. I prefer Hotel Tourist due to location at the centre of town and food is not a problem for a traveler.
Recenzirano 21 siječnja 2017
8,0
Odlično
Frederick od Malezija
Grupa
Deluxe Twin Soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
Hotel Tourist”
Dec 2016
Recenzirano 24 prosinca 2016
8,4
Odlično
azizan od Malezija
Par
Deluxe Double soba bez prozora
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
easy and cosy”
Strategic location
Recenzirano 20 prosinca 2016
6,4
Dobro
Michelle od Malezija
Grupa
Deluxe obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Simple & Convenient”
Okay. Convenient for someone looking for a night to stay. Lots of restaurants nearby.
Recenzirano 14 studenog 2016
8,4
Odlično
Andrew od Malezija
Grupa
Deluxe obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
Clean ”
Very clean n basic hotel. Good for a short stay. Value for money.
Recenzirano 01 studenog 2016
10,0
Izvanredno
alan od Malezija
Solo putnik
Deluxe Twin Soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
nice”
good cheap
Recenzirano 14 listopada 2016
8,0
Odlično
TAN od Malezija
Par
Deluxe Double soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
location is the best.food all nearby.friendly sftaff and good services.walking distance to shopping mal, banks and others.”
location is the best.food all nearby.friendly sftaff and good services.walking distance to shopping mal, banks and others.room clean.value for money.
Recenzirano 05 listopada 2016
10,0
Izvanredno
KOK od Malezija
Solo putnik
Deluxe obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good stay in town”
Overall is good! Cheap, comfortable, and clean!
Recenzirano 31 kolovoza 2016
7,2
Vrlo dobro
Randy od Malezija
Solo putnik
Deluxe Double soba bez prozora
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Strategic location but facilities are lacking.”
They don't clean the room for the 3 days I stayed, nor provide any drinking water or hot water service. Towels will not changed throughout the duration you stay. Hardly see the cleaner around. Staff engrossed with their hand phone.
Recenzirano 03 srpnja 2016
6,8
Dobro
HERENNA od Malezija
Par
Deluxe Double soba bez prozora
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2016
Hotel Tourist”
not bad.
Recenzirano 29 travnja 2016
5,6
Horng od Malezija
Grupa
Deluxe Double soba bez prozora
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Cleanliness ”
Full of dust... Hair... Besides hv a smell in the room but quite valuable Bz with affordable prices
Recenzirano 13 travnja 2016
9,3
Izvanredno
Malcolm od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Deluxe Double soba bez prozora
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Good Central Hotel.”
Central, clean, cold A/C, hot water, nice staff, what more.
We always stay there.
Recenzirano 25 veljače 2016
8,0
Odlično
Mei od Malezija
Par
Deluxe Double soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Pleasant stay”
Clean, located between two bah kuh teh shop and other eating shop, one taxi car station downstairs
It was nice and comfortable, spacious bed, water heater, small basin, place to hang towels, one English movie Channel HBO, one sport channel, wifi is good. Room door locks are secured enough. Toiletries consist of two bars of soap and one toilet paper roll. Outside noise from night life is minimal, occasionally can hear motorbike, cleaner lady sweeping, other hotel patrons opening and closing their doors. To change the air-cond temperature, you need to be tall enough to reach the remote control. The toilet bowl faces a wall. To reach your room, you have to climb ten steps of staircase on each floor.
Recenzirano 20 siječnja 2016
8,3
Odlično
azizan od Malezija
Par
Deluxe Twin Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
good.can improve ”
confort, good location , value for money
It was good but if the shower was maintain in good condition I'll give 5 star for the hotel
Recenzirano 22 prosinca 2015
6,3
Dobro
YU od Malezija
Grupa
Deluxe Double soba bez prozora
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2015
Room Condition”
Room Condition Acceptable and Price Cheaper
Recenzirano 11 prosinca 2015
6,0
chin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Double soba bez prozora
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
no lift, wifi cant connect,”
location
Recenzirano 26 studenog 2015
7,7
Vrlo dobro
Yeoh od Malezija
Par
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
Clean, small cosy and strategic”
Location, clean toilet and comfy rooms
Good! very convenient to anywhere in the town of Sabah.
Recenzirano 21 listopada 2015
8,3
Odlično
Joanna od Malezija
Grupa
Deluxe obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Comfortable stay for budget travellers”
Cleanliness, cheap price, nice staff
Stayed here twice. So far so good...
Recenzirano 26 rujna 2015
8,0
Odlično
Doreen od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Great Location”
Great location, friendly staffs & affordable
This hotel surrounded by a lot of restaurants and very convenient
Recenzirano 20 rujna 2015
9,0
Izvanredno
jordon od Malezija
Par
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
So far everything ok for me”
location ok , service ok , cleanliness ok
Recenzirano 17 kolovoza 2015
7,0
Vrlo dobro
WONG od Malezija
Solo putnik
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Wise choice for all travellers”
Great location. Value for money. Convenience
Satisfactory
Recenzirano 02 srpnja 2015