Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 561recenzija
  • Čistoća: 6,5
  • Objekti 7,4
  • Lokacija 6,5
  • Udobnost/standard sobe: 6,7
  • Usluga 6,7
  • Vrijednost za novac 7,6
  • Hrana/objedi: 6,1
Sortirano prema

ZELFIS od Indonezija
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
not bad, but the food is disapointing
value for money, clean, near airpot
not bad
Recenzirano 02 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Cindy od Indonezija
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
lil bit smelly bcoz nearby the landfill area
price, location, swimming pool
The reception room / lobby is not look good. With uncomfortable sofa. But i thank you for the compliment for upgrading my booked room from standard to deluxe, because they already full.
Recenzirano 30 prosinca 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Bernard od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Deluxe pogled na bazen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Great Value!
Clean, Close to Airport, Great value... Nice pool area even though we didn't use it.
No complaints!
Recenzirano 26 prosinca 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

diana od Indonezija
Parovi
Superior
Boravili ste 7 noći u listopad, 2014
recommended
cheap but nice to stay
Recenzirano 28 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Katie od Australija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe pogled na bazen
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Great spot to stay the night (transfer)
Very helpful and friendly staff, cheap night accommodation, located between airport and turtle island,
Great stay, comfy bed, friendly staff, good aircon, cheap, we had no issues, quiet, breakfast was basic. We arrived late and left early, hotel well suited to this.
Recenzirano 24 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sucipto od Indonezija
Parovi
Superior
Boravili ste 2 noći u listopad, 2014
Nice Budget Hotel in By Pass
Location, Cheap Price and Clean
Recenzirano 02 studenog 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

diana od Indonezija
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
recommended! this hotel is good!
location (easy to get public transportation), good in value of money
it was great! we could easy getting sarbagita (public transportation) going every where we want! food is good. hot water is good. everything is good! thank you :)
Recenzirano 28 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

YUKI od Japan
Solo putnici
Deluxe pogled na bazen
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
Very bad hotel
Near famous spa, cheap, location
Recenzirano 25 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sebastian od Kanada
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u studeni, 2013
Comfy stay on the way to ubud.
Good service, good breakfast, and convenient location.
Short cab ride from the hotel, on the way to ubud. Staff was friendly and helpful. The food in the morning was quite decent too.
Recenzirano 22 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sebastian od Kanada
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u studeni, 2013
Convenient, friendly, and clean
Breakfast, cleanliness, and swimming pool.
A pleasant place with all you can eat breakfast. The staff is friendly, room service is prompt, and the rooms are clean.
Recenzirano 22 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: