Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 755recenzija
  • Čistoća: 7,7
  • Objekti 7,0
  • Lokacija 8,9
  • Udobnost/standard sobe: 7,4
  • Uslužnost osoblja: 7,5
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,5
Sortirano prema

Michael od Australija
Par
Deluxe double krevet
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Very convenient
We only needed somewhere close to Hua Lamphong station as travelling to Hua Hin next day, so for that reason only, the place was perfect. 2 minutes walk. Not the greatest hotel, but Clean room, good little restaurant, and nice staff, would totally recommend if just wanting a night!
Recenzirano 10 kolovoza 2016

JIRAWUT od Tajland
Poslovni putnik
Krevet u 4 krevetnoj miješanoj spavaonici
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
.
.
Recenzirano 28 srpnja 2016

LIM od Malezija
Solo putnik
Miješana spavaonica
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Stay
Nice for rest
Recenzirano 28 srpnja 2016

parnjit od Tajland
Solo putnik
Standard double
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Close to train station
Close to MRT and train station.
Recenzirano 23 srpnja 2016

Tom od Švedska
Obitelj sa malom djecom
Deluxe double krevet
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good place to sleep before catching an early train
Nice staff and cafeteria. Our room was ok considering the price, it looked relatively new. A short walk to Hua Lompong which is the reason why we stayed here and why most would do I guess.
Recenzirano 19 srpnja 2016

Paul od Belgija
Solo putnik
Krevet u 4 krevetnoj miješanoj spavaonici
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Quite good service, even arriving late at night.
To be open 24/7 is really a very good option.
Recenzirano 18 srpnja 2016

Nasser od Saudijska Arabija
Solo putnik
Deluxe double krevet
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Location 👍
Good for quick 2-3 days stay
Recenzirano 16 srpnja 2016

WOOI od Malezija
Grupa
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
WORTH
clean room, comfortable bed, helpful staff and only 10 min walk to china town, worth for what i paid !
Recenzirano 05 srpnja 2016

Ling od Filipini
Solo putnik
Miješana spavaonica
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Clean and Central Location
Nice staff Clean and easy access to train station to domestic airport Few steps away from the subway stop linking International airport Good WIFI
Recenzirano 05 srpnja 2016

Susanna od Nizozemska
Par
Deluxe double krevet
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Clean and fresh, friendly staff
We stayed one night at @Hualamphong hostel on our way from Bangkok to Chiang Mai. Staff were friendly and the room was incredibly clean and fresh. The restaurant downstairs has a nice and calm atmosphere, and serves lovely freshly made smoothies and coffees (as well as food that we didn't try much of - but what we tried was fine, mich better than your run of the mill hostel fare). The location is good if you want to explore Chinatown and the Yaowarat walking street market, although it's on a very crowded intersection that can be a bit overwhelming when you've just arrived in Bangkok. If you are planning on getting a train to Chiang Mai, @Hualamphong is ideal, as it's across the street from Hua Lamphong station.
Recenzirano 02 srpnja 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: