Rezerviraj sada: I Leaf Boutique Hotel

Dobro
Temeljeno na 78 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
6,5
/
10
83% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (78)Booking.com recenzije (189)
6,5
/
10
Dobro
Temeljeno na 78 recenzijama
Čistoća:6,1
Objekti5,9
Lokacija7,2
Udobnost sobe i kvaliteta6,5
Usluga6,7
Vrijednost za novac6,8
Omogućili provjereni gosti Agoda
Svi jezici
Sve vrste putnika (78)
Svi tipovi soba
Prikazuje se 46 komentara potvrđenih gostiju
7,2
Vrlo dobro
siti od Malezija
Solo putnik
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Walls not soundproof - Noisy ”
We were tired after spending the whole day at USS. Then at night there was a lot of noise from the neighbouring rooms. Children running around, yelling, and the most disturbing part was a group of people started singing 'happy birthday' at 12am. Not blaming the customers. But the hotel should make the walls more sound-proof to prevent such disturbances to other people if it truly is a boutique hotel.
Recenzirano 25 rujna 2016
8,4
Odlično
Adi od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Trokrevetna soba (3 odraslih)
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Value for money”
Location is stratergic.
Recenzirano 17 rujna 2016
6,4
Dobro
ANTHONY od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Trokrevetna soba (3 odraslih)
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
So so only..”
Hotel in great location,but there is no lift in the hotel.u need to carry up everything up the stairs..breakfast u need to walk to other side of the hotel..
Recenzirano 13 rujna 2016
4,0
Tng od Singapur
Par
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
nah”
We were given a room just 2m away from their construction project, it was awfully noisy. To add to that, for some reason the cleaner does not have a door stopper, therefore the doors are constantly slamming shut as she enters in and out while cleaning. There are stains on the bedsheet and pillow case and spider webs on the ceiling. Noise isolation in the room is close to none. Nothing to do or eat in the walking vicinity except for 7 Spice restaurant. The only good side is that bed and pillow is comfortable, aircon works, toilet is spacious and clean.
Recenzirano 31 kolovoza 2016
6,8
Dobro
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Trokrevetna soba (3 odraslih)
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
nil”
nil
Recenzirano 06 kolovoza 2016
4,4
Azhar od Singapur
Poslovni putnik
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Room was used before I arrived.”
I arrived at night. Check in was a breeze and front office guy was polite and efficient. However, as I entered my room I realised it was just hastily vacated. Someone had been sleeping in the bed just minutes before I entered. The toilet was all wet with left over soap bottles. Toilet half flushed. The bed was hastily done but clearly someone had slept there just minutes ago. I was just too tired..managed to sleep thru the night. When I informed the front office next day I was just ignored. He pretended not to hear my complaint.
Recenzirano 28 srpnja 2016
5,2
Avi od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Trokrevetna soba (3 odraslih)
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
Not satisfy at all”
Not satisfy with breakfast(non muslim restaurant) and room service is very late(need to request twice only do). Early, I choose this hotel for 3 night trip because this hotel offer breakfast. Anyway, I just know that the restaurant is a Chinese restaurant and even no halal certificate. This is very disappointing. I choose room with 1 queen + 1 single bedroom. However the room size is too small and not comfortable for family with two kids and above. Even, almari pun tadak... huhuh
Recenzirano 06 svibnja 2016
5,2
Nicol od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Trokrevetna soba (3 odraslih)
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Poor”
1) Killed 2 cockroaches upon arriving 2) Blood stain on the wall (small patch) 3) Single bed was close to the mini fridge till we didnt realise it till we moved the bed on the last day. (Small room but accommodating for 3 adult) 4) No shower cap.. Stating this since the shower head was on the ceiling and there is no way to cover your head and shower. 5) Lobby was so stuffy because they switched off the air cond (probably to save cost)
Recenzirano 25 travnja 2016
5,6
Nor od Malezija
Grupa
Trokrevetna soba (3 odraslih)
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Average stay”
Avarage stay
Recenzirano 18 ožujka 2016
5,2
ko od Malezija
Grupa
Standard Soba sa 2 single kreveta
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Noisy, ”
Noisy because near road Hard to get taxi Breakfast is mee siam only & drink need to pay
Recenzirano 13 ožujka 2016
4,0
Sim od Singapur
Par
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
will not go again ”
Not so clean n got poeple smoking
Recenzirano 21 veljače 2016
7,7
Vrlo dobro
Laila od Malezija
Grupa
Trokrevetna soba (3 odraslih)
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Just nice”
-
Recenzirano 11 veljače 2016
7,6
Vrlo dobro
Wan od Malezija
Grupa
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Ok”
Nice
Recenzirano 31 siječnja 2016
6,0
BOK od Singapur
Par
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Average ok ”
Room still ok for 3 star standard
Comfort and value
Recenzirano 11 siječnja 2016
6,0
CAI od Malezija
Grupa
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Toilet wet, cockroach in room”
Nice bed, nice lighting in room, nice air conditioning and fan in room
Wet toilet, one cockroach running in one of the rooms we booked... They need to improve their sanitation!!
Recenzirano 11 siječnja 2016
8,0
Odlično
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Ok”
Location ok. Room ok. Free breakfast but no coffee/tea. Selection food like nasi lemak or fried mee or bread with kaya but for muslim no HALAL certification from JAKIM. Be careful.
Recenzirano 29 prosinca 2015
5,7
Attirah od Malezija
Grupa
Trokrevetna soba (3 odraslih)
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Affordable price”
Location, affordable & spacious
I use the laundry provided by the hotel and the dry machine was not functioning well at all..
Recenzirano 18 prosinca 2015
5,7
NOORLIZAMRI od Malezija
Grupa
Standard Soba sa 2 single kreveta
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Expectation”
So so meh
Recenzirano 14 prosinca 2015
4,0
kenneth od Filipini
Solo putnik
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Lousy service”
room is ok
arrived past 3pm, the room is still not ready. have to walk all the way to 3rd floor and wait there until they finished cleaning the room. the reception guy collected RM50 for deposit but never give receipt, during check out there was no record of our deposit?? the guy denied receiving RM50, only after i told them to review the CCTV they give me back my deposit!
Recenzirano 26 studenog 2015
8,0
Odlično
Foo od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Trokrevetna soba (3 odraslih)
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Convenient location if driving”
Helpful staff, good mattress, good water pressure
The stay was ok but the stairway and corridor need to tidy up as they treat it like storage area. Mosquitoes are flying area in the room. The breakfast provided is nice but very odd as tea or coffee is not provided. We have to pay for the beverage.
Recenzirano 23 studenog 2015
5,0
kamala od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Trokrevetna soba (3 odraslih)
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
Simple and nice”
Cheap, near to eateries places, peace area.
Average and very simple room type, worth for 1 night stay.
Recenzirano 13 studenog 2015
6,7
Dobro
Herlina od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Trokrevetna soba (3 odraslih)
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Great room for family”
Facility, location and wifi
Location is great, were here with family and small kids. Room located at 3rd floor, without lift. A bit of climb. Bed is ok. We were given 3 breakfast coupons since we stayed at family room however only got 2 set of breakfast. Even when we asked for the third breakfast, the café staff only gave 2 sets. The breakfast was so so, not really good, please improve.
Recenzirano 09 studenog 2015
4,0
liow od Malezija
Par
Standard Soba sa 2 single kreveta
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
小强多”
不干净(▼皿▼#)
Recenzirano 05 siječnja 2017
2,0
wen od Kina
Poslovni putnik
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
好差”
没有好的骗人
太差
Recenzirano 28 kolovoza 2015
8,4
Odlično
Ekmal od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
Odlično”
Sesuai untuk pelancong yang ingin ke Universal Studio Singapore yang ambil pakej berhadapan Tune Hotel Danga Bay.
Recenzirano 14 svibnja 2018
3,2
HALIMAH od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
Tak selesa”
Aircond panas
Recenzirano 21 listopada 2016