Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
Vidi sve 33 fotografije
Standardna Soba s Bračnim Krevetom s Pogledom na Grad - Krevet Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
Standardna Soba s Bračnim Krevetom s Pogledom na Grad - Krevet
Vidi sve 33 fotografije
Predvorje Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
Predvorje
Vidi sve 33 fotografije
Interijer hotela Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
Interijer hotela
Vidi sve 33 fotografije
Interijer hotela Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
Interijer hotela
Vidi sve 33 fotografije
NA KARTI Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
NA KARTI
Odlično
Lokacija
8,2
Vidi sve 33 fotografije Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
Vidi sve 33 fotografije
Uklonjeno iz Omiljenog

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel

Odlična lokacija
- 1,89 kilometara od centra grada
- Pogledajte čega ima u blizini
Odlično
Temeljeno na 11562 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
8,1
/
10
Odlično čistoća:
8,6
93% korisnika bi preporučilo prijateljima
Vrijednost za novac8,2
Udaljenost do centra grada1. Km
Ocjena lokacije8,2
Najbliža zračna lukaHong Kong Internacionalna zračna luka (HKG) - Hong Kong
Udaljenost od zračne luke22,7 km
  • 460 m do javnog prijevoza

  • Besplatan Wi-Fi u svim sobama

  • Mjenjačnica

  • Klima-uređaj

Izbor soba
8,3
Odlična
Udobnost i kvaliteta soba
Ovaj je objekt vrlo tražen!Rezervirano 25 puta u posljednja 24 sata
Obiteljska soba (Family Room)
Obiteljska soba (Family Room)
...
  • Površina sobe: 34 m²/366 ft...
  • Pogled na More
  • 2 Single kreveta i 1 Double...
Unesite datume za pregled cijena
Standard twin Harbour view (Standard Twin Harbour View)
Standard twin Harbour view (Standard Twin Harbour View)
...
  • Površina sobe: 17 m²/183 ft...
  • Pogled na Luka
  • 2 Single kreveta
Unesite datume za pregled cijena
Standard double harbour view (Standard Double Harbour View)
Standard double harbour view (Standard Double Harbour View)
...
  • Površina sobe: 17 m²/183 ft...
  • Pogled na Luka
  • 1 Double krevet
Unesite datume za pregled cijena
Standard twin City view (Standard Twin City View)
Standard twin City view (Standard Twin City View)
...
  • Površina sobe: 17 m²/183 ft...
  • Pogled na Grad
  • 2 Single kreveta
Unesite datume za pregled cijena
Standardna Soba s Bračnim Krevetom s Pogledom na Grad (Standard Double - City View)
Standardna Soba s Bračnim Krevetom s Pogledom na Grad (Standard Double - City View)
...
  • Površina sobe: 17 m²/183 ft...
  • Pogled na Grad
  • 1 Queen krevet
Unesite datume za pregled cijena
Studio Soba (Studio Room)
Studio Soba (Studio Room)
...
  • Tuš
Unesite datume za pregled cijena
Standard Soba (Standard Room)
Standard Soba (Standard Room)
...
  • Tuš
Unesite datume za pregled cijena
Standard Queen
Standard Queen
...
    Unesite datume za pregled cijena
    Standard soba s queen-size krevetom, s pogledom na grad (Standard Queen Room with City View)
    Standard soba s queen-size krevetom, s pogledom na grad (Standard Queen Room with City View)
    ...
      Unesite datume za pregled cijena
      Dvokrevetna Standard za Jednu Osobu (Double Single Use Standard)
      Dvokrevetna Standard za Jednu Osobu (Double Single Use Standard)
      ...
        Unesite datume za pregled cijena
        Do 30% popusta sa Agoda internim ponudama!

        Cijene padaju od trenutka vaše prijave!

        Prijavi se sada
        Više o smještajnom objektu Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel

        Više o smještajnom objektu Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel

        Opis

        Pokaži više

        Udaljenosti i osnovno

        Udaljenosti se temelje na zračnoj liniji. Stvarne putne udaljenosti mogu biti različite.
        Prikaži manje

        Postavke

        Prikaži manje

        Što je u blizini

        Udaljenosti se temelje na zračnoj liniji. Stvarne putne udaljenosti mogu biti različite.
        Pokaži više

        Uvjeti boravka gostiju u objektu

        Prikaži manje

        Korisne informacije

        Pokaži više

        Nedavni korisnički komentari

        Agoda recenzije (11562)Booking.com recenzije (7736)
        Čistoća:8,6
        Objekti7,6
        Lokacija8,2
        Udobnost sobe i kvaliteta8,3
        Usluga8,4
        Vrijednost za novac8,2
        Omogućili provjereni gosti Agoda
        Filtriraj komentare gostiju prema:
        Jeziku
        English
        繁體中文 (台灣)
        한국어
        简体中文
        više
        Vrsta sobe
        Standardna Soba s Bračnim Krevetom s Pogledom na Grad
        Standard twin City view
        Standard double harbour view
        Standard twin Harbour view
        više
        Prikazuje se 9548 komentara potvrđenih gostiju
        12345
        10,0
        Izvanredno
        BORAM od Južna Koreja
        Grupa
        Standard twin Harbour view
        Boravili ste 2 noći u studeni, 2017
        Great harbor view!”
        i stayd at high floor, that was great harbor view! i liked the night view from the hotel. and convenient transportation! i want to like come again someday. bye.
        Recenzirano 21 listopada 2018
        10,0
        Izvanredno
        Gregg od Australija
        Par
        Standard double harbour view
        Boravili ste 10 noći u listopad, 2018
        Ibis is the best kept secret in Hongkong”
        My wife amd I stayed here and thorouhly enjoyed the stay , from the beginning the young lady that checked us in was just a pleasure to talk to and was so friendly with a super smile she offered a early check in as the room was available > from there as we entered the room it was so fresh looking and smelled nice. The showers and ammentities were perfect in everyway we could not fault the room the Harbour view was perfect with a large window size to enjoy it. The bed was so comfy and we both slept beautifully the room was quiet with no noise noticed from other rooms. The location was the best with the tram a 1 minute walk and the MTR train was 5 minutes we found the tram was the best way to Central and everywhere. I could right a book as to how good this Hotel is > study it and check it out > we will stay again as it was the best choice for us eg Value, View , Location, Room size great and roomy. I would rate The IBIS Hotel a 10 stars if I could.
        Recenzirano 21 listopada 2018
        9,2
        Izvanredno
        Daniel od Australija
        Solo putnik
        Standardna Soba s Bračnim Krevetom s Pogledom na Grad
        Boravili ste 2 noći u listopad, 2018
        Good value-for-money, no-frills service.”
        Excellent responsive customer services and great communication. Small but comfortable rooms. Great breakfast buffet. Met my expectations for this price range.
        Recenzirano 16 listopada 2018
        7,2
        Vrlo dobro
        Chen od Singapur
        Grupa
        Standardna Soba s Bračnim Krevetom s Pogledom na Grad
        Boravili ste 3 noći u listopad, 2018
        Vrlo dobro”
        Only very basic necessities are provided. - no shampoo - no shower cap - twin beds only have 3 pillows - not much space for 2 or more luggage - toilet papers too thin (very lousy quality) -
        Recenzirano 15 listopada 2018
        5,6
        YIP od Malezija
        Obitelj sa malom djecom
        Standardna Soba s Bračnim Krevetom s Pogledom na Grad
        Boravili ste 3 noći u lipanj, 2018
        good value for money”
        overall is good for short trip.room is overall enough for me and one baby cot.
        Recenzirano 04 listopada 2018
        Dear YIP, Thank you for your comments. I am glad to hear that you are satisfied with our good value for money. At ibis always tries to provides great service and comfortable accommodation with basic necessities at a competitively low price. For special room requests, we will try our best to accommodate every extra request on request basis before check-in or during reservation. Do let us know in advance if you need any assistant or amenities in your next stays. Thank you again for sharing your feedback and we welcome you again for your next trip to Hong Kong. Kind regards, Simone Hansen General Manager
        Odgovoreno 05 listopada 2018
        Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
        7,6
        Vrlo dobro
        Wendy od Singapur
        Par
        Standard twin City view
        Boravili ste 3 noći u rujan, 2018
        Vrlo dobro”
        Convenient location. Can take ding ding tram, buses, MTR anywhere and Shun Tak Ferry Terminal is nearby. Beds are firm and comfortable, slept well. But standard room is small, can be short of walking space if your luggage is big.
        Recenzirano 02 listopada 2018
        10,0
        Izvanredno
        Jiraporn od Tajland
        Par
        Standard double harbour view
        Boravili ste 4 noći u rujan, 2018
        Izvanredno”
        You can catch Airport Express from airport. It takes about 30 minutes to Hong Kong station then take free shuttle bus number H2 to the hotel. Check in counter is at 5th floor. In front of the hotel, you can take tram (HKD 2.6) to MTR, the nearest station is Shueng Wan. From hotel to airport, you can wait free shuttle bus at the hotel to Hong Kong station to in town check in your baggage to airport!
        Recenzirano 02 listopada 2018
        10,0
        Izvanredno
        Robert od Novi Zeland
        Poslovni putnik
        Standardna Soba s Bračnim Krevetom s Pogledom na Grad
        Boravili ste jednu noć u rujan, 2018
        Izvanredno”
        Awesome location. Great views!
        Recenzirano 28 rujna 2018
        8,0
        Odlično
        Lam od Hong Kong
        Par
        Standardna Soba s Bračnim Krevetom s Pogledom na Grad
        Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
        clean, quiet and good location”
        very clean, and very stylish. the location is good. the pillow is good. very quiet and there are many good resturants around
        Recenzirano 24 rujna 2018
        8,4
        Odlično
        SOO od Južna Koreja
        Solo putnik
        Standardna Soba s Bračnim Krevetom s Pogledom na Grad
        Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2018
        Value for money, clean rooms”
        Nice and and clean room. Quite spacious than I expected. Little far from the station but walkable. Overall I was very happy with the stay.
        Recenzirano 22 rujna 2018
        10,0
        Izvanredno
        IDI od Malezija
        Poslovni putnik
        Standardna Soba s Bračnim Krevetom s Pogledom na Grad
        Boravili ste jednu noć u rujan, 2018
        No frills and does the job ”
        If you have meetings back to back and only want to have a place to stay just to rest and shower, IBIS is ideal in HK
        Recenzirano 17 rujna 2018
        8,8
        Odlično
        ZIH-YUN od Tajvan
        Solo putnik
        Standard double harbour view
        Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
        Odlično”
        The room is really nice,clean and comfortable! In addition, the breakfast is a little salty (maybe the diet habits of everyone is different :) haha
        Recenzirano 09 rujna 2018
        9,2
        Izvanredno
        Scott od Australija
        Par
        Standard double harbour view
        Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
        Cant do Better”
        Great Hotel in outstanding location
        Recenzirano 07 rujna 2018
        9,6
        Izvanredno
        Kristine od Sjedinjene Američke Države
        Solo putnik
        Standard twin City view
        Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
        Small rooms but that is to be expected”
        Great location for getting around HK. Good eats nearby. Rooms were tiny, but clean and the bed was very comfortable. I recommended the property to a friend and it's now his favorite place to stay in HK>
        Recenzirano 03 rujna 2018
        7,6
        Vrlo dobro
        Hsu od Tajvan
        Grupa
        Standard twin City view
        Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
        Vrlo dobro”
        polite but low efficiency of staff service a little bit far from the MTR station
        Recenzirano 30 kolovoza 2018
        7,6
        Vrlo dobro
        Seung od Južna Koreja
        Solo putnik
        Standardna Soba s Bračnim Krevetom s Pogledom na Grad
        Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2018
        little bit expensive but nice location”
        little bit expensive but the room was clean and location was perpect.
        Recenzirano 27 kolovoza 2018
        8,8
        Odlično
        Yuswinarni od Indonezija
        Grupa
        Standard twin City view
        Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2018
        Odlično”
        The location is near to Macau ferry terminal, quite far from MRT station, but close to tramway. Easiet to move around using the tram. The shuttle to HK station for airport express is also stopped by at the hotel. We got room facing to the sea, it's quite a view. The only flaw was only the shower room. The drainage didn't work well, the water flow so slow and made the floor hard to dry. Need to improve on this.
        Recenzirano 23 kolovoza 2018
        5,6
        HWEE od Singapur
        Par
        Standardna Soba s Bračnim Krevetom s Pogledom na Grad
        Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2018
        Minor improvement”
        Towels need to be changed. Some towels looked old and a bit torn. Shower cap is not available. Overall still good.
        Recenzirano 09 kolovoza 2018
        Dear HWEE, Thank you for choosing Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel during your recent visit. Your comments regarding amenities have been well-received. Our Executive Housekeeper has noted your concern regarding the towels and while we continue to purchase new linen and towels on a regular basis he will look into this issue. Besides, in ibis we offer an economic product with the best service and as such we do not offer the full range of amenities in the room, however most items are available on request from our housekeeping team. We are happy to oblige on request for any new towels or additional amenities that will make our guests stay more comfortable. Again, thank you for sharing and we look forward to serving you again in the future. Kind regards, Simone Hansen General Manager
        Show more
        Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
        7,2
        Vrlo dobro
        EUN od Vijetnam
        Poslovni putnik
        Standardna Soba s Bračnim Krevetom s Pogledom na Grad
        Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
        a resonable economy hotel”
        I spent a night and overall was good except a clogged a shower drain.
        Recenzirano 06 kolovoza 2018
        7,2
        Vrlo dobro
        KAM od Makao
        Solo putnik
        Standardna Soba s Bračnim Krevetom s Pogledom na Grad
        Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
        Easy to find”
        The location is good, I booked this hotel because I have to take a airport bus near the hotel. It just 30 seconds distance away.
        Recenzirano 05 kolovoza 2018
        12345
        Ovo je popularan smještajni objekt. Ne propustite!

        Natrag na rezultate pretrage

        Natrag na izbor soba

        |

        Odbaci