Vrlo dobro 7,7
na temelju 2846 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 2846recenzija
  • Čistoća: 7,9
  • Objekti 6,7
  • Lokacija 9,1
  • Udobnost/standard sobe: 7,6
  • Uslužnost osoblja: 7,4
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 6,6
Sortirano prema

CHI od Singapur
Solo putnici
Superior soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Ideal for 1st time visitors to CM
Didn't explore the facilities so maybe the 2 star is a little unfair. Great location , middle of everything tourist. Walking distance to everything you need. A little too convenient if you know what I mean.
Recenzirano 21 srpnja 2016

Nithiporn od Tajland
Grupe
Superior soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good location
The hotel is located near night bazaar about 10 minutes walk.
Recenzirano 20 srpnja 2016

Maurice od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
on the road
Not what I expected. More like a Hostel
Recenzirano 20 srpnja 2016

Wan od Hong Kong
Obitelji sa odraslom djecom
Superior soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Value for money
Very convinient to everywhere & night market! Clean with reasonable price.
Recenzirano 10 srpnja 2016

Kate od Sjedinjene Američke Države
Grupe
Superior soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Very Clean and Good Location
For the price you are paying.. it is quite nice. It was very clean, great location, and everything it said it would be. No major complaints.
Recenzirano 08 srpnja 2016

Ramona od Švicarska
Solo putnici
Superior soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Noisy in the morning
We didn't like our stay at the Imm Hotel because from 6.30 a.m. there were children as well as men shouting around in the aisle and at the buffet. Since it all is organised in a big room there's much hall. The room was clean and okay. Not to much inventory but the bed was comfortable. The staff offered a room a floor higher but we prefferef to change the hotel.
Recenzirano 05 srpnja 2016

Tanongsak od Tajland
Poslovni putnici
Superior soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Nothing special
Room breakfast and service are so so Location is good
Recenzirano 02 srpnja 2016

BEE od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Superior soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Great location
Near Sunday market, but towel not dry enough a bit smell
Recenzirano 28 lipnja 2016

sweewei od Malezija
Parovi
Superior soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
good
very strategic place, just opposite of tha pae gate. you can even there even they driver dont know where is it by just mentioning "tha pae gate, mc donalds " clean and with simple breakfast. will recommend to couples and those go to business trip . staffs can speak fluent english and very informative.
Recenzirano 27 lipnja 2016

Kanjama od Tajland
Parovi
Superior soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Good
Good location for Sunday market
Recenzirano 25 lipnja 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: