Agodina Pravila o zaštiti privatnosti


Uvod

Zadnje ažuriranje: kolovoz 2020.

Ova Pravila o zaštiti privatnosti opisuju kako Agoda Company Pte. Ltd. (30 Cecil Street, Prudential Tower #19-08, Singapur 049712) ("Agoda," "mi," "nas," "naše") prikuplja, koristi i dijeli podatke o vama prilikom vaših posjeta i interakcija na našim web-stranicama (mobilnim verzijama i verzijmama za stolna računala) te putem naše mobilne aplikacije (zajedničkim imenom: „Stranice“) ili na ostale načine povezane sa Stranicama (poput kontakta s našim timom za korisničku podršku putem e-pošte ili chat-razgovorom). U nastavku slijedi sažetak naše prakse u vezi zaštite privatnosti. Naša cjelovita Pravila o zaštiti privatnosti dostupna su u nastavku, ili kliknite bilo koju stavku u tablici sažetka za više pojedinosti.

1. PrikupljanjeKroz vaše korištenje Web-mjesta možda ćemo prikupljati vaše podatke, primjerice vaše ime i prezime, telefonski broj, adresu e-pošte i kartične podatke.
2. KorištenjeVaše podatke možemo koristiti za pružanje zahtijevanih usluga, održavanje i poboljšanje Web-mjesta i slanje marketinških poruka.
3. Mobilni uređajiUz vaš pristanak možemo vam slati obavijesti i podatke o vašim rezervacijama i željenim Agodinim programima.
4. DijeljenjeVaše podatke možemo dijeliti s dobavljačima, pružateljima usluga i našim partnerima.
5. Prava privatnosti u raznim zemljama U ovisnosti o zemlji u kojoj boravite, možda imate pravo zatražiti od nas informacije o tome na koji način dijelimo određene kategorije vaših podataka s trećim stranama.
6. KolačićiMožemo koristiti kolačiće i slične tehnologije kako bismo pomogli u pružanju našeg Web-mjesta, bolje razumjeli vaše potrebe i prilagodili se njima te prikazivali relevantne oglase.
7. Otkazivanje naših marketinških e-porukaVi možete odustati od marketinških e-poruka Agode putem poveznice za odustajanje koja se nalazi u našim marketinškim e-porukama, ili promjenom postavki vašeg računa.
8. Međunarodni prijenosiOdržavamo odgovarajuću zaštitu za prekogranične prijenose, kako je propisano zakonom za međunarodni prijenos podataka.
9. Podaci od drugih partneraMožemo prikupljati podatke od povezanih osoba, poslovnih partnera ili vanjskih pružatelja usluga. Vi možete odustati od ovog prikupljanja podataka.
10. SigurnostOdržavamo sigurnosne mjere u razumnom okviru kako bismo zaštitili vaše podatke i isto tražimo od naših pružatelja usluga.
11. Prava osoba čiji se podaci obrađujuMožete ostvariti određena prava pristupa, ispravljanja, brisanja, prenosivosti ili prigovora na određene oblike obrade vaših podataka.
12. Ažuriranja Pravila o zaštiti privatnostiObavještavat ćemo vas o svim materijalnim promjenama objavljivanjem ažuriranih verzija ovih Pravila o zaštiti podataka i poduzimanjem drugih koraka po potrebi.
13. Poveznice do trećih stranaMožemo pružati poveznice do web stranica trećih strana koje nisu u vlasništvu ili pod kontrolom Agode i za koje vrijede drugi korisnički uvjeti i izjave o privatnosti.
14. Dodatne informacijePodaci o maloljetnim osobama, jezik/terminologija pravila te Uvjeti korištenja.
15. Kontaktiranje AgodeU nastavku se nalaze upute o kontaktiranju Agode s pitanjima o ovim Pravilima o zaštiti privatnosti i vezanoj praksi.

1. Podaci koje prikupljamo

Prikupljamo one podatke o vama koje nam dostavite prilikom korištenja naših web-stranica, kao što su vaše ime i prezime, adresa, telefonski broj, kartični podaci, adresa e-pošte, naziv smještaja, lokacija smještaja i/ili duljina boravka te lozinka vašeg korisničkog računa pri Agodi za rezervacije smještaja. K tome, za rezervacije letova također možemo tražiti ime putnika, datum rođenja, državljanstvo i podatke o putovnici, uključujući broj putovnice, zemlju izdavanja i datum isteka.

Vašom posjetom našeg Web-mjesta također možemo automatski prikupiti određene informacije o upotrebi, kao što su vaša IP adresa, zemljopisni podaci, zemlja/država, postavke pretraživanja/traženja vezane uz određena pretraživanja, preglednik te informacije o operativnom sustavu vašeg uređaja, verzija aplikacije, postavke jezika i stranice koje su vam bile prikazane. Koristite li mobilni uređaj za pristup našoj mobilnoj aplikaciji ili našim web-stranicama optimiziranim za mobilne uređaje, također možemo tražiti podatke koji identificiraju vaš mobilni uređaj, npr. ID uređaja, lokaciju uređaja (uz vaš pristanak), kao i karakteristične postavke uređaja.

Sudjelujete li u nekom Agodinom programu, možda ćemo od pružatelja smještaja prikupljati ograničene dodatne podatke o vašem boravku; primjerice, pogledajte u nastavku koji se podaci prikupljaju u sklopu Agodinog programa za umru. Prilikom izvršenja rezervacije, naš sustav bilježi na koji način i putem koje web stranice ste izvršili rezervaciju. Određene informacije također možemo prikupljati putem kolačića, tagova i sličnih tehnologija, kako je detaljno opisano u nastavku.

Trebate li stupiti u kontakt s našim timom za korisničku podršku ili nam se obratiti na druge načine (npr. putem društvenih mreža, ili komunicirate li sa svojim smještajnim objektom preko nas), prikupljat ćemo informacije o vama i tamo.

Kad šaljete recenzije smještaja ili drugih dodatnih usluga dostupnih na našim web-stranicama i putem nas, prikupljat ćemo podatke o vama koji su uključeni u vaše recenzije, uključujući vaše ime i zemlju prebivališta.

Odlučite li sudjelovati u našim programima preporuke ili drugim promotivnim akcijama, i to će podrazumijevati davanje osobnih podataka. Osim toga, možete nam poslati povratne informacije ili zatražiti pomoć pri korištenju Stranica ili naših različitih komunikacijskih platformi.

Kad vršite rezervaciju s drugim gostima čije nam podatke dajete kao dio svoje rezervacije, ili ako rezervirate u ime neke druge osobe, vaša je odgovornost pobrinuti se za to da su osoba ili osobe čije nam osobne podatke toga svjesni te shvaćaju kako Agoda te podatke koristi in na to pristaju (kako je opisano u ovim Pravilima o zaštiti privatnosti).

Partneri za pružanje smještaja također mogu podijeliti s nama vaše podatke - ovo se može dogoditi ako imate pitanja o svojoj rezervaciji koja je na čekanju ili nastanu sporovi vezani za vašu rezervaciju.

Agodin program za umru

Rezervirate li putem naše stranice posebno posvećene umri, tada u sklopu obrade vaše putne rezervacije(a) i olakšavanja zahtjeva za izdavanje vize od strane odgovarajućih državnih tijela Kraljevine Saudijske Arabije, uključujući Ministarstvo za hadž i umru te Ministarstvo vanjskih poslova - možemo prikupljati, pohranjivati, obrađivati i otkrivati vaše dodatne osobne podatke koji se sastoje od brojeva putovnica, državljanstva, podataka o letu i datuma rođenja svakog gosta u sklopu rezervacije napravljene putem odredišne stranice, kao adresu e-pošte i telefonski broj gosta koji je nositelj rezevacije. Ti su osobni podaci nužni radi obrade putne rezervacije(a) i zahtjeva za vizu koje obrađuju i odobravaju odgovarajuća ministarstva, a kako bi ministarstva dobila vaš zahtjev za vizu, vaši osobni podaci bit će im dojavljeni putem pružatelja usluge ministarstvu u Kraljevini Saudijskoj Arabiji. Vaše osobne podatke Agoda će zadržati tijekom razdoblja predviđenog ovim Pravilima o zaštiti privatnosti.

Agodin program TTogether (Tajland)

Ako vršite rezervaciju putem Agodina programa „TTogether“, tada kao dio obrade vaše putne rezervacije ili rezervacija i olakšavanja zahtjeva za ispunjavanje uvjeta za program - možemo prikupljati, pohranjivati, obrađivati i otkrivati vaše dodatne osobne podatke koji se sastoje od zadnjih znamenki vaše osobne iskaznice građana Tajlanda i telefonskog broja koji ste koristili prilikom prijave za Program. Ti osobni podaci nužni su za obradu putnih rezervacija i ispunjavanje zahtjeva za sudjelovanje koje je propisala tajlandska vlada. Vaši se osobni podaci mogu otkrivati tamo gdje to izričito zahtijeva treća strana (uključujući nadležna tijela tajlandske vlade i naznačene partnere, poput lokalnih banki partnera i drugih). Vaše osobne podatke Agoda će zadržati tijekom razdoblja predviđenog ovim Pravilima o zaštiti privatnosti.

Posebne kategorije osobnih podataka

Određene vrste osobnih podataka, poput vjeroispovijesti ili zdravstvenih podataka, smatraju se osjetljivima i mogu zahtijevati dodatnu zaštitu u skladu s važećim zakonima. Iako obično ne prikupljamo osjetljive osobne podatke u sklopu standardnih rezervacija smještaja, možda će povremeno biti potrebno prikupljati takve podatke, kao npr. podatke iz službene identifikacijske isprave ili medicinskog certifikata, ako takvi podaci podržavaju transakciju ili zahtjev koji zatražite da izvršimo u vaše ime, poput otkazivanja ili izmjene vaše rezervacije. Možete nam također dati druge informacije koje mogu podrazumijevati ili sugerirati informacije poput vaše vjeroispovijesti, zdravlja ili druge podatke, poput, primjerice, navođenja vaših prehrambenih potreba. Takvo prikupljanje i obrada tako osjetljivih osobnih podataka uskladit će se s onim što je navedeno u ovoj izjavi o privatnosti.

Tamo gdje se to zahtijeva zakonom, pouzdajemo se u sljedeće pravne temelje za obradu osobnih podataka:

  • Nužnost zaključivanja ugovora s vama - moramo obraditi vaše podatke kako bismo vam pružili naše usluge rezerviranja putovanja, odgovarali na pitanja i zahtjeve te pružili korisničku podršku.
  • Naši legitimni interesi - obrađujemo vaše podatke u svrhu sigurnosti i zaštite; kako bismo otkriti i spriječiti prijevare; kako bismo zaštiti i branili prava ili imovinu drugih, ili naša prava i interese; kako bismo vama prilagodili i pružali našu uslugu rezervacije putovanja te odgovarali na zakonite zahtjeve, sudske naloge i pravni postupak.
  • Usklađenost s pravnim obvezama - moramo obraditi vaše podatke kako bismo udovoljili relevantnim zakonima i propisima.
  • Suglasnost za posebne kategorije osobnih podataka, izravne marketinške poruke i neesencijalne kolačiće - oslanjamo se na vaš pristanak za prikupljanje osjetljivih osobnih podataka, slanje izravnih marketinških poruka i korištenje/dozvoljavanje neesencijalnih kolačića. Izravne marketinške poruke možete otkazati u svakom trenutku, slijedeći upute navedene u ovim Pravilima o zaštiti privatnosti; i
  • Zaštita vitalnih interesa - možda ćemo morati obraditi vaše podatke u slučaju nužde koji uključuje život ili zdravlje pojedinca.

2. Kako koristimo prikupljene podatke

Podatke/informacije koje prikupimo s Web-mjesta možemo koristiti za:

  • Omogućavanje zatraženih usluga kao što su stvaranje korisničkih računa, obrada i potvrda rezervacije te komuniciranje s vama o traženim uslugama (npr. o predbilježbama, ili podrška nakon rezervacije putem razgovora (u kojoj se neće koristiti broj kreditne kartice), posebni zahtjevi, otkazivanje rezervacija, nagrade.
  • Slanje marketinških poruka putem e-pošte o proizvodima i uslugama koje bi mogle biti relevantne za vas.
  • Provođenje ankete ili pružanje informacija o našim uslugama na našim internetskim stranicama ili na drugim web stranicama koje ćete možda posjetiti.
  • Održavanje i poboljšavanje našeg Web-mjesta, prilagođavanje korisničkog doživljaja i za unutarnju obuku.
  • Zaštitu i sigurnost vas i Web-mjesta.
  • Izvršavanje prava ili obveza dodijeljenih ili nametnutih zakonom, uključujući odgovaranje na zahtjeve i zakonske naloge.

Kada rezervaciju izvršite na web stranicama ili aplikacijama naših poslovnih partnera, također možemo primiti određene podatke kao što su vaše ime i podatke o rezervaciji, uključujući rezervirani smještaj, kako bismo obradili vašu rezervaciju i utvrdili izvorište vaše rezervacije.

Razgovori s našim timom za korisničku podršku mogu se slušati uživo ili se pozivi mogu snimati u svrhu kontrole kvalitete ili kao reference, što uključuje uporabu snimaka za obradu pritužbi, obuku i otkrivanje prijevara. Ako biste željeli da se vaš poziv ne snima, možete to izreći na glas ili prekinuti vezu. Snimke poziva čuvaju se ograničeno vrijeme i automatski se brišu nakon isteka tog vremena, osim ako Agoda nema legitiman interes zadržati takav snimak na duži period, uključujući u svrhu istrage prijevara i zakonske svrhe.

Ako niste dovršili svoju internetsku rezervaciju, možemo vam poslati podsjetnik da nastavite sa svojom rezervacijom. Vjerujemo da vam je ova dodatna usluga korisna jer omogućuje nastavak rezervacije bez ponovnog traženja smještaja i popunjavanja svih podataka rezervacije iznova. Možete isključiti primanje ovih podsjetnika kako je navedeno u ovom dokumentu, u odjeljku "Otkazivanje primanja naših marketinških poruka."

Imajte na umu da e-poruke potvrde i tekstualne poruke poslane nakon izvršene rezervacije, kao i e-poruke recenzija gostiju poslani nakon vašeg odlaska, nisu marketinške poruke. Ove poruke dio su vašeg procesa rezervacije smještaja. Odnosno, one sadrže informacije potrebne za vašu prijavu u smještaju rezervacije, kao i alate za ocjenu smještaja nakon izvršenog boravka. Nastavit ćete ih primati, čak i ako ste odjavili primanje naših marketinških poruka. Isto vrijedi i za Obavijesti o cijenama - ako ste odlučili primati ih, to neće utjecati na vaše ostale odabire u vezi s primanjem naših poruka. Ako odaberete primanje Obavijesti o cijenama, moći ćete otkazati primanje istih pritiskom poruke "otkaži Obavijesti o cijenama" ili sličnu poruku koja će se nalaziti unutar poslane Obavijesti o cijenama.

Ako ste odabrali ponudu „Kombinirajte i uštedite“, ali ste dovršili samo dio ponude (npr. dovršili ste rezervaciju samo za jednu, a ne za obje sobe), možemo vam poslati e-poruku s potvrdom da ste odabrali „Kombinirajte i uštedite“ i podsjetiti vas da dovršite sve rezervacije za ponudu „Kombinirajte i uštedite“ koju ste odabrali. Ova je poruka dio postupka rezerviranja ponude „Kombinirajte i uštedite“ kojim se potvrđuje vaš izbor, a u slučaju da ste zaboravili dovršiti sve rezervacije. Uza sve to, možemo vam poslati i e-poruku uoči prijave u smještaj koja vas podsjeća na promjenu soba tijekom vašeg boravka u smještaju.

Kako je gore napomenuto, ako rezervaciju vršite za drugu osobu koja će boraviti u rezerviranom smještaju, također imate mogućnost unošenja adrese e-pošte gosta kako bi taj gost primio potvrdu rezervacije i poziv za ostavljanje recenzije smještaja.

Komuniciranje na Stranicama

Vama i našim partnerima za pružanje smještaja nudimo različite mogućnosti za komunikacije o smještajima i postojećim rezervacijama, usmjeravajući komunikaciju putem naših Stranica. Možete nas kontaktirati s pitanjima o vašoj rezervaciji ili o vašem smještaju putem naših Stranica i drugih raspoloživih kanala.

Mi možemo pristupiti komunikacijama/porukama i koristiti automatske sustave za pregledavanje, skeniranje i analiziranje komunikacija/poruka u sigurnosne svrhe, u svrhe onemogućavanja prijevara, poštivanja zakonskih i regulatornih zahtjeva, ispitivanja mogućeg prijestupa, razvoja i unapređenja proizvoda, istraživanja, angažiranja klijenta, uključujući pružanje informacija i ponuda za koje smatramo da bi vam mogli biti od interesa te za korisničku ili tehničku podršku. Zadržavamo pravo na blokiranje isporuke i na pregledavanje poruka za koje prema vlastitom nahođenju vjerujemo da mogu sadržavati zlonamjeran sadržaj, neželjenu poštu, ili može predstavljati rizik za vas, naše smještajne partnere, nas ili druge osobe. Napominjemo da Agoda prima i pohranjuje sve komunikacije/poruke koje primimo ili pošaljemo koristeći alate za komunikaciju na našim stranicama. Poslovni partneri putem čije platforme ste izvršili rezervaciju te smještajni partneri mogu odlučiti komunicirati s vama izravno putem e-pošte ili putem drugih kanala koje mi ne kontroliramo.

3. Mobilni uređaji

Uz vašu suglasnost, možemo vam slati obavijesti s podacima o vašoj rezervaciji, potencijalnim budućim boravcima, ili u sklopu bilo kojeg Agodinog programa u kojem sudjelujete, uključujući kupone. Vi nam možete omogućiti pristup vašim podacima lokacije ili podacima za kontakt kako bismo vam pružili zatražene usluge. Kada prenesete sliku s mobilnog uređaja, vaša slika također može biti označena podacima vaše lokacije. Molimo pročitajte upute na svom mobilnom uređaju da biste znali kako promijeniti postavke i omogućiti razmjenu takvih podataka ili primanja (ili odjave) obavijesti (uključujući paket za razvojne programere ("SDK") i podatke za tokene). Različiti operacijski sustavi samog uređaja mogu sadržavati različite zadane postavke, stoga vas molimo da se upoznate s postavkama koje reguliraju primanje obavijesti.

4. Dijeljenje vaših podataka

U vezi s vašim posjećivanjem naših web stranica i korištenjem naših usluga, vaše podatke možemo dijeliti sa sljedećim subjektima:

  • Pružateljima putničkih usluga kao što su smještajni objekti (npr. smještajni objekt u kojem ste zatražili rezervaciju) i/ili trećim stranama koje pružaju usluge smještaja (npr. Booking.com), avioprijevoznicima, tvrtkama za najam vozila, osiguravajućim kućama i, gdje je to primjenjivo, organizatorima aktivnosti na lokaciji, koji ostvaruju vaše rezervacije putovanja. Navedeni vas pružatelji usluga mogu po potrebi kontaktirati u svrhu dobivanja dodatnih osobnih podataka i omogućavanja vaših putnih rezervacija, uključujući komunikaciju s vama o vašem boravku uoči dolaska, ili pak odgovoriti na vašu recenziju u skladu s njihovim vlastitim pravilima o zaštiti privatnosti podataka.
  • Vanjski pružatelji usluga koji Agodi pružaju usluge obrade podataka (npr. web hosting) ili koji na drugi način obrađuju osobne podatke u svrhe kao što su obrada kreditnih kartica i plaćanja, poslovna analitika, korisnički servis, marketing ili distribucija anketa kako bi omogućili isporuku mrežnih usluga i oglašavanja prilagođenog vašim interesima i/ili prevenciju prijevara. Naši vanjski pružatelji usluga obrađivat će samo podatke u onoj mjeri u kojoj je to nužno za vršenje njihove uloge. Nije im dozvoljeno dijeliti ili koristiti podatke ni u koju drugu svrhu.
  • Poslovnim partnerima s kojima možda zajednički nudimo proizvode ili usluge, ili čiji proizvodi ili usluge mogu biti ponuđeni na našim web-mjestima. Proizvod ili uslugu koju nudimo u suradnji s poslovnim partnerom/vanjskim pružateljem usluga prepoznat ćete po tome što će u opisu biti navedeno njihovo ime, samostalno ili uz naše ime. Odlučite li se pristupiti tim dodatnim (opcionalnim) uslugama, povremeno ćemo vaše osobne podatke morati dijeliti s takvim partnerima. Jedan od primjera poslovnog partnera bio bi program vjernosti u sklopu kojega zarađujete nagradne bodove, a kojim upravlja neka treća strana
  • Našim povezanim društvima Grupe ) - zaposlenicima naših povezanih društava Grupe koji imaju našu dozvolu za pristup tim podacima i koji trebaju znati ili imati pristup tim podacima za obavljanje usluge koju ste zatražili (uključujući korisničku podršku) te u svrhu unutarnjih istraga (revizija, sukladnost).
  • Gdje je to potrebno ili dozvoljeno zakonom - kako bi Agoda samu sebe zaštitila od odgovornosti, odgovora na sudske naloge, sudske postupke, legitimne zahtjeve, naloge i slično od strane službenika za provedbu zakona ili vlasti, za istraživanje prijevara te drugih prijestupa, ili ako je drugačije propisano ili potrebno kako bi Agoda postupala u skladu sa zakonom, zaštitila svoje legitimne interese ili interese kupaca povezano s bilo kakvom prodajom, namjenom ili djelomičnim ili potpunim prijenosom dijelova poslovanja tvrtke. Također možemo, u skladu sa važećim zakonom, otkriti vaše osobne podatke kako bismo nametnuli poštivanje ili primijenili uvjete i odredbe koji se odnose na naše proizvode i usluge, ili u svrhu zaštite prava, imovine ili sigurnost Agode, naših korisnika ili drugih.
  • Za reorganizaciju poslovanja - primjerice, kao dio bilo koje prodaje, dodjele ili drugog prijenosa našeg poslovanja ili prijelaza usluge na drugog pružatelja usluga/proizvoda. Ako je to uvjetovano primjenjivim zakonom, od vas ćemo zatražiti vaše odobrenje.

Mi pružamo odgovarajuću zaštitu za takvo dijeljenje podataka/informacija, kako je propisano primjenjivim zakonom u svrhu zabrane trećim stranama da koriste vaše podatke u vlastite svrhe te kako bi zaštitili i održali tajnost vaših podataka. Osim kako je navedeno u ovim Pravilima o zaštiti privatnosti, ili prema potrebi, ili kako je dozvoljeno primjenjivim zakonima, vaše podatke nećemo otkrivati trećim stranama bez vašeg pristanka.

5. Prava privatnosti u raznim zemljama

Prava privatnosti u Kaliforniji

Ako ste stanovnik Kalifornije, imajte na umu sljedeće informacije o tome kako prikupljamo, koristimo i otkrivamo vaše osobne podatke, uključujući dodatna prava koja imate na svoje osobne podatke:

  • Osobni podaci - Kalifornija. U skladu s gornjim odjeljkom „Podaci koje prikupljamo“, možemo prikupljati određene kategorije podataka o stanovnicima Kalifornije kao što su:
    • Identifikatori: ime, adresa, telefonski broj, adresa e-pošte, lozinka računa pri Agodi, IP adresa, ID uređaja, ID kolačića, podaci prikupljeni putem kolačića;
    • Komercijalni podaci: pojedinosti kreditne kartice, naziv i pojedinosti vašeg smještaja, kupljenih usluga, postavke pretraživanja, povijest transakcija, demografski podaci;
    • Aktivnosti na internetu ili drugim elektroničkim mrežama: preglednik, operativni sustav, verzija aplikacije, prikazane stranice;
    • Geolokacijski podaci: fizička lokacija vašeg mobilnog uređaja ili slika prenijetih s vašeg mobilnog uređaja; i
    • Audio-podaci: možemo snimati vaše pozive našem timu za podršku s vašim dopuštenjem.
  • Izvori osobnih podataka - Kalifornija. U skladu s gornjim odjeljkom „Podaci koje prikupljamo“, osobne podatke možemo prikupljati izravno od vas, kao i od dobavljača putničkih usluga, smještajnih partnera, poslovnih partnera (uključujući društvene mreže) i društava povezanih s nama.
  • Upotreba osobnih podataka - Kalifornija. Vaše osobne podatke obrađujemou skladu s gornjim odjeljkom „Kako upotrebljavamo podatke koje prikupljamo“.
  • Osobni podaci (Kalifornija) koji se prodaju ili otkrivaju u poslovne svrhe.
    • Dijeljenje osobnih podataka u poslovne svrhe: Možda smo otkrivali sljedeće kategorije osobnih podataka u poslovne svrhe: Identifikatori, komercijalni podaci, aktivnosti na internetu ili drugim elektroničkim mrežama, geolokacijski podaci, audio-podaci za pružatelje usluga web-hostinga, obrade plaćanja kreditnim karticama, poslovne analitike, korisničke službe i anketiranja potrošača.
    • Prodaja osobnih podataka Naše otkrivanje identifikatora (točnije, preferenci i interesa s naših Stranica prikupljenih putem kolačića pružateljima reklamnih tehnologija i, u ograničenim slučajevima, adresa e-pošte u sažetom obliku kompanijama koje upravljaju društvenim mrežama) su aktivnosti dijeljenja koje se smatraju prodajom prema CCPA.
  • Prava privatnosti u Kaliforniji. Budući da imate prebivalište u Kaliforniji i podliježete određenim iznimkama od pravila, možda imate pravo doznati i/ili izbrisati svoje osobne podatke. To uključuje pravo da zatražite podatke o osobnim podacima koje smo „prodali“ ili otkrili u poslovne svrhe tako što ćete nam se obratiti na privacy@agoda.com ili putem naše stranice za korisničku podršku.

Kako bismo zaštitili vašu privatnost i sigurnost, provjerit ćemo vaš identitet prije odgovaranja na takav zahtjev i možda zatražiti da nam pošaljete podatke koji odgovaraju identifikatorima i komercijalnim podacima u vezi s vama koje Agoda već posjeduje ili dodatne dokaze, gdje i ako to bude potrebno. Ako šaljete ovaj zahtjev u tuđe ime, možemo zatražiti da nam ovlašteni agent dostavi kopiju važeće punomoći ili dokaz o pisanom ovlaštenju. Nećete biti kažnjavani zbog ostvarivanja prava na svoje osobne podatke.

Ne dopuštam prodaju svojih podataka.“ Također imate pravo izuzeti se od mogućnosti da Agoda „prodaje“ vaše osobne podatke kako je definirano u CCPA. Kako biste ostvarili ovo pravo, kliknite na poveznicu „Ne dopuštam prodaju svojih osobnih podataka“. Ako šaljete ovaj zahtjev u tuđe ime, možemo zatražiti da nam ovlašteni agent dostavi kopiju važeće punomoći ili dokaz o pisanom ovlaštenju. Ako pouzdano znamo da ste mlađi od 16 godina, nećemo prodavati vaše osobne podatke bez odgovarajućeg pristanka.

Prava privatnosti u Južnoj Koreji

Ako ste stanovnik Južne Koreje, možete zatražiti informacije o tome kako možemo dijeliti određene kategorije vaših podataka s trećim stranama. Agoda može snabdjeti treće strane vašim podacima kako slijedi:

Vanjski primatelji (treće strane) Prikupljeni podaci, svrhe i držanje
Pružatelji usluga (npr. Lotte Hotels & Resorts
The Shilla Seoul
Shilla Stay Hotels
The Plaza Seoul
Skypark Hotels
Sejong Hotel Seoul Myeongdong
The Grand Hyatt Hotel
Novotel Ambassador Seoul
Ramada Seoul Hotel
Oakwood Premier Coex Center) Pružatelji usluge smještaja (npr. booking.com)
Obrada detalja rezervacije (npr. ime, adresa e-pošte, telefonski broj i broj kreditne kartice (za rezervacije koje se plaćaju u hotelu) u vezi s dovršetkom vaše rezervacije. Pogledajte odjeljak „Zadržavanje podataka“ za podatke o razdoblju u kojem smijemo zadržavati vaše podatke.

Obradu vaših podataka povjeravamo kako je navedeno u nastavku, prateći takvo povjerenje ugovornim jamstvima kako bismo zaštitili vaše podatke:

Naziv povjerenika Povjerene funkcije
Povjerenik za pohranu podatakaVođenje baza podataka koje se koriste za čuvanje korisničkih podataka.
Povjerenik za obradu plaćanjaObrađivanje podataka debitnik/kreditnih kartica korisnika.
Povjerenik za izravni marketingVođenje Agodinog izravnog (putem e-pošte) marketinškog programa.
Povjerenik za korisničku podrškuOdgovaranje na upite korisnika o Agodinom Web-mjestu i uslugama.
Povjerenik za Program lojalnostiUpravljanje Programom za lojalnost za Agodine korisnike.
Povjerenici za analitiku i oglašavanje na temelju interesaUtvrđivanje kako korisnici stupaju u interakciju s Web-mjestom i web stranicama trećih strana, kako bi poboljšali Web-mjesto i usluge te prilagođeni marketing našim korisnicima.
Povjerenik za Program prijeđenih miljaUpravljanje sudjelovanja korisnika u Programu prijeđenih milja (tj. kilometara).

Kao što je detaljnije opisano u odjeljku "Kako pristupati svojim podacima ili ih mijenjati", prema lokalnom zakonu možete imati određena prava na podatke.

Za dodatne informacije, uključujući imena primatelja i povjerenika trećih strana s kojima ćemo možda dijeliti vaše podatke, obratite se Agodinom službeniku za upravljanje podacima na adresu privacy@agoda.com, a u predmet e-poruke upišite „South Korean Privacy Matter” (Upit u vezi s privatnošću u Južnoj Koreji). Možete se obratiti i vašim lokalnim nadležnim tijelima (lokalni brojevi):

Napominjemo da, kako je navedeno u našim Uvjetima korištenja, usluge vam pruža Agoda Company Pte. Ltd. u Singapuru, a u Južnoj Koreji trenutno ne postoji ni jedna pravna osoba koja bi pružala usluge rezervacije stanovnicima Južne Koreje

Čuvat ćemo vaše podatke tijekom razdoblja potrebnog za informiranje i zaštitu naših web-mjesta i usluga, ostvarivanje naših zakonskih prava i poštivanje naših zakonskih ili regulatornih obveza. Kada Agoda više ne bude morala upotrebljavati vaše podatke, uklonit ćemo ih iz naših sustava i evidencija i/ili poduzeti korake kako bismo ih na propisan način učinili anonimnim tako da više putem njih ne možete biti identificirani, osim ako vaše podatke ne moramo zadržati u svrhu izvršavanja poslovnih zadataka i vođenja našeg poslovanja ili u skladu s primjenjivim zakonskim ili regulatornim obvezama.

Obavijest o privatnosti u Kini

Ako ste stanovnik Kine, napominjemo sljedeće u vezi s prekograničnim prijenosom/dijeljenjem vaših podataka.

Objava/prijenos podataka

Održavat ćemo povjerljivost vaših podataka, ali vaše ćemo podatke možda otkriti ili prenijeti trećim stranama kako je gore navedeno pod "Dijeljenje vaših podataka, što može uključivati prijenos vaših podataka osobama kojima smo dužni objaviti podatke u skladu s primjenjivim zakonima unutar ili izvan Kine.

Prekooceanski prijenos podataka

Općenito ćemo održavati vaše podatke na poslužiteljima u Hong Kongu i Singapuru, ili bilo kojem drugom podatkovnom centru/centrima izvan Narodne Republike Kine. Ipak, vaše podatke možemo prenijeti gore navedenim trećim stranama koje se mogu nalaziti izvan Kine.

Obavijest o privatnosti u Brazilu

Prema brazilskom zakonu dužni smo prikupljati, obrađivati i pohranjivati CPF brojeve (porezne identifikacijske brojeve) brazilskih državljana ili osoba s boravištem u Brazilu ako plaćate u brazilskoj valuti (BRL) na našim web-stranicama. Vrijednost vaše transakcije i vaš CPF broj podijelit će se s našom vanjskom službom za obradu plaćanja kako bi se proslijedili Brazilskoj središnjoj banci. Također ćemo zadržati vaš CPF broj tijekom vremenskog razdoblja koje je navedeno u ovom Pravilniku o zaštiti privatnosti i prikupiti i obraditi vaše podatke u skladu s pravilima Zakona o zaštiti osobnih podataka (Brazilski federalni zakon br. 13,709 / 2018). Nastavite li s rezervacijom i prihvatite li naša Pravila o zaštiti privatnosti, vi dajete svoj pristanak za raspolaganje vašim osobnim podacima u utvrđene svrhe.

Obavijest o privatnosti u Indiji

Prema indijskom zakonu dužni smo prikupljati, obrađivati i pohranjivati PAN brojeve (porezne identifikacijske brojeve) indijskih državljana ili osoba s boravištem u Indiji za sva međunarodna plaćanja na našem web-mjestu. Vrijednost vaše transakcije i vaš PAN broj podijelit će se s našom vanjskom službom za obradu plaćanja kako bi se proslijedili banci ovlaštenoj za plaćanje. Također ćemo zadržati vaš PAN broj tijekom vremenskog razdoblja koje je navedeno u ovom Pravilniku o zaštiti privatnosti i prikupljati i obrađivati vaše podatke u skladu s indijskim zakonima. Nastavite li s rezervacijom i prihvatite li naša Pravila o zaštiti privatnosti, vi dajete svoj pristanak za raspolaganje vašim osobnim podacima u utvrđene svrhe.

6. Kolačići

Naše Web-mjesto koristi i dozvoljava da treće strane stave svoje kolačiće (jednokratne i trajne), piksele/tagove, SDK rutine, aplikacijska sučelja ("API") i druge tehnologije (zajedno: "Kolačići") na naše stranice i time prikupljaju i pohranjuju određene podatke o vama. Neki od tih kolačića neophodni su kako bismo pružili, osigurali i održavali Stranice za vas, primjerice kako biste ostali prijavljeni za vrijeme posjete našim Stranicama, dok se drugi kolačići koriste se kako bismo vam pružili bolji korisnički doživljaj, primjerice:

  • Prilagodili naše Stranice vama „pamćenjem“ podataka o vašim aktivnostima na njima (npr. jezik koji ste odabrali ili podaci za prijavu). Također se možemo koristiti Kolačićima zajedno s drugim automatski prikupljenim podacima o korištenju radi prepoznavanja korisnika na različitim uređajima, sesijama ili preglednicima (uključujući i kad nisu prijavljeni) kako bismo mogli pružiti podatke prilagođene korisniku;
  • Vršili analitiku naših Stranica, npr. izvješćivanje o broju pregleda, demografsko izvješćivanje i interesno izvješćivanje. To može uključivati bilježenje klikova, kretanje, pomicanje stranica i ograničeni tekst unesen u obrasce naših Stranica putem odabranih trećih strana, ali poduzimat ćemo dostatne mjere opreza kako bismo osigurali da osobni podaci neće biti prikupljani tijekom takvih snimanja, npr. usvajanjem nepovratnog maskiranja. Analitika naših Stranica koristi se u svrhu poboljšanja naših Stranica i usluga; i
  • omogućavanje oglašavanja prilagođenog vašim interesima (pogledajte pojedinosti u nastavku).

Oglašavanje na temelju interesa

Određenim trećim stranama možemo dopustiti postavljanje kolačića na naše Web-mjesto kako bismo prikupljali informacije o vašim aktivnostima na našem Web-mjestu (npr. koje ste stranice posjećivali na Web-mjestu i pretraživanja koja ste vršili) tijekom vremena i putem različitih web stranica koje posjetite. Ove se informacije koriste za oglašavanje koje je prilagođeno vašim interesima - od nas (putem e-pošte, na našem Web-mjestu i na drugim web stranicama) i oglašavanje trećih strana na drugim web stranicama koje ćete možda posjetiti, odnosno kao oglašavanje na temelju interesa, kao i za analizu učinkovitosti takvog oglašavanja na temelju interesa. Također možemo dijeliti jednosmjerne raspršene informacije s vanjskim partnerima (npr. Facebookom) koji mogu kombinirati raspršene podatke s drugim identifikatorima kako bi stavljali prilagođene Agodine oglase na drugim web stranicama ili mobilnim aplikacijama na temelju vaših prethodnih posjeta našem Web-mjestu. Agoda ne podržava niti odobrava ciljeve, povode ili izjave web stranica ili mobilnih aplikacija koji prikazuju naše oglase.

Praćenje na različitim uređajima

Mi također možemo kombinirati podatke prikupljene putem kolačića i određene informacije o korištenju iz određenog preglednika ili mobilnog uređaja s drugim računalom ili uređajem koji može biti povezan s vama (praćenje na različitim uređajima) kako bismo optimizirali naše usluge i pružili vam informacije i reklame prilagođene vama. Ako ne želite da Agoda kombinira takve podatke za njihovu optimizaciju komunikacije s vama, odjavite svoju predbilježbu na Agodine elektroničke poruke, tj. e-novosti.

Vaši odabiri

Pregledajte postavke svog internetskog preglednika, obično u odjeljku pomoći („Help“) ili internetskih opcija („Internet Options“), kako biste odredili ponašanje određenih kolačića. Ako onemogućite ili izbrišete kolačiće u postavkama vašeg internetskog preglednika, možda nećete moći pristupiti važnim funkcijama ili postavkama ovog Web-mjesta te će se od vas tražiti da ponovno unesete podatke za prijavu.

Kako biste saznali više o određenim kolačićima koji se upotrebljavaju za oglašavanje na temelju vaših interesa (uključujući praćenje na različitim uređajima) i korištenje određenih mogućnosti isključivanja u pogledu kolačića, posjetite Digital Advertising Alliance, Network Advertising Initiative, Digital Advertising Alliance-Canada, European Interactive Digital Advertising Alliance, ili u pogledu naše mobilne aplikacije ažuriranjem postavki svog uređaja ili preuzimanjem aplikacije AppChoices.

Posjetite i sljedeća web-mjesta trećih strana kako biste odredili neke mogućnosti isključivanja kolačića:

Ovim izborima u vezi oglašavanja na temelju interesa i dalje možete primati oglase, ali mrežna mjesta koja ste isključili više neće na vašim stranicama prikazivati oglase prilagođene vašim interesima Imajte na umu da odjava s vašeg korisničkog računa ne znači da ste isključili primanje ciljanih oglasa.

Kako biste ostvarili svoj izbor u vezi s određenim kolačićima, možda ćete morati odrediti željene postavke na svakom pregledniku i uređaju koji koristite. I konačno, naše Stranice trenutačno nisu konfigurirane za ispunjavanje uvjeta nepraćenja signala („Do Not Track“) u pregledniku, osim gdje to zahtijevaju važeći zakoni.

7. Otkazivanje naših marketinških e-poruka

U svakom trenutku možete odustati od primanja naših marketinških poruka, koristeći poveznicu "Odjavi predbilježbu" ("Unsubscribe") prikazanu u svakoj obavijesti ili e-poruci, ili putem vašeg računa kod Agode (ukoliko ga imate). Postavke za primanje e-poruka nalaze se u "Profilu".

8. Međunarodni prijenosi

U vezi gore opisanim svrhama, vaši se podaci mogu pohraniti na lokacijama izvan vaše zemlje, koje na snazi mogu imati standarde zaštite podataka različite od standarda u vašoj zemlji. Mi održavamo odgovarajuću zaštitu za prekogranične prijenose, kako je propisano zakonom za međunarodni prijenos podataka, uključujući podatke koji se prenose trećim stranama. S obzirom na takve prijenose iz Europskog gospodarskog prostora ("EGP") u Sjedinjene Države i druge jurisdikcije izvan EGP-a, možemo se osloniti na klauzule EU modela i/ili potrebu za obradom vaših podataka kako bismo osigurali tražene usluge (izvršenje ugovora) za prijenos podataka. U skladu s primjenjivim zakonima, možete zatražiti pojedinosti o odgovarajućim zaštitnim sredstvima koja koristimo - kontaktirajte nas kako je opisano u nastavku. Za stanovnike Kine, pogledajte gore navedene upute pod "Prava privatnosti u Kini."

9. Podaci od drugih partnera

Povezani entiteti, poslovni partneri ili drugi vanjski pružatelji (treće strane) s vremena na vrijeme s nama mogu razmijeniti informacije. Primjerice, ako našim stranicama pristupite ili se na naše Web-mjesto prijavite putem društvenih mreža kao što je Facebook Connect, možemo prikupiti vaše podatke kao što je vaše korisničko ime i druge informacije koje su nam dostupne putem takvih usluga. Općenito, vaša sposobnost pružanja takvih podataka i informacija ovisi o samim pružateljima usluga. Odgovarajuće postavke možete mijenjati u postavkama vašeg računa kod tog pružatelja usluga. Općenito, možemo surađivati s našim partnerima u svrhu poboljšanja i prilagodbe vašeg korištenja našeg Web-mjesta u skladu s ovim Pravilima o zaštiti privatnosti.

Udružili smo se s Facebookom kako bismo korisnicima Facebooka omogućili korištenje personaliziranog sadržaja na Agodi. Ako ste korisnik Facebooka i Agode, a prijavili ste se na Agodu putem zajedničke prijave koju nudi Facebook, naše će Stranice biti prilagođene za prikaz informacija/prošlih boravaka vaših prijatelja s Facebooka u raznim smještajima, kao i u budućim smještajima rezerviranim putem naših Stranica. Informacije koje mogu biti prikazane uključuju naziv smještaja, termin boravka, lokaciju smještaja, vašu recenziju prošlih smještaja, hotelsku sobu i cijenu hotelske sobe („Informacije o boravku“), a te informacije mogu, između ostalog, biti prikazane i prilagođene vama na stranicama smještaja u sklopu naših Stranica te u kalendaru za pretraživanje. Nadalje, podaci o vašem boravku prikazivat će se i vašim prijateljima s Facebooka koji su također korisnici Agodinih usluga, a koji su se prijavili na naše Stranice putem zajedničke prijave koju nudi Facebook, kako je prikazano na njihovim stranicama za pretragu opisanima na našim Stranicama i koje se ažuriraju svaki puta kada rezervirate putem Agode.

Kako odustati od ove opcije: Agoda je pojednostavila način odustajanja od ove značajke, tako u svakom trenutku možete odabrati „ne“ na (i) stranici zahvale po izvršenju rezervacije i (ii) putem „Upravljanja mojom rezervacijom“ na našim Stranicama. Nadalje, trebate li pomoć u vezi s odustajanjem, u svakom trenutku možete kontaktirati našu korisničku podršku.

10. Zaštita vaših podataka

Kako bismo zaštitili vaše podatke od slučajnog ili nezakonitog uništenja, slučajnog gubitka ili izmjena, ili neovlaštenog otkrivanja ili pristupa, provodimo (u razumnoj mjeri) fizičke, elektroničke i organizacijske sigurnosne mjere. Za šifriranje podataka kreditne kartice tijekom njihovog prijenosa, trenutno koristimo tehnologiju Secure Socket Layer. Kroz vaš osobni račun također možete spremiti podatke kreditne kartice za brže buduće rezervacije i plaćanja. Podaci vaše kreditne kartice šifrirani su, a uvijek se možete prijaviti na svoj račun kako biste brisali, uređivali ili dodavali određene podatke kreditnih kartica. Zbog sigurnosnih razloga, broj ne može biti promijenjen (ali podaci kartice mogu biti izbrisani). Prilikom pregleda podataka kartice, biti će vidljive samo 4 zadnje znamenke broja. Imajte na umu da ćemo spremiti 4 posljednje znamenke vaše kreditne kartice po završetku rezervacije (to je potrebno u svrhu upravljanja povratima za tu rezervaciju).

Zadržavanje podataka

Čuvat ćemo vaše podatke tijekom razdoblja potrebnog za informiranje i zaštitu naših web-mjesta i usluga, ostvarivanje naših zakonskih prava i poštivanje naših zakonskih ili regulatornih obveza. Kada Agoda više ne bude morala upotrebljavati vaše podatke, uklonit ćemo ih iz naših sustava i evidencija i/ili poduzeti korake kako bismo ih na propisan način učinili anonimnima tako da putem njih više ne možete biti identificirani, osim ako vaše podatke ne moramo zadržati u svrhu izvršavanja poslovnih zadataka i vođenja našeg poslovanja ili u skladu s primjenjivim zakonskim ili regulatornim obvezama.

11. Kako možete pristupati vašim podacima ili ih mijenjati

Prijavom u svoj račun na našim web-stranicama možete jednostavno izmijeniti ime vlasnika svog računa, ime nositelja rezervacije (u skladu s pravilima o otkazu rezervacija koja se nalaze u prilogu svake rezervacije) i broj za kontakt. U protivnom, možete nas kontaktirati putem naše stranice za Korisničku podršku ili na privacy@agoda.com u svrhu ostvarenja bilo kojeg od sljedećih prava:

  • Pristup: Imate pravo u bilo kojem trenutku dobiti informacije o svojim osobnim podacima koje pohranjujemo, u skladu s važećim zakonima i bez ikakve naknade. Međutim, u iznimnim slučajevima tražit ćemo od vas plaćanje razumnu naknadu prije nego li vam pružimo takve podatke, ako to dopuštaju važeći zakoni.
  • Ispravke: Možete zatražiti da ispravimo sve vaše osobne podatke koji su nepotpuni ili netočni.
  • Brisanje: Možete zatražiti brisanje svog računa.
  • Ograničenja pri obradi: Možete od nas zatražiti prestanak obrade vaših osobnih podataka, primjerice ako ste uložili prigovor u vezi s njihovom obradom, a postojanje pravnih temelja još se uvijek razmatra.
  • Prigovori: U svakom trenutku možete uložiti prigovor što se tiče obrade vaših osobnih podataka izravno u marketinške svrhe.
  • Pravo na povlačenje pristanka: Imate pravo povući svoj pristanak u bilo kojem trenutku, bez utjecaja na zakonitost naše obrade temeljem takvog pristanka prije nego li je povučen.
  • Prenosivost podataka: Ako je primjenjivo, možete od nas zatražiti svoje osobne podatke koje pohranjujemo u često korištenom i strojno čitljivom formatu, o kojem ćemo pak odlučiti prema svom vlastitom nahođenju.

Kako bismo zaštitili vašu privatnost i sigurnost, provjerit ćemo vaš identitet prije odgovaranja na takav zahtjev, a na vaš ćemo zahtjev odgovoriti u razumnom roku. Možda vam nećemo moći omogućiti pristup određenim osobnim podacima u nekim slučajevima, npr. ako su vaši osobni podaci povezani s osobnim podacima drugih osoba ili zbog pravnih razloga. U takvim ćemo slučajevima pružiti objašnjenje zašto ne možete dobiti ove informacije. Možemo također odbiti vaš zahtjev za brisanjem ili ispravljanjem vaših osobnih podataka zbog zakonskih odredbi, osobito onih koje utječu na naše računovodstvene procese, obradu pritužbi, u svrhu otkrivanja prijevara ili njihove prevencije te obveznog zadržavanja podataka, zbog kojeg brisanje ili anonimizacija podataka mogu biti zabranjeni.

12. Ažuriranja Pravila o zaštiti privatnosti

Agoda s vremena na vrijeme može mijenjati ova Pravila o zaštiti privatnosti uslijed izmjene zakona, načina prikupljanja i korištenja osobnih podataka, sadržaja našeg Web-mjesta ili tehnološkog napretka. Ako izvršene izmjene utječu na način prikupljanja i korištenja vaših podataka, one će biti objavljene u ovim Pravilima o zaštiti privatnosti i datum primjene tih promjena bit će naveden na početku ovih Pravila o zaštiti privatnosti. Dakle, potrebno je redovito provjeravati Pravila o zaštiti privatnosti kako biste bili u tijeku s najnovijim odredbama i postupcima. Agoda će također razvidno objaviti nastale materijalne promjene prije njihove implementacije i za to zatražiti vaš pristanak ako je to uvjetovano zakonom.

13. Poveznice na web stranice trećih strana

Mi možemo pružati poveznice do web stranica (tj. web-mjesta) trećih strana koje nisu u vlasništvu ili pod kontrolom Agode ("Web stranice trećih strana"). Kada koristite poveznice do Web stranica (web-mjesta) trećih strana, bit ćete podložni pravilima o privatnosti i sigurnosti tih stranica, koje se mogu razlikovati od naših. Prije pružanja bilo kakvih podataka na bilo kojoj web stranici bilo koje treće strane, trebali biste se upoznati s pravilima o privatnosti, uvjetima korištenja i sigurnosnim postupcima tih Web stranica treće strane.

14. Dodatne informacije

Posebna napomena o maloljetnicima

Naše Web-mjesto nije namijenjeno osobama mlađim od 18 godina. Međutim, maloljetnici obično mogu pratiti roditelje ili zakonske skrbnike koji su rezervirali smještaj, osim ako to nije dopušteno pravilima predmetnog smještajnog objekta.

Jezik

Ova Pravila o zaštiti privatnosti u izvorniku su napisana na engleskom jeziku. Također, prijevodi na druge jezike dostupni su za vas. U slučaju spora između engleskog jezika i prevedene verzije, engleska verzija će prevladati.

Uvjeti korištenja

Pogledajte Agodine Uvjete korištenja za više detalja o korištenju našeg Web-mjesta. Ova Pravila o zaštiti privatnosti sastavni su dio naših Uvjeta korištenja.

15. Kontaktiranje Agode

Imate li bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o zaštiti privatnosti ili našim postupcima u vezi sa zaštitom privatnosti, obratite se Agodinom službeniku za upravljanje podacima putem adrese e-pošte privacy@agoda.com ili slanjem preporučenog pisma na sljedeću adresu:

Agoda Company Pte. Ltd.
c/o Data Governance Officer
30 Cecil Street
Prudential Tower #19-08
Singapore 049712

Ako živite unutar EU, možete kontaktirati i našu lokalno nadležnu podružnicu, Agoda International Pte. Ltd. (UK Branch), 9th Floor North, Metro Building, 1 Butterwick, Hammersmith, London W6 8DL, United Kingdom, ili vaše lokalno nadležno tijelo za pitanja zaštite podataka za sva pitanja ili pritužbe u vezi naše prakse vezane uz zaštitu privatnosti.

Ako imate boravište u Tajlandu, možete se obratiti i našem lokalnom predstavniku, Agoda Services Co., Ltd. (Glavno sjedište) 999/9 Rama 1 Road The Offices at Central World 6th-9th,16th, 22nd, 27th,28th,36th,44th and 45th Floor, Patumwan, Bangkok 10330, Tajland ili svoje lokalno tijelo nadležno za pitanja zaštite podataka radi svih pitanja ili pritužbi u vezi s našom praksom zaštite privatnosti.

Ako imate prebivalište u Južnoj Koreji, isto se tako možete obratiti našem lokalnom predstavniku u Južnoj Koreji čiji su podaci za kontakt sljedeći:
Kim, Choi & Lim (Predstavnik: Won-Hyun Choi, Esq.)
Lokalni predstavnik: Boseong Kim, Esq., Korea Coal Center, 10th Floor, 58 Jongno-5-gil (Susong-dong), Jongno-gu, Seoul, 03151, Korea
Telefon:   02-721-4000
E-Mail:        privacy@agoda.com

***