Vrlo dobro 8,0
na temelju 2509 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 2509recenzija
  • Čistoća: 8,5
  • Objekti 7,3
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,4
  • Uslužnost osoblja: 8,3
  • Vrijednost za novac 7,6
  • Hrana/objedi: 6,2
Sortirano prema

Elynnie od Malezija
Solo putnik
Superior soba
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
Worth it - Value for money, great location, clean
The location is great; close to Dhoby Ghaut Interchange, Plaza Singapura and Fort Fanning plus walking distance to Orchard Road and National Museum. Convenient as you can get variety of food in Plaza Singapura and Orchard Road. The canned drinks and mineral water in the room are free. Please note that the laundry services is being done by external party thus you need to send your laundry before 10AM if you want it back the same day. Otherwise, you can use their in-house self service laundry for a price. Overall, it is worth the pay and will definitely come back again.
Recenzirano 01 rujna 2016

Ramon od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Superior soba
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2016
Great Location, Friendly Staff
They were kind enough to accommodate our early check-in and late check-out request. They also had free drinks for us during our stay. Hotel is very accessible as it is very near dhoby ghaut station catering to 3 lines at the same time.
Recenzirano 31 kolovoza 2016

chanachai od Tajland
Par
Superior soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Lovely stay!
Nice!
Recenzirano 28 kolovoza 2016

HERRY od Indonezija
Par
Superior soba
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Good Location, As Always
This was my second time staying @ Innotel, everything went perfect, no fuss no nothing, the hotel staff even gave me late check out until 0200 PM..!! Will surely return to stay here again when visit singapore next time.
Recenzirano 25 kolovoza 2016

David od Indonezija
Par
Superior soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2014
Good hotel in dhoby ghaut area
Quiet big, very near MRT Stasion and Plaza Singapore
Recenzirano 22 kolovoza 2016

Stephanus od Indonezija
Poslovni putnik
Superior soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
good room
good location, near shooping center at orchard, clean room
Recenzirano 21 kolovoza 2016

Maricar od Filipini
Par
Superior soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Nice place
Just a few steps away from train station, canned drinks in fridge are for free, let us check in early, allowed us to keep our luggages even though we have already checked out, a few signs of wear and tear in the room though
Recenzirano 19 kolovoza 2016

Kathleen od Indonezija
Par
Superior soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Small,pack,clean,near MRT
I like this hotel. Definitely will be back someday.
Recenzirano 09 kolovoza 2016

ONG od Malezija
Grupa
Superior soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Overall good
Recomended hotel
Recenzirano 03 kolovoza 2016

BOJHE od Tajvan
Par
Superior soba
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Nice lication
Near the MRT station and Orchard road
Recenzirano 03 kolovoza 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: