Rezerviraj sada: Ipoh Senses

Odlično
Temeljeno na 60 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
8,5
98% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (60)Booking.com recenzije (91)
8,5
Odlično
Temeljeno na 60 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:8,8
Objekti8,0
Lokacija7,9
Usluga9,1
Vrijednost za novac8,5
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
简体中文
Vrsta sobe
Trokrevetna Soba - 1 Bračni Krevet i 1 Krevet za Jednu Osobu
Trokrevetna Soba s 1 Bračnim Krevetom i 1 Krevetom za 1 Osobu
King Soba
King soba sa sofom - za nepušače
više
Sortirano prema
Prikazuje se 32 komentara potvrđenih gostiju
10,0
Izvanredno
JUANG od Malezija
Par
Trokrevetna Soba s 1 Bračnim Krevetom i 1 Krevetom za 1 Osobu
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Balinese accommodation in Neighbourhood”
Nazran the host is very welcoming and friendly. The cozy spacious room with natural scene bathroom with greens was fascinating. Enjoy good night sleep with chilling air. travelling with car is recommended
Recenzirano 18 kolovoza 2017
7,6
Vrlo dobro
Ye od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Trokrevetna Soba - 1 Bračni Krevet i 1 Krevet za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Nice & relaxing garden landscaping!”
Love the small garden, it is really relaxing and comfortable. We stayed in the triple room which located on the ground floor, it was quite disturbing as we can hear people talking at the lobby, etc. Plus point - value for money, the beds and pillows are comfortable, also there is a small fish pond inside our room. Minus point - we felt that the room is too dark (only two light bulbs) and without a sunlight to complete the natural feel.
Recenzirano 17 srpnja 2017
9,2
Izvanredno
Andrew od Singapur
Par
King Soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2017
Home away home. Simple breakfast, friendly staff, open concept room and toilet. ”
You need to have own transport. If roadside carpark is full, you may allowed to park inside the private carpark.
Recenzirano 03 srpnja 2017
9,2
Izvanredno
Eva od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
King Soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
What a wonderful find!”
Slightly difficult to find but once there, sooo worth it!
Recenzirano 21 lipnja 2017
10,0
Izvanredno
Wee od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Trokrevetna Soba s 1 Bračnim Krevetom i 1 Krevetom za 1 Osobu
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Nice ambience ”
Was there for a night. We stayed in the triple room. We were impressed with the ambience. So relaxing and refreshing! The person in charge is so friendly and helpful. Just a highlight, In our room, there is a mini fish pond. My son were enjoying playing with fish in and outside the room. Breakfast is simple and nice. Strongly recommended. Total there are 5 different design rooms available for rent. You can even rent the whole house. BBQ facilities are available as well. It's a bit far from town however, it's still not a problem for us as uber and grab car is now available in Ipoh!
Recenzirano 13 lipnja 2017
6,8
Dobro
SIT od Malezija
Obitelj sa malom djecom
King Soba sa spa kupkom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
really nice ”
i like the feel of itsense especially jacuzzi room!
Recenzirano 02 lipnja 2017
10,0
Izvanredno
THAM od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Trokrevetna Soba s 1 Bračnim Krevetom i 1 Krevetom za 1 Osobu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Clean and friendly staff”
Bali style kind of homestay. Staff is friendly and room is very clean. Facilities are all well maintain and the environment is very relax.
Recenzirano 29 svibnja 2017
10,0
Izvanredno
Peck od Malezija
Grupa
Trokrevetna Soba - 1 Bračni Krevet i 1 Krevet za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Cozy Homestay with good services”
The place was lovely and cozy, the interior design of the place was stylist and we like the little fish pond and resting area, there was a BBQ area too for the guest and the staff is friendly and helpful, quiet housing area and can even hear the bird singing in the morning. Very value for money and highly recommended.
Recenzirano 02 svibnja 2017
6,4
Dobro
Tan od Malezija
Grupa
Trokrevetna Soba - 1 Bračni Krevet i 1 Krevet za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Comfortable”
Great for short trip.
Recenzirano 26 studenog 2016
10,0
Izvanredno
TAN od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
King soba sa sofom - za nepušače
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Izvanredno”
很棒
Recenzirano 09 travnja 2018
10,0
Izvanredno
James od Malezija
Par
King Soba sa spa kupkom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
安静舒服”
城市中可以很休闲的地方 离城市只是几步路 真的很方便
Recenzirano 26 ožujka 2018
8,4
Odlično
Yen od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Trokrevetna Soba s 1 Bračnim Krevetom i 1 Krevetom za 1 Osobu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
舒服干净又大间”
只是有蚊子
Recenzirano 07 lipnja 2017