Rezerviraj sada: Ipoh Times Inn Hotel

Ocjena
Temeljeno na 60 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
5,7

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (60)
5,7
Ocjena
Temeljeno na 60 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:5,6
Objekti5,5
Lokacija7,0
Udobnost sobe i kvaliteta5,0
Usluga5,5
Vrijednost za novac5,7
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
简体中文
Bahasa Malaysia
Vrsta sobe
Deluxe
Dvokrevetna Zajednička s 2 Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Obiteljska
Sortirano prema
Prikazuje se 41 komentara potvrđenih gostiju
6,7
Dobro
Ooi od Malezija
Grupa
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
ITS OK FOR ONE NIGHT STAY”
AIRCOND AND BED
Recenzirano 28 srpnja 2015
5,0
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
clean & suitable for one night stay”
comfy,clean&not preferred for families with young kids
Not suitable stay with kids. No extra bed.
Recenzirano 11 lipnja 2015
4,7
SIEW od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Prihvatljivo”
Nearest city
Recenzirano 08 lipnja 2015
7,3
Vrlo dobro
Ungku od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Good location”
Location, Confort and safe
I have no problem at all, good for 1 day stay..
Recenzirano 12 svibnja 2015
3,7
Song od Malezija
Grupa
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Not worth for money”
Nothing is the best here. Sleepless night due to the room is not sound proof. You will hear people open or close the door. Noise from corridor, lobby and also next room. A bunch of people talking and laughing whole night cost me can't have a rest and sleep. Really terrible. The water heater and air conditional temperature can't adjust. The basin also leaking.
Recenzirano 03 svibnja 2015
6,0
Nur od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
about the hotel”
clean.
the room are small for family yo stay, and is not sound proof at night can here people talk from outside of the room. but its clean, is good price for just couple that not looking for romantic rooms. i booked 2 rooms, the rooms size are different one big one small, so there is not standards size to it. location is very easy to fine, and a lot of facilities around it. i bring my niece with me we ask for hot water they don't deliver it up, you have to go down to counter and asked they don't have room services.
Recenzirano 23 veljače 2015
8,0
Odlično
HUI od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
A night stay before Tambun Lost World”
Spacious room, Close to Aeon and Tesco, Quiet surrounding
Everything fine with the room, just the request for kettle not dealt properly as I wanted to boil water in my room to make milk for my two years old son. Ended up I hv to come down from second floor to lobby to fill up hot water when It is ran out. Other than that, the stay is good.
Recenzirano 20 prosinca 2014
6,0
Gerald od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
Okay”
None
For short stay was ok.
Recenzirano 21 srpnja 2014
4,0
Gerald od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Average”
Nothing. Budget standard
Overall just a budget standard.
Recenzirano 07 srpnja 2014
4,0
Gerald od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste 10 noći u lipanj, 2014
Budget”
Nothing
For budget stay ok.
Recenzirano 07 srpnja 2014
6,0
Gerald od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste 14 noći u lipanj, 2014
Budget”
Budget, Ok , Easy Access
Overall just a budget stay hotel.
Recenzirano 25 lipnja 2014
6,7
Dobro
Jun od Malezija
Grupa
Deluxe
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2013
Convenient, affordable price”
price, location,
Overall satisfied. The room has very strong smell of some kind of perfume. The floor is oily. But is cheap to stay.
Recenzirano 30 travnja 2014
2,3
Mika od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Dvokrevetna Zajednička s 2 Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u travanj, 2014
Very poor and bad”
Near car park
Very uncomfortable staying there
Recenzirano 24 travnja 2014
7,0
Vrlo dobro
MUN od Malezija
Poslovni putnik
Obiteljska
Boravili ste 6 noći u prosinac, 2013
nice hotel good location”
CLEAN , STAFF FRIENDLY AND NICE DESIGNED HOTEL
i satisfy staying at your hotel. it's very convenience and have such polite staff.
Recenzirano 23 prosinca 2013
6,7
Dobro
Chin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2013
Overall satisfied”
Fast check-in, near to shopping mall
Family room is big and quite comfortable, but a bit noisy at night cause facing main road.
Recenzirano 12 prosinca 2013
5,6
LEE od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
房间隔音不好”
我订了2间房,一间是普通双人,一间是4人房。双人房的隔音差,有人走过都能听到脚步声,而且隔壁房的人说话都能够清楚听见。我漏了一个powerbank在房间,但是check out得时候忘记拿了,酒店人员在我们离开前有检查房间才退回订金,但是他看到我遗漏的东西,可是都没有还给我,很不老实。
Recenzirano 27 studenog 2017
4,4
Michael od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
一份钱,一份货”
普普通通,价钱和酒店一点点不值得 个人观点,如果只是想睡觉而已就可以,如果想玩累了,休息,时间待在酒店长的话,个人认为给多点去好一点的酒店
Recenzirano 11 srpnja 2016
6,7
Dobro
SIEW od Malezija
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
房间 香精味太重”
位置靠近购物中心
Recenzirano 12 kolovoza 2015
6,0
Raja od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Harga agak tinggi utk hotel bajet”
Tak ada lift. Sukar bagi guest yang ada masalah sakit lutut bila kena naik sampai tingkat 2.
Recenzirano 09 srpnja 2016
5,0
zawawi od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
2 stars”
murah
Recenzirano 26 svibnja 2015
6,3
Dobro
NOOR od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
blh di perbaiki kelemahan,terutama bilik mandi”
selesa bilik luas agak besih
baik
Recenzirano 25 prosinca 2014