Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 1208recenzija
  • Čistoća: 6,6
  • Objekti 6,2
  • Lokacija 5,8
  • Udobnost/standard sobe: 6,6
  • Usluga 6,6
  • Vrijednost za novac 6,8
  • Hrana/objedi: 5,3
Sortirano prema

Roxanne od Filipini
Poslovni putnik
Apartman s Galerijom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
Just near to the airport
Near to airport, free breakfast, good stuff
It was good aside of the room was too small that I can't breath the bed was in the high area which is not safe
Recenzirano 07 kolovoza 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

claire od Malezija
Par
Apartman s Galerijom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
Nice and relax
Near airport, nice design, good service
Recenzirano 06 kolovoza 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Whitney od Sjedinjene Američke Države
Par
Dvokrevetni Apartman s Bračnim Krevetom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
Clean affordable hotel near airport
Clean, Affordable, Close to airport
The hotel was good for what we needed it for, and that was a place to rest our heads for a short night in between flights (20 minute ride from the airport and 350php). The room was clean and free of bugs, the staff was friendly, the surrounding area wasn't advisable for venturing out.
Recenzirano 06 kolovoza 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Terry od Australija
Solo putnik
Dvokrevetni Apartman s Bračnim Krevetom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
very disapointing
comfortable bed, small fridge, friendly staff
I won't be staying here again it was supposed to be close to the airport but took 30 mins in a taxi to get there. also the area it was in was not a good one, no restaurants close by had to catch a taxi to find decent one to eat at, and the hotel itself did not have a restaurant at all.
Recenzirano 04 kolovoza 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

JAMES od Australija
Par
Apartman s Galerijom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
ok, nothing to rave about
thats a hard question. the view i suppose.
the stay was ok, we had a loft. not recommended for older couples. only young travelers . we are returning soon and will stay in a deluxe suite next time.
Recenzirano 03 kolovoza 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mary od Švicarska
Solo putnik
Apartman s Galerijom
Boravili ste jednu noć u listopad, 2012
Well,not so much, since i stayed just a short time
Good location,friendly workers and near to the airport
I was just staying for few how.for me it was good and near to the airport .the price is ok.
Recenzirano 30 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Gordon od Cipar
Solo putnik
Apartman s Galerijom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
great location for airport free pick up
service, location to airport, room
the stay was great , just an over night stay in between connecting flights, amazing value
Recenzirano 29 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

oliver od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Apartman s Galerijom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
Dirty,small,noisy
Staff, close airport
Ants in room, bed just mattress on floor, restaurant not on site, felt unsafe area
Recenzirano 25 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

RAPHAEL od Njemačka
Solo putnik
Apartman s Galerijom
Boravili ste jednu noć u studeni, 2012
Fair enough for one night stay!
Reasonable comfortable rooms internet avaible in rooms and Breakfast was include!!!!
Simple hotel stated there just for one night as i looked for a place to stay in between flights! Stuff quiet friendly! The location far away from center of city and from the airport!! It is located in some erea that doesn't makes a save impression!! I just stay there for one night that is more than enough!!
Recenzirano 24 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

E od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Apartman s Galerijom
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2013
Good value, but only if you seek the hotel's area
Nice staff, nice breakfast, local (non-international) area
The state was a good value. Be aware, the hotel is somewhat far from Central Manila and many cabs that I took from other parts of the city, did not know immediately how to get me back to the hotel.
Recenzirano 24 srpnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: