Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 1209recenzija
  • Čistoća: 6,6
  • Objekti 6,3
  • Lokacija 5,8
  • Udobnost/standard sobe: 6,6
  • Usluga 6,6
  • Vrijednost za novac 6,9
  • Hrana/objedi: 5,3
Sortirano prema

Roger od Novi Zeland
Solo putnik
Apartman s Galerijom
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
overnight airport hotel.
Friendly, helpful staff. Airport shuttle service. Reasonably quiet surroundings.
Recenzirano 05 lipnja 2013

Joseph od Sjedinjene Američke Države
Par
Apartman s Galerijom
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
it was all we needed
close to the airport very reasonibly friendly staff
We only stayed one night it was OK.If you are over 55 I wouldn't advice the loft unless you are In good shape,I am 68 it was fun to climb up to your bed.When I checked in they said I should a grade to a nicer room but I stayed with the loft I spend a lot of time in the Philippines so I enjoy new things.
Recenzirano 05 lipnja 2013

Ng od Singapur
Solo putnik
Dvokrevetni Apartman s Bračnim Krevetom
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013
I've no complain during the duration of my stay!!
Staff were attentive, room service food was very punctual, transport to the airport was very fast and effective by the staff
I've no complain during the duration of my stay.. Staff were very friendly and attentive incłuding the security guard!! U can have peace at night without any disturbance!! Short walk to convenience store located along the stretch of the road insude the hotel!! Room r clean!! Basically nothing to conplain abt if ur on a budget stay or short getaway
Recenzirano 01 lipnja 2013

Lim od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Apartman s Galerijom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
Nothing much exciting about the hotel.
Nearer to airport, clean room and nice breakfast.
Hotel quite remote, not easy to get taxi, i will not recomend to relatives or friends.
Recenzirano 31 svibnja 2013

Rebecca od Sjedinjene Američke Države
Par
Dvokrevetni Apartman s Bračnim Krevetom
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013
Junior Suite is NOT what it looks like - beware
close to the airport, had a bed, air conditioning in the larger suite
The junior suite is literally a closet with a bunk bed that the air con can't get to. The junior suite is hot, tiny, and the whole hotel is in a sketchy neighborhood. The food is not good, service was less than average too. At least book the largest room. You won't regret the additional $$$ spent, although you might regret staying here at all.
Recenzirano 29 svibnja 2013

BELL od Kina
Solo putnik
Apartman s Galerijom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
get out of airport area and get buget taxi
get out of airport area and get buget taxi
Recenzirano 28 svibnja 2013

Darrell od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Apartman s Galerijom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
It was pleasant and quiet
The hotel was next to the airport, the room was clean, and the price was very good.
Recenzirano 24 svibnja 2013

Timotej od Slovenija
Par
Apartman s Galerijom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2012
Hotel near airport
good price, nice room, fast breakfast
Recenzirano 21 svibnja 2013

brian od Irska
Par
Apartman s Galerijom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
budget hotel but would not recommend
near airport
Recenzirano 20 svibnja 2013

michael od Australija
Solo putnik
Apartman s Galerijom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
its not a hotel its more like apartm
honest its nothing good
actually i had to change my room when i saw my room cos it was very small and its not bed but matress on the wood floor stairs like a ledder and no wifi
Recenzirano 19 svibnja 2013


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: