Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 626recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Uslužnost osoblja: 7,5
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 5,6
Sortirano prema

Ma od Andora
Obitelji sa odraslom djecom
Apartman s 2 spavaće sobe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Great place for family
A resort hotel that suit family to stay, great place to stay..
Recenzirano 02 rujna 2016

CHEE od Malezija
Solo putnici
Jednosobni apartman
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
OK OK
Smelly rubbish,but change to other room.
Recenzirano 30 kolovoza 2016

akmal od Bruneji Darussalam
Obitelji sa odraslom djecom
Apartman s 2 spavaće sobe
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Family
Good stay for family group
Recenzirano 28 kolovoza 2016

Katharina od Njemačka
Obitelji sa odraslom djecom
3 sobni apartman
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good for big groups
Ok but not great, to book a night more in the hotel is 20% more expensive then doing it with agoda!!! Little loud as the the rooms are facing a street !! Clean and simple rooms!
Recenzirano 23 kolovoza 2016

Philip od Novi Zeland
Parovi
Jednosobni apartman
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Ok budget stay
Rooms are relatively large with separate bedrooms. The room was clean but smelled of cigarettes and not amount of fresh air budged the smell. The location was good for us as it was close to friends but it is a fair way from town. I can't remember the last time I had such slow internet.
Recenzirano 18 kolovoza 2016

Car od Malezija
Solo putnici
Jednosobni apartman
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Ok clean but smelly
Bau rokok.. Overall ok
Recenzirano 18 kolovoza 2016

Jackson od Malezija
Parovi
Studio apartman
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Nice hotel
excellent
Recenzirano 15 kolovoza 2016

Dahnaraj od Malezija
Grupe
Dvoetažna za Noćenje za 4
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Awesome Trip
Awesome
Recenzirano 08 kolovoza 2016

Angela od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Jednosobni apartman
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Very friendly enviroment.
Clean, nice, private & secure parking 👍
Recenzirano 08 kolovoza 2016

NURUL od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Jednosobni apartman
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Suitable for family with children
The room is spacious, clean and have kitchen to prepare meal for children. But need own transport to go around.
Recenzirano 08 kolovoza 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: