Rezerviraj sada: Joy Motel

Vrlo dobro
Temeljeno na 698 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,1
80% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (698)
7,1
Vrlo dobro
Temeljeno na 698 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:7,5
Objekti6,4
Lokacija7,6
Udobnost sobe i kvaliteta7,2
Usluga7,0
Vrijednost za novac7,8
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
简体中文
ภาษาไทย
više
Vrsta sobe
Twin Soba
Double Soba
3-krevetna Soba
Obiteljska Soba ( 4 Osobe )
više
Sortirano prema
Prikazuje se 527 komentara potvrđenih gostiju
8,0
Odlično
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Double Soba
Boravili ste 3 noći u veljača, 2018
Good”
Nice room..clean and comfortable.
Recenzirano 25 veljače 2018
9,2
Izvanredno
Thanh od Vijetnam
Par
Double Soba
Boravili ste 3 noći u veljača, 2018
it worths the price but staff isnt always in the hotel”
room is clean. the view from the room is nice. there are a/c, TV and a hot-cold shower in the room. they offer free hot and cold water. there is a really nice and cheap restaurant called "banana leaves restaurant" near the hotel. However, the hotel is a little bit far from the beach and popular places. the receptionist is friendly but she isnt often in the hotel. island hopping tour is cheap (rm 35).
Recenzirano 15 veljače 2018
7,2
Vrlo dobro
Shi od Malezija
Grupa
Twin Soba
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
Great room with excellent service.”
The room is worth the price and clean. The service crew is friendly as well. Great place to stay.
Recenzirano 05 veljače 2018
8,8
Odlično
Hoa od Vijetnam
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska Soba ( 6 osoba )
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2018
Odlično”
It will be better if motel has lift
Recenzirano 01 veljače 2018
10,0
Izvanredno
bridget od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Double Soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
Izvanredno”
great value hotel, good location, very clean, great WiFi, hot/cold water dispenser, would stay again..
Recenzirano 31 siječnja 2018
4,8
Suzana od Grčka
Par
Double Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Avoid it”
We stay only one night, becuse we had the ferry the day after. the hotel is very poor, nobody is really there except cleaning lady some hours daily, no reception, everyone can go in or out from trafficed road..we did not feel very safe there. The rooms is small and basic. I would not stay there again for sure, also the city does not worth a visit.
Recenzirano 30 siječnja 2018
9,2
Izvanredno
monica od Španjolska
Par
Double Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
nice hotel”
nice room, very new, clean and comfortable, like European standars!
Recenzirano 30 siječnja 2018
9,2
Izvanredno
Syakirah od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska Soba ( 4 Osobe )
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
Izvanredno”
good value for money
Recenzirano 23 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
Nur od Malezija
Grupa
Double Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Everything was good!”
Very clean and everything is perfect!
Recenzirano 20 siječnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Noor od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska Soba ( 4 Osobe )
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
Above a small Buddhist temple”
The room is clean, facilities are good, wifi signal is strong. It just i think people need to know tht the motel is at 2nd floor, above the small temple. My parents were freak out when we arrived but later we decided to stay. at the end, everything is fine.. Thank you Joy Motel !
Recenzirano 20 siječnja 2018
6,8
Dobro
ESSY od Malezija
Par
Twin Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Value for money. ”
Simple and clean motel.
Recenzirano 17 siječnja 2018
9,2
Izvanredno
Usama od Pakistan
Solo putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
cheap and clean”
was cheap and clean. staff was very polite.
Recenzirano 16 siječnja 2018
9,6
Izvanredno
Syakirah od Malezija
Grupa
3-krevetna Soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
Clean location in kuah town cheap basic facilities ”
Everything was good
Recenzirano 12 siječnja 2018
9,2
Izvanredno
Mohd od Malezija
Solo putnik
Twin Soba
Boravili ste 3 noći u travanj, 2017
Good place”
Looking for hotel budget this is the one near to city. Also infront have warong that sell fruit and food
Recenzirano 06 siječnja 2018
8,0
Odlično
Bong od Malezija
Solo putnik
Twin Soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Vrlo dobro”
very nice place2stay
Recenzirano 06 siječnja 2018
8,4
Odlično
norhashimah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Twin Soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
good”
good location, near HIG Group.
Recenzirano 05 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
Nadia
Obitelj sa malom djecom
3-krevetna Soba
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2017
ALL STAR!”
Value for money, strategic place. Just walk to HIG Complex because it is located opposite the property. Very clean hygiene, very friendly staff and amenities such as more iron and pillows are upon request .. Overall, I'm very satisfied .
Recenzirano 27 prosinca 2017
2,0
HUI od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska Soba ( 4 Osobe )
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Close to Jetty”
Doesn't meet expectations. Room is not clean and having smell when we entering. No proper reception and quite a scary place to stay. Not recommended for travelers with children and old folks.
Recenzirano 21 prosinca 2017
7,2
Vrlo dobro
Lee od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Twin Soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
The rooms were clean and air conditional is in good condition. ”
Can provide kettle in each room actually, easy to parents and senior prepare their drink
Recenzirano 11 prosinca 2017
4,4
Mohideen od Australija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska Soba ( 4 Osobe )
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Prihvatljivo”
Room is good and wide, no proper reception, no way to get any assistance if you don't know the place, difficult to find a reception person face to face unless contact by phone, very religious environment not recommended for holiday lovers
Recenzirano 06 prosinca 2017
9,2
Izvanredno
Anastasiia od Sjedinjene Američke Države
Par
Double Soba
Boravili ste 7 noći u prosinac, 2016
Good quite place away from shopping centers noise”
Walk able distance to Duty free Kuah shops. Clean rooms!
Recenzirano 29 studenog 2017
5,2
Meichea od Malezija
Par
Double Soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Big Room located at the abandoned building”
Room is quite big and the location is quite strategic. But it is an abandoned building which is so quiet and a bit scary if you stay there alone.
Recenzirano 27 studenog 2017
7,2
Vrlo dobro
Sergey od Tajland
Solo putnik
Twin Soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Close to Jetty”
Cheap, close to jetty, small rooms
Recenzirano 16 studenog 2017
9,6
Izvanredno
Aziatul od Malezija
Par
Double Soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
very good”
near tu HIG. Easy to find. ✌
Recenzirano 11 studenog 2017
8,4
Odlično
Jv od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska Soba ( 6 osoba )
Boravili ste 3 noći u studeni, 2017
The staff is polite and the hotel is really good with free wifi and clean environment. Recommended!!”
Overall, for pros, the condition, the staff and the room is really good. However, for cons, the lock of the door is spoilt which i suggest to change it as soon as possible to prevent break-ins. We really enjoy our stay.
Recenzirano 10 studenog 2017
8,0
Odlično
Sergey od Tajland
Solo putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Not far from Jetty”
Budget motel, about 2 km away from Langkawi Jetty (possible to walk there if no heavy luggage). Rooms are small, basic, but clean and with window (it s normal for Malaysia to offer rooms without window, better check in advance)
Recenzirano 09 studenog 2017
8,8
Odlično
SITI od Malezija
Grupa
Obiteljska Soba ( 6 osoba )
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Odlično”
its near with Kompleks Haji Ismail and restaurans,
Recenzirano 01 studenog 2017
7,6
Vrlo dobro
KARTIKEYAN od Malezija
Solo putnik
Obiteljska Soba ( 4 Osobe )
Boravili ste 3 noći u veljača, 2015
Good hotel”
For the price , this hotel is excellent
Recenzirano 23 listopada 2017
8,0
Odlično
Ah od Malezija
Solo putnik
Double Soba
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
HIG is next to joy motel. Surrounding are shopping area, cheap price”
I get taxi fr HIG. Good location. Pekan baru Kuah just behind. Journey to langkasuka teo shun huat, idaman sur i not far. Cheap price. But somebody use his key n open my door n can open at 9pm when i m inside that room. Luckily I had lock inside door. I knocked the door n ask back this fellow, that he go to other place. But if i m not in the room at that moment, he can go inside may do something like take my things??
Recenzirano 22 listopada 2017
5,2
ROZIAH od Malezija
Grupa
Obiteljska Soba ( 6 osoba )
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
The price reasonable but the security must upgrade”
Firstly I suggest the room please upgrade the lock every rooom... Cannot used. I try change room but door lock also broken. The reception work until 9. 00 pm only. Early morning we went out like that n leave the key inside the room. The reception room like cage under the stair. Very scary for the first time view... So maybe can upgrade the facilities . one thing window toilets no lock n easy open from outside room.
Recenzirano 20 listopada 2017
8,4
Odlično
Muhammad od Malezija
Grupa
Obiteljska Soba ( 6 osoba )
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
nice stay”
nice stay. big room. safe parking.
Recenzirano 16 listopada 2017
9,2
Izvanredno
rohani od Malezija
Grupa
Obiteljska Soba ( 4 Osobe )
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
best price”
aircond very coldddd
Recenzirano 13 listopada 2017
6,4
Dobro
Pei od Malezija
Solo putnik
Twin Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Room cleaning ”
Room is clean with nearest location but w/o motel name difficult to know is Motel .
Recenzirano 12 listopada 2017
9,6
Izvanredno
Intan od Malezija
Grupa
Twin Soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Great location and lots of parking ”
was quite hesitant at first when reading reviews about it being near a temple. However, it was quite peaceful most of the time. The rooms are quite basic but beds are comfortable. The bathroom is clean and they provide free shampoo. great stay and value for money.
Recenzirano 17 rujna 2017
5,2
mahinderan od Malezija
Par
Twin Soba
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2017
Ample parking space, thats the only good thing about this location.”
For a quick one day stay on tight budget should be a good place then. You need to have a car.Taxi nearby but not that frequent and location far from most places.
Recenzirano 15 rujna 2017
6,0
Mohd od Malezija
Poslovni putnik
Twin Soba
Boravili ste 2 noći u listopad, 2016
large room”
as budget it is so so
Recenzirano 10 rujna 2017
9,2
Izvanredno
Mark od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Double Soba
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2017
Izvanredno”
simple place, nice staff respected my privacy
Recenzirano 05 rujna 2017
7,6
Vrlo dobro
Muhammad od Malezija
Grupa
Obiteljska Soba ( 6 osoba )
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2017
Vrlo dobro”
Overall, worth the money and recommended. However, should have been mentioned that the hotel location is literally inside a temple area, which would be uncomfortable for a Muslim family trip.
Recenzirano 01 rujna 2017
8,8
Odlično
Jonnel od Malezija
Grupa
Double Soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2017
value for money , close to eateries”
quiet place , basic facilities , +1 point for the water dispenser , you get what you pay , close walk to eateries and shopping place. will stay again there
Recenzirano 27 kolovoza 2017
6,0
Noor od Malezija
Par
Double Soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
Iznadprosječno”
Average
Recenzirano 12 kolovoza 2017
8,0
Odlično
Sergei od Kina
Par
Double Soba
Boravili ste 2 noći u veljača, 2017
Good”
nice place
Recenzirano 25 srpnja 2017
6,4
Dobro
Stephen od Novi Zeland
Par
Twin Soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Good for one night stay”
We stayed at this place for one night when we had to catch an early ferry in the morning. The ferry terminal is very close - Uber cost us 7MYR. There is a (for us useless) shopping mall across the street. And a food court, which was closed while our stay because of the holidays after the Ramadan. So it was a bit hard for us to get anything to eat - but it shouldn't be a problem for you. Nobody at the reception at any time - we called them and they were down in 2 mins and they checked us in, even we were 3 hours early, which was nice. Room is small but it was OK for us, nice light bathroom (kind of clean). Aircon worked just fine, secure lock on the door too. Just the smell of the Roman could be a bit better (smelled like someone was smoking there) and the most annoying thing were screaming kids constantly running around our room whole day till 1am and they started again at 7am. I believe it was again because of the holidays and all the kids from all around the family were dropped there to use the motel as a playground. It was OK for one night, wouldn't stay longer - wouldn't like the location for holiday. Go the Cenang beach - much nicer!
Recenzirano 01 srpnja 2017
5,2
Rasheedah od Malezija
Grupa
Obiteljska Soba ( 6 osoba )
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2017
Iznadprosječno”
There's no basic facility such as iron box , bucket inside the toilet , fridge. Slightly smell walking path in the motel . I'll not recommend it for family stay or group stay .
Recenzirano 15 lipnja 2017
9,6
Izvanredno
Michael od Australija
Par
Twin Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Good location great staff. ”
Easy stay for a few nights. Great food nearby. Great ac and good wifi. Clean room and very nice staff member. Would stay again!
Recenzirano 06 lipnja 2017
7,2
Vrlo dobro
Lai od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska Soba ( 6 osoba )
Boravili ste 2 noći u veljača, 2017
Vrlo dobro”
Clean, and comfortable, the rest is good.
Recenzirano 01 lipnja 2017
8,0
Odlično
Abu od Malezija
Poslovni putnik
Double Soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Good place to stay”
Good place to stay
Recenzirano 20 svibnja 2017
7,6
Vrlo dobro
han od Malezija
Solo putnik
Double Soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
Vrlo dobro”
you get what you pay for
Recenzirano 07 svibnja 2017
6,8
Dobro
Mohd od Malezija
Grupa
Obiteljska Soba ( 6 osoba )
Boravili ste 2 noći u travanj, 2017
Suitable for who want a budget motel ”
The room is clean and big..suitable for group of 6 persons and the location is near to the jetty.
Recenzirano 10 travnja 2017
8,4
Odlično
lilisnoriyana od Malezija
Grupa
Twin Soba
Boravili ste 2 noći u studeni, 2016
Nice stay”
The staff was helpful
Recenzirano 03 travnja 2017
6,0
Hannah od Malezija
Grupa
3-krevetna Soba
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2017
Wifi not good”
For short trip without children is acceptable
Recenzirano 02 travnja 2017