Rezerviraj sada: Kampar Times Inn Hotel

Dobro
Temeljeno na 158 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
6,3

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (158)Booking.com recenzije (112)
6,3
Dobro
Temeljeno na 158 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:6,6
Objekti5,8
Lokacija6,5
Udobnost sobe i kvaliteta6,3
Usluga6,3
Vrijednost za novac6,7
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
简体中文
Bahasa Malaysia
Vrsta sobe
Dvokrevetna Zajednička s 2 Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Deluxe
Obiteljska
Sortirano prema
Prikazuje se 83 komentara potvrđenih gostiju
2,0
Low od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Very bad service”
The staff is totally not friendly! Not even want to serve us, even during the pre booking, they are not willing to answer our questions!
Recenzirano 03 prosinca 2016
6,8
Dobro
parthiban od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
great and fun”
great and fun
Recenzirano 16 rujna 2016
6,0
TEH od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Good value”
Simple and easy
Recenzirano 14 rujna 2016
7,6
Vrlo dobro
ONG od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
everything is good!”
Good!
Recenzirano 05 rujna 2016
7,6
Vrlo dobro
ONG od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Dvokrevetna Zajednička s 2 Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
good!”
comfort and sleep well.
Recenzirano 05 rujna 2016
7,6
Vrlo dobro
ONG od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
good!”
Nice place!
Recenzirano 05 rujna 2016
7,6
Vrlo dobro
ONG od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
everything is good!”
nice place.
Recenzirano 05 rujna 2016
4,4
YOO od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
staff attitude was terrible”
Staff no smiling at all and looks very impatient. He was requested phone number from me for record purpose, because i working in Singapore and cant remember my temporary Malaysia number, so i asked my girlfriend to check, not even 10sec the staff was shouting us ''no one can provide me a number?'' what a horrible attitude! definitely wont come again!
Recenzirano 24 kolovoza 2016
5,6
Xin od Malezija
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Wrong room given ”
I book a non smoking room and when I enter the room it has strong smoke smell. They are not careful enough with online booking's special needs.
Recenzirano 14 kolovoza 2016
4,4
CHEAH od Malezija
Grupa
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Very very last choice in Kampar”
We aimed for Grand Kampar Hotel initially but then out of rooms and found this hotel. I don't mind the room only provided one bottle of 500ml water and one towel for 2 people staying, but I can't tolerance the sticky olily tile floor, it's gloss! The wall is too thin, I can even heard 2 man talking in the next room. The open door voice from the whole corridor rooms, horrible. I can't sleep deep. The next day when we checked out, the indian girl with glass in the reception treated us rudely and all the while she was keep talking with another india aunt. I will not return to the hotel definitely!!!
Recenzirano 08 srpnja 2016
6,4
Dobro
CHEE od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Clean”
Checking in was a breeze after showing my booking documents to a VERY soft spoken girl. Got Room #11 and a remote control. Room was CLEAN. Came with TV, queen sized bed, toilet/shower with strong water pressure. Didn't come with a fridge. Hence no cakes or pastries. Learn that the hard way cause my egg tarts were covered with ants. 5 minutes drive to Tesco and Giant. Walls are thin and we can hear guests moving around at all hours of the night. All in all, its a pleasant stay.
Recenzirano 04 srpnja 2016
7,2
Vrlo dobro
BOON od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Overall is quite satisfied.”
Cleanliness and location are excellent but one of the staff was not friendly. Please serve the customer more friendly next time. Facilities wise, I think it will be better if they provide hair dryer and hot water dispenser.
Recenzirano 30 lipnja 2016
2,8
Siew od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
..”
..
Recenzirano 30 lipnja 2016
3,2
Meng od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Poker face receptionist with smelly room”
Bad service at reception counter, Cigarette smell in room even though i booked non-smoking room, not suitable for family with kids or pregnant woman. Room built by partition board, very poor sound proofing, can clearly heard all noises from neighbour, even very soft door opening or bathroom voices, very noisy and cant sleep well whole night. Room floor very oily have to wear shoes all the way, not clean well, and bathroom always wet and slippery.
Recenzirano 06 lipnja 2016
6,8
Dobro
tham od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
not bad”
overall was good
Recenzirano 04 lipnja 2016
6,0
Wendy od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Stayed one night for a wedding”
We weren't here for very long and it suited the purpose. There is very little on the block so you will need to travel to nearby facilities. Only one towel for a double room was not very helpful.
Recenzirano 02 lipnja 2016
6,8
Dobro
Moey od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Dvokrevetna Zajednička s 2 Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Value for money”
No comment
Recenzirano 31 svibnja 2016
7,2
Vrlo dobro
Carman od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Clean room, nice location”
-
Recenzirano 30 svibnja 2016
4,4
kail od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Not wothy”
Facilities less
Recenzirano 28 svibnja 2016
6,8
Dobro
Tengku od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste 4 noći u travanj, 2016
Receptionist not friendly”
The receptionist not friendly on the phone and during the first met at the counter. But became friendly afterwards. Clealiness need to improve on the small corner inside the room; since I saw cigarette's ash / dust in small gap/slit and stain / hair on the toilet corner.
Recenzirano 03 svibnja 2016
5,2
Jiin od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Not so special, just a little budget hotel. No much expectation. ”
Just a short business trip
Recenzirano 23 ožujka 2016
8,0
Odlično
hoy od Malezija
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2015
economy , nice”
budget hotel ,valueble
Recenzirano 28 veljače 2016
7,6
Vrlo dobro
Wan od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Recommend”
Easy to find, clean and comfortable.
Recenzirano 11 veljače 2016
2,7
Mohd od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
The management can cancel the booking anytime ”
They asked me to cancel my booking if I check in after 6 pm. They not honest in treat customer, they cannot guarantee your booked room is available if you check in after 6 pm. They will asked you to cancel your booking room if they have walk in customer who willing to pay more than booking rate through booking.com. I will never recommend this hotel to anybody since they never treat their clients who booked through internet honestly..
Recenzirano 01 siječnja 2016
4,0
Yap od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Nothing to rave about”
Location to UTAR, Ample free parking
Only provide 1 drinking water bottle per room despite paying for double room for 2 person. Towel was not clean. Had to request for change. Bed sheet had stains on it. Cigarette smell in room.
Recenzirano 19 listopada 2015
2,7
Jiaan od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
Many dust”
tv channel ok, shower ok, air con ok
Many dust under bed and all around floor skirting, i find out whn i get additional bed & sleep on floor. Also the air condition is unacceptable, is very strong or over strong smell of thus.
Recenzirano 08 rujna 2015
8,3
Odlično
xiaoli od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Convenience”
Cheap, location
Recenzirano 01 rujna 2015
5,3
Alex od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
hotel condition”
Near Tesco, accessible by the main road, ample parking lots.
Below par. The hotel was noisy, walls were too thin thus the voices of other customers outside the room were very obvious in the room. The hotel staff were very noisy themselves.
Recenzirano 01 rujna 2015
7,0
Vrlo dobro
Cho od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
Clean and comfortable with reasonable price”
Spacious car park, clean room with reasonable price
Pleasant stay as the room is clean, comfortable and spacious. Need to drive out a little for food as nearby area have limited choices.
Recenzirano 09 kolovoza 2015
6,7
Dobro
Tony od Malezija
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Next to the university”
Next to university, quite and cosy room
Nothing much to complain with this pricing. Next to university. Friendly staff and easily parking.
Recenzirano 01 kolovoza 2015
3,0
Stephen od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Dvokrevetna Zajednička s 2 Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
infestation”
Terrible. Room and bath was infested with roaches. In half hour killed 6 buggers. Have the pictures to prove it. Reported to front desk abt the matter.
Recenzirano 03 lipnja 2015
7,0
Vrlo dobro
WEI od Malezija
Grupa
Dvokrevetna Zajednička s 2 Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2014
simple and not high expectations ”
cheap, good location, clean
If you're on a holiday I guess it might not be a nice place to stay. But if you're saving on hotels and just looking for a place to sleep it's not too bad. We were there for my grandmother birthday and we couldnt squeeze into her house so we need a place to sleep and this is perfect because it's close by and clean and cheap.
Recenzirano 23 svibnja 2015
6,0
TAN od Malezija
Poslovni putnik
Dvokrevetna Zajednička s 2 Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
GOOD”
GOOD
GOOD
Recenzirano 09 travnja 2015
6,0
TAN od Malezija
Poslovni putnik
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
GOOD”
GOOD
GOOD
Recenzirano 09 travnja 2015
5,3
Joyce od Hong Kong
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2015
everythings is only everage ”
normal
everything is ok
Recenzirano 08 travnja 2015
6,0
KANG od Malezija
Poslovni putnik
Dvokrevetna Zajednička s 2 Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
clean”
clean cold big
Clean new hotel. Room is quite big. Aircond is good. Occasional not so sound proof room. Not much food around walking distance.need car to move around
Recenzirano 13 ožujka 2015
5,0
Yannick od Francuska
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
Cheap is cheap”
Cheap, low cost, and did I say cheap ?
Room is clean and is functional, but the main feature of the hotel is to be cheap, and that's all you have. No real shops or even human-like life in 500m around, just the heartbeat of the trucks on the national road.
Recenzirano 07 siječnja 2015
8,0
Odlično
Tan od Malezija
Grupa
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
satisfying stay”
free WiFi, free parking, friendly staff
Recenzirano 31 prosinca 2014
7,7
Vrlo dobro
Su od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Dvokrevetna Zajednička s 2 Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u studeni, 2014
Value for money”
Reasonably priced, good location & Good service
Good for short stay.
Recenzirano 20 studenog 2014
7,7
Vrlo dobro
Ryan od Malezija
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
Decent place to stay; value for money”
Value for money, comfortable although rooms were small, location is quite good.
I enjoyed my stay in Kampar Times Inn Hotel as mainly I felt it was worth what I paid for, (maybe except minus the shampoo that was not provided and I had to buy my own). Other than that, I may consider staying in this hotel in the future again.
Recenzirano 24 listopada 2014
7,7
Vrlo dobro
LAU od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
Good”
Big room, friendly staff, good location.
Suitable for who want save budget.
Recenzirano 08 listopada 2014
7,7
Vrlo dobro
Yie od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
worth the money”
clean room, free wife, great location
Free wifi is available, the room was clean and comfy. Easy to access to town, plenty of parking lot. No restaurant is available within walking distance but town is just 5 min drive for you to look for food.
Recenzirano 07 listopada 2014
5,7
Phoon od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
Satisfied.”
Location, price and comfortable
Feel comfortable
Recenzirano 19 rujna 2014
10,0
Izvanredno
syahidatul od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
very friendly staff, very nice place”
friendly staff, quiet, very clean
Very pleasant..i've book for room for two, instead i got room for three..very comfortable...recommended!!
Recenzirano 16 rujna 2014
7,0
Vrlo dobro
Wooi od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2014
A strategically located hotel”
Easy to locate because it is besides the trunk road, next to TESCO which makes shopping very convenient and the room rates rate low.
Comfortable but there were very few TV channels available.
Recenzirano 11 rujna 2014
5,3
Keng od Malezija
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Good, clean but location is far from anything”
Clean and comfy, budget
Nice clean decent and comfortable hotel compared to many other Times Inn franchise but location too far from Kampar new town where everything is. Pretty isolated place.
Recenzirano 25 kolovoza 2014
6,0
WEI od Malezija
Grupa
Deluxe
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2014
Good just to have a place to sleep”
cheap
it is cheap and don't expect much of it. good just for a night to sleep.
Recenzirano 05 kolovoza 2014
6,0
Chee od Malezija
Poslovni putnik
Dvokrevetna Zajednička s 2 Odvojena Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
Spacious and Comfortable”
Spacious, Fast Check-in and Check-out, and Affordable
Cockroaches, ants, and lizards were seen in the room. When I requested to change to another room, the receptionist brought a broom and simply chase away those insects. Get irritated by that.
Recenzirano 30 srpnja 2014
4,0
ng od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
i will follow u”
yellow
always no room
Recenzirano 05 srpnja 2014
5,3
KHOO od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
Nothing.”
Nothing.
Clean. However water has seepage into our room due to heavy rain and leakage in the ceiling.
Recenzirano 22 svibnja 2014