Fantastično 8,1
na temelju 1304 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1304recenzija
  • Čistoća: 8,5
  • Objekti 8,4
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Uslužnost osoblja: 8,4
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 7,3
Sortirano prema

MIN od Kina
Obitelj sa malom djecom
Deluxe korištenje bazena
Boravili ste 7 noći u veljača, 2016
Nice
All is good ,except some noisy Chinese families .
Recenzirano 04 lipnja 2016

Gilberto od Makao
Par
Standard
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
beautiful hotel
The hotel in general is beautiful and well equipped (with a gym, pool and so on). However, we stayed in one of the 4 rooms which are faced to the street. The room itself was good but outside, it was a bit noisy sometimes because of the buses dropping the tourists. This is a 4 stars hotel.
Recenzirano 15 svibnja 2016

Gaurav od Indija
Par
Deluxe korištenje bazena
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Very nice for a quiet stay. we enjoyed thoroughly.
Near to beach. nice pool. great stay
Recenzirano 10 svibnja 2016

Vanessa od Kina
Par
Standard
Boravili ste 6 noći u travanj, 2016
Fabulous
The hotel was perfect - clean, finished to an excellent standard and had everything you could need. We stayed in a standard double room, it would have been nice to have a kitchen but we were trying to do the holiday on the cheap and so we opted for this room type. As well as this, the photos of the pool make it seem as though it's quite small. In fact the rectangular pools are narrow but long - perfect for swimming. The other pool is pretty small but it's ideal for relaxing because it has a jacuzzi, showers and a pool bar! The location of the hotel is far enough away from bars and restaurants so it's not loud in the evening but only a 10-15 min walk away when you need to venture out! The beach is probably about 10-15 mins walk away, too. All in all a fabulous hotel. Recommending to my parents!
Recenzirano 07 svibnja 2016

Laurent od Francuska
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe korištenje bazena
Boravili ste 3 noći u travanj, 2016
The best in Kata beach
That's the third time that we went in this hotel. That's always perfect. Enjoyed with Access pool. Take for the road when You go to the Beach. w e n t i n t ..his h ote l . Alwa............y ..s perfect ; n
Recenzirano 07 svibnja 2016

Xiang od Kina
Obitelj sa malom djecom
Deluxe vila
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Very bad, old hotel, unpleasant stay, never come again
Charged 400 baht for my daughter who was just 3 year and 1 week old to stay in. The breakfast was awful, near street and full of flies, nothing to eat and no one serve or help you. The resort was full of Chinese tour groups during night. Room was old, dirty bed. Definitely will not come back, for the price you pay there are many more good hotels&resorts near by!! trust me
Recenzirano 03 svibnja 2016

Ivan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe korištenje bazena
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2015
so so
So so only lah
Recenzirano 02 svibnja 2016

yan od Kina
Grupa
Standard
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
far from the airport, quiet, enjoy the pool, near Kata Beach
travel with friends, two standard rooms delicious breakfast, rooms are comfortable but kind of old the pool is great, KATA beach is within 15 minutes' walk better to rent a taxi online before arrival at the Phuket airport
Recenzirano 23 travnja 2016

kathryn od Australija
Par
Deluxe korištenje bazena
Boravili ste 7 noći u travanj, 2016
Aussie opinion
Very clean , staff are very helpful and attentive . Pleasant stay overall !
Recenzirano 22 travnja 2016

Darlene od Australija
Par
Deluxe korištenje bazena
Boravili ste 7 noći u ožujak, 2016
Kata Lucky Pool Access Relaxation plus
Pool Access rooms pool proximity
Very relaxing in pool access rooms
Recenzirano 31 ožujka 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: