Fantastično 8,9
na temelju 127 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 127recenzija
  • Čistoća: 9,3
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 9,5
  • Udobnost/standard sobe: 9,0
  • Usluga 9,0
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 8,3
Sortirano prema

Wolfgang od Austrija
Parovi
Superior soba
Boravili ste 16 noći u prosinac, 2014
budapest
location, room, food
For us it is the best hotel in central europe
Recenzirano 03 siječnja 2015

Anne od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Deluxe soba
Boravili ste 7 noći u prosinac, 2014
Christmas in Budapest
Friendly, helpful staff.
Recenzirano 30 prosinca 2014

Kim od Malezija
Parovi
Superior soba
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2014
good lacation, good spa, good conceirge service
location is perfect. close to most main attractions. very good conceirge service
Recenzirano 28 prosinca 2014

hatem od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnici
Superior soba
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2014
Great staff at Great Hotel
Staff, location and cleanness
Great experience.
Recenzirano 13 prosinca 2014

Julia od Australija
Parovi
Superior soba
Boravili ste 3 noći u studeni, 2014
Wonderful hotel
Location, comfort, service
The Kempinski hotel made our stay in Budapest extremely enjoyable. Nothing was too much trouble and the service was excellent. The rooms were generous in size and the beds very comfortable. The location in the city centre and close to the river was ideal. I would highly recommend this hotel to others.
Recenzirano 13 studenog 2014

Lie od Indonezija
Parovi
Superior soba
Boravili ste 2 noći u studeni, 2014
Fantastic Stay
Clean, Comfortable Bed and Friendly staff
Recenzirano 10 studenog 2014

Yacob od Izrael
Parovi
Superior soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
Nice
Food service and clean
Recenzirano 23 listopada 2014

Pierre od Malta
Parovi
Superior soba
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2014
Aug14 Visit
Clean rooms, functional equipment, good quality products (soap, shampoo etc)
Very pleasant. Second time there and would go again. Government tourist taxes are steep and quite frankly abusive and excessive. Seems to be a punishment to tourists rather than a thank you.
Recenzirano 10 rujna 2014

Andrew od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Superior soba
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2014
Great hotel in a good area
Room was huge, very high standards, location
I was very happy with my stay, the rooms were to a very high standard, great location, good bars next to reception
Recenzirano 09 kolovoza 2014

Peter od Kanada
Parovi
Superior soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
Would repeat again
Location, serenity and cleanliness
Our stay at the Kempinski Corvinius was worth the value we've paid for. The staff was competent and attentive, spoke good English; the Hotel's location very satisfactory, rooms immaculate, quite and functionally equipped, including Wi-Fi and foreign TV programmes selection. Should we ever cross this lovely Hungarian capital again, and likely will, the Kempinski's facility would be our top choice again. I most strongly and favourably would recommend any visitor to Budapest to stay in this lovely and welcoming facility!
Recenzirano 04 kolovoza 2014


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: