Izvrsno 9,3
na temelju 19 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Izvrsno



od 19recenzija
  • Čistoća: 9,7
  • Lokacija 9,9
  • Udobnost/standard sobe: 9,5
  • Usluga 8,9
  • Vrijednost za novac 8,9
  • Hrana/objedi: 8,6
Sortirano prema

ANTONIOS od Grčka
Parovi
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2011
beutiful hotel
near the gondola
it is a very good hotel 5*, close to gondola with a beutiful thea. the rooms are comfortable, the staff is very polite,the spa and the swiming pool is marvelous. you are able to relax at the loby near the fireplace, reading a book or drinking a glass of wine or to sing and dance at the piano bar "sing sing".we will visit again this winter
Recenzirano 04 siječnja 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

umit od Turska
Parovi
Boravili ste 3 noći u listopad, 2012
muhasebe memuru
konakladığım oteller içinde en lüx , ferah , geniş bir oda ve banyo , konum olarak bölgenin en güzel yerinde vs..
otel kalitesinden ve hizmetlerinden fazlasıyla memnun kaldık.
Recenzirano 03 studenog 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

EFTHALIA od Grčka
Parovi
Boravili ste 2 noći u listopad, 2012
Ωραίο ξενοδοχείο με υπέροχο σπα
οι εγκαταστάσεις σπα και το πρωινό
Περάσαμε ενα ευχάριστο και χαλαρωτικό τριήμερο.Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα με πολυ ωραίο μπάνιο και ωραία θέα στο βουνό.Η εξυπηρέτηση άμεση και με χαμόγελο.
Recenzirano 01 studenog 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

GEORGE od Grčka
Parovi
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2012
Υπέροχο ξενοδοχείο και σέρβις με χαμόγελο
τα παντα
περασαμε υπεροχα θα ξαναπαω με παρεα η με το γιο μου
Recenzirano 18 kolovoza 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

paolo od Italija
Parovi
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2011
hubav hotel,no lo6o obslujvane
mestopolojenie strahotno
hotela kato struktura e naistina vpe4atliavast,sasto i e na mnogo dobro mestopolojenie. Na rezepziata personala e mnogo u4tiv,nastaniavaneto e barso. biahme gosti tam pres avgust,sa da isbiagame malko ot jegite,no sa sajalenie nikoi ne ni be6e uvedomil,4e v hotela rabote6e amo 1 restorant i niama6e dori room service. Rasbiram,4e biahme v isvan seson,no spored men edin seriosen 5 svesden hotel,ne moje taka da smskva nivoto na obslujvaneto,a be6e i po vreme na jazz festivala! Jalko,sega noemvri ste probvame drug
Recenzirano 20 rujna 2011
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Olga od Moldavija
Parovi
Boravili ste 7 noći u studeni, 2012
Великолепный отель
Большие номера, шикарный вид, все услуги на 100%
Отличный отель, заехали туда в ноябре - дали велосипеды бесплатно кататься по городу. Отличный сервис, все на 5+. Нет слов, какое удовольствие получаешь от их СПА и релакс камней. Завтраки отличные, все замечательно!
Recenzirano 11 veljače 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Oleg od Rusija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2012
Красивый отель и отличный вид на горы
Расположение - рядом с подъемником
В Кемпински были во второй раз. Отель в отличном состоянии, хорощая мебель, просторный номер, огромный санузел с ванной и душевой кабинкой. Для любителей спа процедур выбор услуг широкий, правда, цены не маленькие. Есть два бассейна на открытом воздухе и один большой в отеле, джакузи, сауна, в-общем, расслабиться после гор есть где. А вот завтрак в ресторане - на 4. В целом - понравилось, могу порекомендовать.
Recenzirano 09 rujna 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Oleg od Rusija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2012
Красивый отель и приветливый персонал
Расположение
хороший отель!большие номера,террасы.отличный вид на горы.уборка номеров на отлично,без вопросов.есть даже подготовка номера ко сну.на территории отеля-два бассейна наружных и большой внутри,есть пара джакуззи с подогреваемой водой,детям очень понравилось,да и мне с женой тоже.неплохие завтраки.из минусов-высокие цены на дополнительные услуги,спа и минибар.
Recenzirano 21 srpnja 2012
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Patrick od Belgija
Parovi
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2013
Luxueus verblijf in de bergen
Confort - omgeving - eten
Het hotel is net naast de kabelbaan gelegen, maar die geeft geen overlast. Het ontbijt wordt in een ruimte gegeven met zicht op de gondel en de bergen. Wij waren er in de zomer en ontbeten in de tuin, terwijl de zon steeds hoger op kwam, zicht op de bergen met een heerlijk gevoel van rust. De kamers zijn ruim, net en hebben alle confort die je nodig hebt. Enkel wanneer je als man je wil scheren, moet je je verplaatsen naar de slaapkamer. In de badkamer is er geen stopcontact. De bedden zijn zacht, ruim en hebben heel proper beddengoed. Er zijn veel kasten waarin je je kledij kwijt kan. Het restaurant is van een hoog niveau, wij hebben heerlijk gegeten, en de bediening is professioneel en snel. De zwembaden zijn netjes, al is het er wel een beetje druk en is de badmeester niet de vriendelijkste in communiceren. Tevens zijn er verschillende spa-mogelijkheden, je kan je perfect ontspannen. De mensen van de bars aan het zwembad zijn vriendelijk maar missen snelheid en efficiëntie. Je moet wat geduld hebben om je bestelling door te geven en te krijgen. Het hotel is een aanrader.
Recenzirano 20 kolovoza 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: