Rezerviraj sada: KL Home Suite Home @ The Scott Garden

KL Home Suite Home @ The Scott Garden recenzija

Apartman
Odlično
Temeljeno na 54 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
8,8
92% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (54)Booking.com recenzije (1)
8,8
Odlično
Temeljeno na 54 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:9,0
Objekti8,5
Lokacija8,7
Udobnost sobe i kvaliteta9,0
Usluga9,1
Vrijednost za novac8,9
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
简体中文
Sortirano prema
Prikazuje se 38 komentara potvrđenih gostiju
9,7
Izvanredno
nurul od Malezija
Grupa
Apartman
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
the best apartment”
room and view very nice
Recenzirano 09 listopada 2015
6,0
Charles od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelj sa malom djecom
Apartman
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
Reasoanble”
Ability to fit in a few people
Average.
Recenzirano 04 kolovoza 2015
7,7
Vrlo dobro
KAI od Malezija
Par
Apartman
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Good stay”
Cleanliness, service, location
Good experience
Recenzirano 25 srpnja 2015
7,7
Vrlo dobro
LAI od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Apartman
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
Overall good.”
Comfortable environment,convenient and friendly service.
Recenzirano 23 srpnja 2015
9,3
Izvanredno
SAM od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Apartman
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
comfort”
comfortable,value for money,nice staff
clean,comfortable,surround with restaurant and valeu for money.
Recenzirano 22 srpnja 2015
8,0
Odlično
SWEET od Malezija
Poslovni putnik
Apartman
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
The passed card can not get more than one.”
Hotel condition ,Room Comfort and cleanliness
Recenzirano 20 srpnja 2015
9,3
Izvanredno
Siew od Malezija
Grupa
Apartman
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
Very good ”
Location , bed , staff all are good
Very good
Recenzirano 08 srpnja 2015
8,7
Odlično
Shukor od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Apartman
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Very good...value for money...”
Location....clean...2 bedroom for 4 person
Very good...
Recenzirano 01 srpnja 2015
9,7
Izvanredno
Wong od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Apartman
Boravili ste 5 noći u lipanj, 2015
A Pleasant stay”
Nice Service, Comfort Room, Nice and Clean Room
It was a pleasant stay at KL Home Suite Home, the service is nice as the staff kindly provide assistance for any problems, the hotel is great with it neat and clean rooms. Moreover, it is convenient as you can get anything you need from the TESCO nearby, it is also not far from MIDVALLEY. Will stay at the same hotel again if I am having a family trip to that area again.
Recenzirano 15 lipnja 2015
10,0
Izvanredno
Lim od Malezija
Poslovni putnik
Apartman
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Clean and Comfort”
Clean Comfort and Tidy
It's nice and convenient. Will visit again during next trip.
Recenzirano 13 lipnja 2015
9,7
Izvanredno
norlida od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Apartman
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Feel like own home”
the room,decoration and strategic location
I'm the 1st tenants stayed here...bring my mum n families over weekends for enjoying the facilities there.Once i entered the unit,i was felt like OMG i love it damn much...TQVM to the care taker Mr Jackie who assist me from the 1st day until we checked out.Very reccomended n definately will come back here to stay when i'm traveling to KL..💋
Recenzirano 18 svibnja 2015
10,0
Izvanredno
Meng
Obitelj sa starijom djecom
Apartman
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Izvanredno”
地点好 风景美 很棒 环境舒适
Recenzirano 03 prosinca 2017
10,0
Izvanredno
Mengxiao od Kina
Grupa
Apartman
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
房东人很好,夜景无敌,楼下有夜店可以嗨,有超市可以shopping”
地理位置不错,虽然无地铁轻轨什么的,但打车到茨厂街只需10马币,去双子塔附近也很近。跃式房型很赞,敞亮空间足,卫生间很干净。楼下夜店聚集区看起来很嗨的样子,但是和朋友当天暴走已累成狗,实在无力气,留待下次吧。反正就是很满意啦~
Recenzirano 18 travnja 2016
10,0
Izvanredno
cenru od Kina
Grupa
Apartman
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
很不错”
服务 环境 卫生
非常不错 很温馨 又干净 特别是老板人很好 我们晚上12点到 一直等我们 早上六点要去机场5点45一早就来 还送了我们咖啡和吃的 另外他家还有出租车接送 是打表的 很放心
Recenzirano 17 kolovoza 2015
10,0
Izvanredno
KE od Kina
Obitelj sa starijom djecom
Apartman
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2015
环境干净,安静,舒适,房主帮助很多,热情”
环境好,热情,安静
房主非常热情,乐于助人,由于飞机延误,房主一直在等,觉得很抱歉,这里,安静干净,刷卡进出非常安全,有厨房,是一套复式楼,非常棒,还有一个很大的游泳池,设施非常好,最重要的是得到了帮助,帮忙联系出租车,有问题也会帮忙解决,离开吉隆坡那天还帮忙叫了一个很好的司机,因为得到了帮助,所以吉隆坡之行很顺利,非常感谢,下次同样会住这里,因为有家的感觉,强烈推荐
Recenzirano 28 srpnja 2015
8,3
Odlično
yea od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Apartman
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
不错”
清洁
Recenzirano 30 lipnja 2015
10,0
Izvanredno
shuai od Kina
Solo putnik
Apartman
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
结伴游最好的住处”
首先,地段不错,地处在一栋楼的16层,视野很棒!一层有便利店很多,也有tesco的大超市。除此之外,大大小小的饭店也不少,包括马来特色肉骨茶。另外还有酒吧,人挺多,但是丝毫不妨碍16层房间的安静。其次,房间真的是干净啊! 跃层,楼下一卧室,楼上一卧室,共俩卫生间。很大的落地窗。非常适合3-4人结伴出游或者是家庭游;还有,房东人真是nice到不行… 各种旅游出行问题都可以由他出招帮忙!
首先地段不错,地处在一栋楼的16层,视野很棒!一层有便利店很多,也有tesco的大超市。除此之外,大大小小的饭店也不少,包括马来特色肉骨茶。另外还有酒吧,人挺多,但是丝毫不妨碍16层房间的安静。其次,房间真的是干净啊! 跃层,楼下一卧室,楼上一卧室,共俩卫生间。我们住了4个人,巨划算。还有很大的落地窗。非常适合3-4人结伴出游或者是家庭游;还有,房东人真是nice到不行… 各种旅游出行问题都可以由他出招帮忙!临走时还赠送了马来特色白咖啡,棒!
Recenzirano 22 lipnja 2015
10,0
Izvanredno
Tan od Malezija
Par
Apartman
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
很干净”
厕所,床,地板
非常好的设计,漂亮,舒服的地方
Recenzirano 28 svibnja 2015