Rezerviraj sada: Kuala Lumpur International Hotel

Vrlo dobro
Temeljeno na 715 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,1

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (715)Booking.com recenzije (622)
7,1
Vrlo dobro
Temeljeno na 715 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:6,7
Objekti6,4
Lokacija7,7
Udobnost sobe i kvaliteta7,1
Usluga7,0
Vrijednost za novac7,3
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
Bahasa Indonesia
ภาษาไทย
više
Vrsta sobe
Superior Double
Superior Twin
Sortirano prema
Prikazuje se 429 komentara potvrđenih gostiju
8,0
Odlično
ANUAR od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Best to stay”
Value for money
Recenzirano 04 ožujka 2018
7,2
Vrlo dobro
SHAMMAS od Malezija
Poslovni putnik
Superior Double
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
USED TO BE GREAT HOTEL BUT NOW NEED REFURBISH”
Good facilities in great location;breakfast very good but unfortunately the hotel now became very old & time to refurbish. Parking a bit scary but got quite many spaces in basement.
Recenzirano 01 ožujka 2018
6,0
Ungku od Malezija
Poslovni putnik
Superior Double
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
So so hotel”
old hotel and need improvement
Recenzirano 28 veljače 2018
9,2
Izvanredno
nazihan od Malezija
Solo putnik
Superior Twin
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
nice”
good places
Recenzirano 26 veljače 2018
10,0
Izvanredno
nazihan od Malezija
Par
Superior Double
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
best”
comfort
Recenzirano 26 veljače 2018
6,0
Shamin od Malezija
Poslovni putnik
Superior Double
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
good for business traveler”
good for business traveler choice
Recenzirano 12 veljače 2018
7,6
Vrlo dobro
Khalil od Malezija
Par
Superior Twin
Boravili ste 3 noći u veljača, 2018
Vrlo dobro”
No astro, bathroom equipment broken but still can be use.
Recenzirano 11 veljače 2018
7,6
Vrlo dobro
ANUAR od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Double
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Best place to stay”
Easy to get,friendly and value for money
Recenzirano 10 veljače 2018
2,0
Mohamed od Malezija
Poslovni putnik
Superior Double
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
I was not happy at all with this hotel ”
The hotel is old, the staffs not friendly, the staffs took rm 150 as diposit from my credit card and when i wanted to check out and asked about my diposit the staffs told me that my diposit will be given back to me after 1 week.the car parking is amall and dirty and the location is very bad
Recenzirano 03 veljače 2018
6,8
Dobro
Kebire od Sjedinjene Američke Države
Par
Superior Double
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
This hotel a potential to be great, just needs attention from manager and investment from owner.”
The hotel has excellent potential. However, it needs deep cleaning, maintenance of few items, and replacing old items. It looks like an abandoned and neglected hotel. Although it requires a big investment to make it great, there are many items that can be done with proper management.
Recenzirano 01 veljače 2018
3,6
Nurul od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Bad service ”
Bilik berbau. Toilet tak selesa. Shower problems.
Recenzirano 01 veljače 2018
10,0
Izvanredno
Hanis od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
nice”
good hotel
Recenzirano 30 siječnja 2018
4,8
MOHD od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Double
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Bad room but good food”
Very disappointed with room that I got it. The mattress was in bad condition. I can feel the spring and it making noise once I move. The toilet was dirty. The good thing was only the breakfast meal. The food was tasty.
Recenzirano 05 siječnja 2018
7,6
Vrlo dobro
diyana od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Double
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
good”
so far so good..banyak kali dah check in sana.breakfast sama jer tak penah berubah. I hope I will see different and variety of menu in my next check in
Recenzirano 29 prosinca 2017
6,4
Dobro
NURUL od Malezija
Par
Superior Double
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Need to improve”
Cleanliness was just basic especially in the bathroom. Found hair on the floor of the bathroom. Toilet seat and flush was old and almost broken.
Recenzirano 28 prosinca 2017
9,6
Izvanredno
Fharaniza od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Double
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2017
superb! ”
hey guys, if u r looking for the best hotel to stay..here it is..no matter how many days u r staying, just come here..worth for money..
Recenzirano 28 prosinca 2017
4,8
MOHAMMAD od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Old hotel & bad staff attitude”
During handover the keypass, staff just put it on the counter without explaining about breakfast voucher, lift, carpark Smelly carpets & the bed are not that comfortable super crowded breakfast area! they might rearrange the table & chair positions so that more table able to be placed on the area. Simple breakfast menu but yet still delicious
Recenzirano 26 prosinca 2017
4,8
azizi od Malezija
Par
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
20”
old facilities
Recenzirano 25 prosinca 2017
3,6
azizi od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
50”
facilities rooms old
Recenzirano 23 prosinca 2017
4,8
Feroz od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Double
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Prihvatljivo”
Bedsheet was too old and tore Toilet flush was broken
Recenzirano 21 prosinca 2017
10,0
Izvanredno
UMMU od Malezija
Par
Superior Double
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
good”
selesa dan bilik kemas.
Recenzirano 17 prosinca 2017
7,6
Vrlo dobro
Jasman od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Double
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Travelling during school holidays with family & friends”
Good hotel & worth for money. Located in the heart of Kuala Lumpur and centre of attraction of Chow Kit & Kampung Baru. Easy to finds foods..
Recenzirano 16 prosinca 2017
10,0
Izvanredno
Maz od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
hotel is ok”
all are ok
Recenzirano 15 prosinca 2017
6,4
Dobro
AZIFAH od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Hotel quiet old”
The carpet should be changed already because it is quiet smelly. Bed sheet and blanket are not that clean. Poor cleanliness, old furniture and the toilet is not user friendly.
Recenzirano 09 prosinca 2017
4,4
Zarifah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Not worth my money”
No hot shower! My 2years old baby was shivering when taking a shower. The bed was somehow sticky as if the sheets weren't washed or changed.
Recenzirano 07 prosinca 2017
6,8
Dobro
ASRUL od Malezija
Par
Superior Double
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
So-so”
Chose this hotel only because of its close proximity to HKL due to family matters. Otherwise, would settle for other hotel in this area. Facilities obviously obsolete and is in dire needs for upgrade
Recenzirano 06 prosinca 2017
4,8
Pathmaraj od Malezija
Poslovni putnik
Superior Double
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Very Run Down Hotel”
Will not book again due to the cleanliness & very run down hotel.
Recenzirano 05 prosinca 2017
5,2
CHARLES od Singapur
Solo putnik
Superior Double
Boravili ste 2 noći u studeni, 2017
Slightly better amongst all the many run down hotels in Chow Kit”
Chow Kit may be somewhat interesting for a visit if you havent been, but certainly NOT a place you want to stay in - probably the most run down and dirty area in KL. This is a big old hotel barely keeping up with piecemeal renovations - best thing about it is the spacious room and the very open view of the city (ask for high floor). Towels and linens are clean but owl. Air-con in my room works fine. Toilet floor is constantly sloggishly wet due to some leakage somewhere. 5 mins walk ( near but not pleasant surroundings) to Chow Kit monorail station. Overall, no regrets, but unlikely to stay at Chow Kit again.
Recenzirano 26 studenog 2017
7,2
Vrlo dobro
siti od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Double
Boravili ste 5 noći u studeni, 2017
Great location. Free parking. Nice staff”
The location is really strategic. Easy to get a nice food. Parking is free and good security. I booked with breakfast included and it's delicious. But they need to upgrade the tv satellite. The toilet is old but clean. The housekeeping is really hardworking.
Recenzirano 25 studenog 2017
7,2
Vrlo dobro
Saifuddin od Malezija
Par
Superior Double
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Vrlo dobro”
No facial tissue in the room
Recenzirano 12 studenog 2017
3,6
Lui od Malezija
Solo putnik
Superior Twin
Boravili ste 3 noći u studeni, 2017
Prihvatljivo”
Carpet and bed have to charge
Recenzirano 07 studenog 2017
9,2
Izvanredno
MOHD od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Double
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
OK”
this hotel has been my fav hotel and i have been staying here for the past 20 years. i think it is high time the hotel need to be upgraded and refurbished especially the carpet in dire need to be replaced. aircon took time to cool off. however room spacious, big flat screen TV with movie channel, good breakfast, table to place my laptop to do my work, food outlets nearby, more lighting,
Recenzirano 07 studenog 2017
7,2
Vrlo dobro
anita od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Double
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
good”
good
Recenzirano 20 listopada 2017
6,4
Dobro
SYAHARUDIN od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Food Area”
Nice room & clean Great location
Recenzirano 16 listopada 2017
6,8
Dobro
masliza od Malezija
Solo putnik
Superior Double
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
Value for money”
Average.staff were helpful
Recenzirano 15 listopada 2017
5,6
Ahmad od Malezija
Solo putnik
Superior Double
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
just ok”
makanan breakfast yang limited, hotel yang usang. just ok with the price
Recenzirano 12 listopada 2017
4,8
muhamad od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
ok laa..”
facilities is getting old.. aircond slow... but spacious room...
Recenzirano 03 listopada 2017
5,6
HASBULLAH od Malezija
Poslovni putnik
Superior Double
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Good location to nearby business center and town”
Old facilities and need to upgrade. Moreover, contruction besides and around the hotel
Recenzirano 14 rujna 2017
4,0
SURIANI od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Double
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Old hotel”
Old room..old furniture,dirty toilet.
Recenzirano 13 rujna 2017
9,6
Izvanredno
Mohd od Malezija
Solo putnik
Superior Double
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Izvanredno”
Everything was good. Only the furniture are dated
Recenzirano 13 rujna 2017
7,6
Vrlo dobro
CHE od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Vrlo dobro”
Upgrade
Recenzirano 08 rujna 2017
3,2
Weng od Malezija
Par
Superior Double
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Prihvatljivo”
Car Park entrance is difficult to locate. Car Park lot also disappointing.
Recenzirano 26 kolovoza 2017
6,0
Shaharatun od Malezija
Solo putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Iznadprosječno”
Overall stay is satisfactory.
Recenzirano 14 kolovoza 2017
7,6
Vrlo dobro
MOHAMAD od Malezija
Solo putnik
Superior Double
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
blackout”
went home with no shower. black out.
Recenzirano 14 kolovoza 2017
6,0
Mandy od Malezija
Grupa
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Room of improvement for cleanliness”
Bathroom floor was slippery and bathtub appeared dirty with a lot of staining. Location wise was convenient. However, choices of breakfast buffet was limited.
Recenzirano 06 kolovoza 2017
6,4
Dobro
mohd od Malezija
Par
Superior Double
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Good hotel though a bit run down.”
Great location, plenty local food.
Recenzirano 01 kolovoza 2017
6,8
Dobro
LEE od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Good location”
Very near to Faculty of health Science of UKM
Recenzirano 19 lipnja 2017
8,8
Odlično
shamsiemon od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Double
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2017
Best Place to have sahur”
Good hotel, neat and orderly. Just what I don't like about this hotel was aircond is bad and hot shower not hot as they are supposed. Elevators were always stuck. But one thing to be cool for me when I left my spectacle in the room after we check out form hotel. I called them for help and they stores the spectacle very well.
Recenzirano 18 lipnja 2017
4,4
Jia od Malezija
Solo putnik
Superior Double
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
an outdated hotel, need refurbishment/ renovation; centralised location”
this hotel is located within chowkit area walking distance to hospital KL yet, the hotel is old, seriously need renovation and refurbishment of the interior design, furniture and the linen.
Recenzirano 16 lipnja 2017
8,0
Odlično
Omar od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2017
Good location”
The location is most attractive factor for me to stay at this hotel
Recenzirano 31 svibnja 2017